|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:08 am
Muezzin Natalii Ozzwald Natalii musisz sprobowac bo naprawde sa bardzo dobre....ale oczywiscie w małych ilościach wink w małych ilościach eek ja tak nie potrafie... ale to nie jest nic trudnego...po prostu bierzesz tylko na język(moczysz go) i już-łykasz fajnie nie? biggrin biggrin biggrin i ja tak właśnie kosztuję Czytaj to tak: Bierzesz na język ile się da minimum sete i łykasz zagrzując ogurasem xd wcale nie nie ja mowie dobrze!!!!!nie psiekrecaj kotku heart heart heart heart heart heart heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:09 am
Ozzwald przepraszam... ale musze lecieć.. narazie Papatki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:09 am
Sei chan Natalii Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca po chwili z kocem i paczką cukierków*Nyu^ ^ whee a po co Ci te cukiereczki....? *patrzy na paczuszkę i oblizuje się* *Siada na kocu i otwiera paczkę*Chcesz??? 3nodding no ej pytanie pewnie że bym chciała ja bardzo lubie cukierki a najbardziej nadziewane heart heart heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:10 am
Natalii Sei chan Natalii Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca po chwili z kocem i paczką cukierków*Nyu^ ^ whee a po co Ci te cukiereczki....? *patrzy na paczuszkę i oblizuje się* *Siada na kocu i otwiera paczkę*Chcesz??? 3nodding no ej pytanie pewnie że bym chciała ja bardzo lubie cukierki a najbardziej nadziewane heart heart heart biggrin Te mają różne smaki, nawet nie wiem dokładnie jakie są w paczce whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:11 am
Ozzwald przepraszam... ale musze lecieć.. narazie papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:13 am
Sei chan Natalii Sei chan Natalii Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca po chwili z kocem i paczką cukierków*Nyu^ ^ whee a po co Ci te cukiereczki....? *patrzy na paczuszkę i oblizuje się* *Siada na kocu i otwiera paczkę*Chcesz??? 3nodding no ej pytanie pewnie że bym chciała ja bardzo lubie cukierki a najbardziej nadziewane heart heart heart biggrin Te mają różne smaki, nawet nie wiem dokładnie jakie są w paczce whee chyba tak samo porzegnalyśmy Saferina...hi hi hi hi hi hi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:14 am
*Przygląda się dziwnemu kształtowi pod szafą*Nyu whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:15 am
Natalii Sei chan Natalii Sei chan Natalii Sei chan *Idzie do swojego schowka i wraca po chwili z kocem i paczką cukierków*Nyu^ ^ whee a po co Ci te cukiereczki....? *patrzy na paczuszkę i oblizuje się* *Siada na kocu i otwiera paczkę*Chcesz??? 3nodding no ej pytanie pewnie że bym chciała ja bardzo lubie cukierki a najbardziej nadziewane heart heart heart biggrin Te mają różne smaki, nawet nie wiem dokładnie jakie są w paczce whee chyba tak samo porzegnalyśmy Saferina...hi hi hi hi hi hi xd sorki znaczy się Ozzwolda *skwaszona mina* sorki Serafin pomyliło mi się.....wybacz..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:16 am
Sei chan *Przygląda się dziwnemu kształtowi pod szafą*Nyu whee a co tam jest....? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:17 am
Natalii Sei chan *Przygląda się dziwnemu kształtowi pod szafą*Nyu whee a co tam jest....? eek Mrau..*Podchodzi do szafy, machając ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:17 am
jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:18 am
Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek nieładnie Kukus, niełądnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:19 am
Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek *Odwraca wzrok od szafy i skacze na Kukusa*Nyu^ ^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 30, 2004 3:19 am
Kukus jestem złym człowiekiem domokun zdemoralizowałem w tym tygodniu 3 harcerki eek a co ty im zrobiles a poza tym ciesz sie ze to nie były laseczki z zuchów... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|