|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 11:55 am
Valter mocne ... siedze u kolegi i patrze ... a u niego na szawce leżą małe wielkanocne jajeczka z czekolady owinęte w sreberka . eek Zaczołem jedno odwijać ... i było tak jakoś dziwnie ciężko ( sreberko nie chciało zejść ) ... stare zjadam ... i ... kolega wchodzi do pokoju mowiąc mi że te czekoladki leżą tu już 3 lata exclaim ja mo mowie że mają dobre nadzienie .... xp a on mi na to że ... te czekoladki śa bez nadzienioa .. a to takie chrupiące w środku to niewie co to jest .... poprostu nie powinno tego być eek rozwalam jedno jaczko ... patrze do środka a tam zielona pleśń eek eek zjadłem 3 letnie spleśniałe jajeczko wielkanocne ... mrgreen jeszce troche i coś byt z tego sie wykluło ... rofl rofl mam nadzieje że mi nie zaszkodzi sweatdrop No jak male dziecko >.> co nie wezmie w lapki to zje Xd I jak smakowala plesn? mrgreen A ten kolega nie lepszy... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:01 pm
Rin_Youkai Valter mocne ... siedze u kolegi i patrze ... a u niego na szawce leżą małe wielkanocne jajeczka z czekolady owinęte w sreberka . eek Zaczołem jedno odwijać ... i było tak jakoś dziwnie ciężko ( sreberko nie chciało zejść ) ... stare zjadam ... i ... kolega wchodzi do pokoju mowiąc mi że te czekoladki leżą tu już 3 lata exclaim ja mo mowie że mają dobre nadzienie .... xp a on mi na to że ... te czekoladki śa bez nadzienioa .. a to takie chrupiące w środku to niewie co to jest .... poprostu nie powinno tego być eek rozwalam jedno jaczko ... patrze do środka a tam zielona pleśń eek eek zjadłem 3 letnie spleśniałe jajeczko wielkanocne ... mrgreen jeszce troche i coś byt z tego sie wykluło ... rofl rofl mam nadzieje że mi nie zaszkodzi sweatdrop No jak male dziecko >.> co nie wezmie w lapki to zje Xd I jak smakowala plesn? mrgreen A ten kolega nie lepszy... -_- Było bardzo dobre ... takie lekko chrupiące jak by zashła czekolada ... ok ... ide grać w młotka mrgreen poczęstuje kogoś po kryjomu tymi zabujczymi jajeczkami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:04 pm
Rin_Youkai Valter mocne ... siedze u kolegi i patrze ... a u niego na szawce leżą małe wielkanocne jajeczka z czekolady owinęte w sreberka . eek Zaczołem jedno odwijać ... i było tak jakoś dziwnie ciężko ( sreberko nie chciało zejść ) ... stare zjadam ... i ... kolega wchodzi do pokoju mowiąc mi że te czekoladki leżą tu już 3 lata exclaim ja mo mowie że mają dobre nadzienie .... xp a on mi na to że ... te czekoladki śa bez nadzienioa .. a to takie chrupiące w środku to niewie co to jest .... poprostu nie powinno tego być eek rozwalam jedno jaczko ... patrze do środka a tam zielona pleśń eek eek zjadłem 3 letnie spleśniałe jajeczko wielkanocne ... mrgreen jeszce troche i coś byt z tego sie wykluło ... rofl rofl mam nadzieje że mi nie zaszkodzi sweatdrop No jak male dziecko >.> co nie wezmie w lapki to zje Xd I jak smakowala plesn? mrgreen A ten kolega nie lepszy... -_- ohyda, fuj,fuj, fuj gonk mój kot poluje na kursor w komputerze rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:16 pm
Valter program jest banalnie prosty .... zwłaszcza że niedawno powstał i cały czas jest dynamicznie ulepszany. Tak mam władze nad moimi deviacjami ... chociaż zanim ona powstanie musze poczekać conajmniej 2h . A wcześniej musze sie zadowolić marnym podglądem w niskiej jakości ktory chociaż troche pokazuje mi co otrzymam po wyrenderowaniu. Potem czeka mnie już tylko poprawka w photoshopie. Co do głębszego przesłania .... to ... jest ... ale niechce mi sie opisywać ... tudziez jest ono czysto emocjonalne , co łatwo zauważyć np. po przez intensywność koloru kturą nadaje za pomocą photoshopa. Dla osób ktore poszukują czegoś głębszego ... też niedługo coś zrobie . Bo jak narazie bardziej staram sie uzyskać ciekawe efdekty wizualne niż nad jakimś przesłaniem . ale jak sie to robi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:17 pm
Valter Było bardzo dobre ... takie lekko chrupiące jak by zashła czekolada ... ok ... ide grać w młotka mrgreen poczęstuje kogoś po kryjomu tymi zabujczymi jajeczkami xd to bylo obrzydliwe emo Ariel: jak slodko >.>... zwlaszcza gdy zwala wszystko co jest na biurku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:20 pm
Rin_Youkai Valter Było bardzo dobre ... takie lekko chrupiące jak by zashła czekolada ... ok ... ide grać w młotka mrgreen poczęstuje kogoś po kryjomu tymi zabujczymi jajeczkami xd to bylo obrzydliwe emo Ariel: jak slodko >.>... zwlaszcza gdy zwala wszystko co jest na biurku XD mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:23 pm
ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:27 pm
Rin_Youkai ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd ja go bardzo nie mietosze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:44 pm
co tam czueki porabiacie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:46 pm
Rin_Youkai ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd dwa male slodziaki? jedno paskude a to drugie fajne... ma taka ladna siersc :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 12:52 pm
Gagarin Rin_Youkai ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd dwa male slodziaki? jedno paskude a to drugie fajne... ma taka ladna siersc :> które ? jedno to moja siostra drugie mój kot stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:03 pm
ArielleChan Gagarin Rin_Youkai ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd dwa male slodziaki? jedno paskude a to drugie fajne... ma taka ladna siersc :> które ? jedno to moja siostra drugie mój kot stare jak dla mnie to to wlochate fajniejsze... :] mniej sra, rzyga i nie ryczy :] ja 'kocham' dzieci, bylbym wspanialym ojcem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 09, 2007 1:06 pm
Gagarin ArielleChan Gagarin Rin_Youkai ArielleChan mój kociak to ma dopiero 7 tygodni wiec jest malutki i niczego nie zwala, tylko po klawiaturze biega whee Dwa małe słodziaki 4laugh to na takiego trzeba uwazac z mietoszeniem .O.! uhh >_> wole juz dorosle koty, bo je bez stanow lekowych moge sciskac xd dwa male slodziaki? jedno paskude a to drugie fajne... ma taka ladna siersc :> które ? jedno to moja siostra drugie mój kot stare jak dla mnie to to wlochate fajniejsze... :] mniej sra, rzyga i nie ryczy :] ja 'kocham' dzieci, bylbym wspanialym ojcem ^^ moja siostra 30 sierpnia kończy 7 lat rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|