|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:08 am
no i jeszcze "Pretty Girls Make Graves" mi jeszcze nie minely ("New Romance")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:42 pm
racqel no i jeszcze "Pretty Girls Make Graves" mi jeszcze nie minely ("New Romance") dzieki brat za przesylke.... mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:44 pm
revcat racqel no i jeszcze "Pretty Girls Make Graves" mi jeszcze nie minely ("New Romance") dzieki brat za przesylke.... mrgreen oi! jakie brat? ja juz mam 10% pirate *ziewa i przeciera oczy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 11:53 pm
Baliaur revcat racqel no i jeszcze "Pretty Girls Make Graves" mi jeszcze nie minely ("New Romance") dzieki brat za przesylke.... mrgreen oi! jakie brat? ja juz mam 10% pirate *ziewa i przeciera oczy* czego masz 10 % ? no jak jaki brat to jest moj brat najprawdziwszy...ot co!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:16 am
i chuj.....z tym...wszystkim....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:28 am
revcat Baliaur revcat racqel no i jeszcze "Pretty Girls Make Graves" mi jeszcze nie minely ("New Romance") dzieki brat za przesylke.... mrgreen oi! jakie brat? ja juz mam 10% pirate *ziewa i przeciera oczy* czego masz 10 % ? no jak jaki brat to jest moj brat najprawdziwszy...ot co! pretty girls make graves xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:38 am
//Fju: Massive Attack - [100th Window #04] Special Cases [5:09] razz heart heart heart
ja bymn powiedziala ze huj rofl
*szuka gdzies Wojaczka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:57 am
Baliaur //Fju: Massive Attack - [100th Window #04] Special Cases [5:09] razz heart heart heart
*szuka gdzies Wojaczka* a po kiego grzyba ci wojaczek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:59 am
revcat Baliaur //Fju: Massive Attack - [100th Window #04] Special Cases [5:09] razz heart heart heart
*szuka gdzies Wojaczka* a po kiego grzyba ci wojaczek?? se szukam by se czyatc
nie wolno? rolleyes chyba nie jestem analfabetka? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:09 am
hello hello czy jest tu kto...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:13 am
Night_Lady hello hello czy jest tu kto...? bry dzien szeregowa prosze zlozyc meldunek i bacznosc rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:14 am
Night_Lady hello hello czy jest tu kto...? dziwnym nie jest.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:15 am
bry umieram gonk
zabije mojego brata evil
*kladzie sie na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:17 am
Baliaur bry umieram gonk
zabije mojego brata evil
*kladzie sie na podlodze* no faktycznie jest dobry skoro umierasz smieciareczko xd rofl rofl rofl rofl a co takiego twoj brat zrobil rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 25, 2005 12:17 am
Twisted_Exile Night_Lady hello hello czy jest tu kto...? bry dzien szeregowa prosze zlozyc meldunek i bacznosc rofl rofl rofl mrgreen twisted witam wszystkich! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|