|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 2:59 pm
ał gonk czesc Autark widze, ze wrociles do nas ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:01 pm
>korzysta z okazji i kradnie gaiankom ich Majtki, które następnie chowa do tajnej [wszystkim dobrze znanej] skrytki<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:03 pm
BeeWolf >korzysta z okazji i kradnie gaiankom ich Majtki, które następnie chowa do tajnej [wszystkim dobrze znanej] skrytki< one majtek nie noszą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:08 pm
Lavagetas_heqetai BeeWolf >korzysta z okazji i kradnie gaiankom ich Majtki, które następnie chowa do tajnej [wszystkim dobrze znanej] skrytki< one majtek nie noszą No teraz już nie noszą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:09 pm
Omega Sun ał gonk czesc Autark widze, ze wrociles do nas ninja to niechcący *masu jej nóżkę* po prostu stęskniłem się za Omiś, a poza tym miałem coś do załatwienia więc nie było czasu na Gaię ..cieszysz się, że wróciłem? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:12 pm
Autark Omega Sun ał gonk czesc Autark widze, ze wrociles do nas ninja to niechcący *masu jej nóżkę* po prostu stęskniłem się za Omiś, a poza tym miałem coś do załatwienia więc nie było czasu na Gaię ..cieszysz się, że wróciłem? redface tak, ciesze sie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:12 pm
Autark Omega Sun ał gonk czesc Autark widze, ze wrociles do nas ninja to niechcący *masu jej nóżkę* po prostu stęskniłem się za Omiś, a poza tym miałem coś do załatwienia więc nie było czasu na Gaię ..cieszysz się, że wróciłem? redface
>popija piwko< Pewnie, że się cieszy, bo kto inne pogryzł by jej nogę, wszyscy cię kochamy jak psy dziada w ciasnej budzie, ŁELKAM SPOFROTEM.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:16 pm
to szybciutko opowiadaj co tam u Ciebie, dawno nie było okazji razem popisać smile zapisałaś się w końcu na Salsę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:19 pm
Autark to szybciutko opowiadaj co tam u Ciebie, dawno nie było okazji razem popisać smile zapisałaś się w końcu na Salsę? nic dobrego nie zapisalam, bo mam napiety budzet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:19 pm
BeeWolf
>popija piwko< Pewnie, że się cieszy, bo kto inne pogryzł by jej nogę, wszyscy cię kochamy jak psy dziada w ciasnej budzie, ŁELKAM SPOFROTEM. *odstawia swoje piwo na stół, skok na Bee i przytul* wiedziałem że Ci najbardziej będzie mnie brakować :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:23 pm
Bee- widze ze w tej masce stales sie obiektem umizgów nie tylko kobiet
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:24 pm
Omega Sun Autark to szybciutko opowiadaj co tam u Ciebie, dawno nie było okazji razem popisać smile zapisałaś się w końcu na Salsę? nic dobrego nie zapisalam, bo mam napiety budzet co się Rybko stało? (w razie co PM'ki, jeśli nie masz nic przeciwko rozmowie o takich rzeczach to ja zawsze chętnie posłucham Omi)szkoda, co jak co ale jeśli Omi się w końcu nie zapisze, to nie wybaczę, genialnie na parkiecie przy Salsie byś wyglądała, w końcu jeden z bardziej zmysłowych tańców jakie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 3:52 pm
Lavagetas_heqetai Bee- widze ze w tej masce stales sie obiektem umizgów nie tylko kobiet my tak od zawsze wink no ale wiesz.. :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 4:16 pm
Autark Lavagetas_heqetai Bee- widze ze w tej masce stales sie obiektem umizgów nie tylko kobiet my tak od zawsze wink no ale wiesz.. :* wiedzialem że macie takie zapędy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 08, 2007 4:24 pm
Lavagetas_heqetai Autark Lavagetas_heqetai Bee- widze ze w tej masce stales sie obiektem umizgów nie tylko kobiet my tak od zawsze wink no ale wiesz.. :* wiedzialem że macie takie zapędy *ocier o jego plecy* a Ty to cio, już się do nas nie przyznajesz wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|