|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:47 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű Így van!!! Nem meg enni!!!! gonk max én harapdálhatom egy pöppet twisted xd Ez mondjuk igaz..... xp bár mondjuk nem tudom ki miatt volt múltkor lila foltom stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:52 am
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű Így van!!! Nem meg enni!!!! gonk max én harapdálhatom egy pöppet twisted xd Ez mondjuk igaz..... xp bár mondjuk nem tudom ki miatt volt múltkor lila foltom stare Csendben ül és hallgat....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:11 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:25 am
Eme hír forrása: unknown azaz honnan tudod/miből gondolod? sweatdrop H anem baj, hogy megkérdezem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:42 am
ki mondta h megütött?? confused inkább harapott mint ütött sweatdrop am így terjed a pletyka.... ha visszaolvasol kiderül miről beszéltünk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:52 am
Tégd foglak ilyen kijelentésekért. stare Nem ütök lányt (max rácsapok a fenekébe, de csupa szeretetből) Csupán heves csóktól lilult be Napsi nyaka. De nekem is okozott hasonló foltokat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:56 am
Medvelaszlo Tégd foglak ilyen kijelentésekért. stare Nem ütök lányt (max rácsapok a fenekébe, de csupa szeretetből) Csupán heves csóktól lilult be Napsi nyaka. De nekem is okozott hasonló foltokat.. blaugh mert megérdemled xp és vigyázz nagyokat tud csapni gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 10:59 am
napsugar Medvelaszlo Tégd foglak ilyen kijelentésekért. stare Nem ütök lányt (max rácsapok a fenekébe, de csupa szeretetből) Csupán heves csóktól lilult be Napsi nyaka. De nekem is okozott hasonló foltokat.. blaugh mert megérdemled xp és vigyázz nagyokat tud csapni gonk Csak szeretetből. És nem is tiszta erőből. Csak lazán... kedvesen.... Mint amikor vállon püföljük egymást a suliban a fiúkkal. Azt is mert haverok vagyunk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 11:04 am
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo Tégd foglak ilyen kijelentésekért. stare Nem ütök lányt (max rácsapok a fenekébe, de csupa szeretetből) Csupán heves csóktól lilult be Napsi nyaka. De nekem is okozott hasonló foltokat.. blaugh mert megérdemled xp és vigyázz nagyokat tud csapni gonk Csak szeretetből. És nem is tiszta erőből. Csak lazán... kedvesen.... Mint amikor vállon püföljük egymást a suliban a fiúkkal. Azt is mert haverok vagyunk. jó csak tudod én gyenge lány vagyok és amikor a viágos gatyámban vagyok még az is rohadtul fájt mikor berni rácsapott a fenekemre... pedig ő lány... te meg fiú gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 11:50 am
Túléltétek a sulikezdést?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 12:16 pm
Ezért szeretek előbb érdeklődni (mégha újságírószerű szaglászásnak is táneht sweatdrop , nehogy a pletyi változat tűnjön valósnak.
Bíbor: igen. Volt ma beiratkozás elcsúszott szakdoga miatt holnap meg szintén a szakdoga miatt utazok ahhoz a hotelhez vidékre, amelyikről a szakdoli szól. ^^ Habár az fura nekem hogy tizennégy év suli után most nem kell sehol se órára járnom suliba... sweatdrop Kicsit kihagyottnak érzem magam de elvonási tüneteim ennek ellenére nincsenek blaugh smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 1:06 pm
Mivel én egy diszlexiás és beszéd hibás vagyok így gyakran félre értek valamit, és amikor elolvastam amit napsugár írt nagyon furcsán néztem és ide írtam kérdésnek de úgy látszik nagyon kifelejtettem a kérdő jelet ezért elnézést kérek De ha úgy gondoljátok hogy ezért el kell mennem akkor írjatok nyugodtan azt stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 1:31 pm
Nekem rögtön leeset Lurzt miről van szó. blaugh Volt már valaha kedvesed? Nem kell válaszolni, csak felvetődött bennem a kérdés e kapcsán.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 1:56 pm
bibortetu Nekem rögtön leeset Lurzt miről van szó. blaugh Volt már valaha kedvesed? Nem kell válaszolni, csak felvetődött bennem a kérdés e kapcsán. Ha a ,,kedvesed" szó alatt úgy értve hogy csaj akkor lesz min nektek nevetnetek stare mert a válaszom nem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 11:53 pm
Lurzt Mivel én egy diszlexiás és beszéd hibás vagyok így gyakran félre értek valamit, és amikor elolvastam amit napsugár írt nagyon furcsán néztem és ide írtam kérdésnek de úgy látszik nagyon kifelejtettem a kérdő jelet ezért elnézést kérek De ha úgy gondoljátok hogy ezért el kell mennem akkor írjatok nyugodtan azt stare Oké, ne hari, nem tudtam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|