|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:19 am
Delein Mam pytanie, czy tu można przeklinać? ....... stare no chyba można... tylko prosimy nie rozmawiać po palantońsku "Kurwa ale zajebiście tu kurwa jest że chuj" stare Omega - dzięki xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:21 am
Delein Mam pytanie, czy tu można przeklinać? a po co? chyba jestesmy powazni (prawie wszyscy) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:22 am
Rynn the Vampire Delein Mam pytanie, czy tu można przeklinać? ....... stare no chyba można... tylko prosimy nie rozmawiać po palantońsku "Kurwa ale zajebiście tu kurwa jest że chuj" stare Omega - dzięki xd xd Dzięki... Zatem poczta jest do dupy, gdyby kurwa nie ten cholenry serwer, to pojechałabym na basen z bratem i ojcem. A tak to musze siedzieć na dupie jak ten ciul i czekać do szesnastej i jechać do centrum, żebuy odebrać jakąś cholerną plakietkę. scream Sorry, musiałam się wyżyć. Zapewne i tak nikt tego nie zrozumie, a tłumaczyć mi się nie chce, ale pomogło... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:26 am
Delein Rynn the Vampire Delein Mam pytanie, czy tu można przeklinać? ....... stare no chyba można... tylko prosimy nie rozmawiać po palantońsku "Kurwa ale zajebiście tu kurwa jest że chuj" stare Omega - dzięki xd xd Dzięki... Zatem poczta jest do dupy, gdyby kurwa nie ten cholenry serwer, to pojechałabym na basen z bratem i ojcem. A tak to musze siedzieć na dupie jak ten ciul i czekać do szesnastej i jechać do centrum, żebuy odebrać jakąś cholerną plakietkę. scream Sorry, musiałam się wyżyć. Zapewne i tak nikt tego nie zrozumie, a tłumaczyć mi się nie chce, ale pomogło... sad no, dobrze, że Ci ulżyło xd ja dzisiaj zrobiłam dobry uczynek i jakoś źle się z tym czuję, więc jadę na miasto porzucać bułkami w staruszki i powariować trochę z Szamanem...nyo, papa. Jakby ktoś reflektował na maskotkę to proszę PM-ka na moje mule-konto "farrie". Nyo. Yeah, uwielbiam być nieuczciwa xd nara, już dzisiaj pewnie nie wpadnę, więc pozdrówcie odemnie wszystkich wieczorem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:28 am
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire Delein Mam pytanie, czy tu można przeklinać? ....... stare no chyba można... tylko prosimy nie rozmawiać po palantońsku "Kurwa ale zajebiście tu kurwa jest że chuj" stare Omega - dzięki xd xd Dzięki... Zatem poczta jest do dupy, gdyby kurwa nie ten cholenry serwer, to pojechałabym na basen z bratem i ojcem. A tak to musze siedzieć na dupie jak ten ciul i czekać do szesnastej i jechać do centrum, żebuy odebrać jakąś cholerną plakietkę. scream Sorry, musiałam się wyżyć. Zapewne i tak nikt tego nie zrozumie, a tłumaczyć mi się nie chce, ale pomogło... sad no, dobrze, że Ci ulżyło xd ja dzisiaj zrobiłam dobry uczynek i jakoś źle się z tym czuję, więc jadę na miasto porzucać bułkami w staruszki i powariować trochę z Szamanem...nyo, papa. Jakby ktoś reflektował na maskotkę to proszę PM-ka na moje mule-konto "farrie". Nyo. Yeah, uwielbiam być nieuczciwa xd nara, już dzisiaj pewnie nie wpadnę, więc pozdrówcie odemnie wszystkich wieczorem biggrin Jak pojadę do centrum, to chyba zdetonuję dworzec scream Papa do zobaczenia jutro!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:33 am
......kurde, nie zdążę już na autobus :p szaman mnie zabije sweatdrop następny mam dopiero o 13.15 :p no trudno...pomarudzę tu jeszcze trochę :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:34 am
Rynn the Vampire ......kurde, nie zdążę już na autobus :p szaman mnie zabije sweatdrop następny mam dopiero o 13.15 :p no trudno...pomarudzę tu jeszcze trochę :p Jeeej! Oszczędzisz w takim razie parę staruszek ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:39 am
Delein Rynn the Vampire ......kurde, nie zdążę już na autobus :p szaman mnie zabije sweatdrop następny mam dopiero o 13.15 :p no trudno...pomarudzę tu jeszcze trochę :p Jeeej! Oszczędzisz w takim razie parę staruszek ^^ nie, jutro jadę do katowic i o ile łukasz menda mi nie zeżre wszystkich bułek to...hie hie hie >:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:40 am
Rynn the Vampire Delein Rynn the Vampire ......kurde, nie zdążę już na autobus :p szaman mnie zabije sweatdrop następny mam dopiero o 13.15 :p no trudno...pomarudzę tu jeszcze trochę :p Jeeej! Oszczędzisz w takim razie parę staruszek ^^ nie, jutro jadę do katowic i o ile łukasz menda mi nie zeżre wszystkich bułek to...hie hie hie >:> Spróbuj rzucać czymś innym :3 kamieniami XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:42 am
kamienie też by pewnie zeżarł stare
Yeah, Szaman się nie gniewa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:46 am
Wszystkożerca? xd Jest tu jeszcze ktoś oprócz nas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:49 am
Delein Wszystkożerca? xd Jest tu jeszcze ktoś oprócz nas? nie mam pojęcia sweatdrop A Łukasz jest...ee..dość dziwny :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:51 am
Rynn the Vampire Delein Wszystkożerca? xd Jest tu jeszcze ktoś oprócz nas? nie mam pojęcia sweatdrop A Łukasz jest...ee..dość dziwny :p Byłby zdolny zjeść kamienie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 3:52 am