|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:36 pm
taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P
z tej okazji udam się do łóżka na odpoczynek nie wieczny
seeyounara mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:37 pm
Omega Sun Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka. trudno .. są gusta i guściki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:41 pm
`Lisica` taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P
seeyounara mrgreen Dobranoc Lisiczko whee Gags: kazdemu sie podoba co innego, moze w Omi te zestawienie wywoluje jakies negatywne emocje, bo jest niepoukladane, czy tam co innego i burzy jej np harmonie wzrokowa, jej opinia wcale nie oznacza zrzedzenia XP ( ty chyba dawno nie widziales zrzedzenia...XDD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:41 pm
Gagarin Omega Sun Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka. Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin masz SŁABE oko! biggrin ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:44 pm
Valter Gagarin Omega Sun Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka. Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin masz SŁABE oko! biggrin ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl
...
...ja tez zachowam pewną uwagę dla siebie...
Dobranoc Rin ;*
Omi masz dobre oczko... a nawet dwa i to trzecie xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:44 pm
Rin_Youkai `Lisica` taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P
seeyounara mrgreen Dobranoc Lisiczko whee Gags: kazdemu sie podoba co innego, moze w Omi te zestawienie wywoluje jakies negatywne emocje, bo jest niepoukladane, czy tam co innego i burzy jej np harmonie wzrokowa, jej opinia wcale nie oznacza zrzedzenia XP ( ty chyba dawno nie widziales zrzedzenia...XDD ) przeciez ja zartowalem XD GEEEZ zlinczujecie mnie tu zaraz... Widze, ze omi nietykalna tu jest.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:47 pm
Gagarin Rin_Youkai `Lisica` taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P
seeyounara mrgreen Dobranoc Lisiczko whee Gags: kazdemu sie podoba co innego, moze w Omi te zestawienie wywoluje jakies negatywne emocje, bo jest niepoukladane, czy tam co innego i burzy jej np harmonie wzrokowa, jej opinia wcale nie oznacza zrzedzenia XP ( ty chyba dawno nie widziales zrzedzenia...XDD ) przeciez ja zartowalem XD GEEEZ zlinczujecie mnie tu zaraz... Widze, ze omi nietykalna tu jest.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin a czym tym razem sie bawisz question rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:47 pm
Rin- dopisuje, znalazlam nowe osoby na korepetycje i zebralam troche zamowien. Wyglada na to, ze moze w wakacje nie bede egzystowac o chlebie i wodzie wink (bo skonczyla mi sie umowa z bankiem- moje jedyne, stale zrodlo dochodu) Gagarin Omega Sun Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka. Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin masz SŁABE oko! biggrin Moje oko cieszy wiele rzeczy. Ja sie na tworzeniu sztuki nie znam, jestem biernym odbiorca, ale bardzo wymagajacym blaugh Obraz musi do mnie przemawiac, dawac mi do myslenia, albo po prostu musi przedstawiac cos ladnego. A tutaj tylko taki bazgrol... z czego moje oko ma sie cieszyc ? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:48 pm
Gagarin .... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin Gagarin, ja jestem Sprite, a Ty pragnienie (w tej wersji nie ma zamiany ról hehe).
oka, mnie już ni mo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:49 pm
Valter ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl Ty sie na zartach nie znasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:50 pm
Valter Gagarin Omega Sun Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka. Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin masz SŁABE oko! biggrin ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl * zakasa rekawy i wyjmuje karabin * dobra chlopcy... a teraz wszyscy zaczna sie grzecznie zachowywac, albo inaczej sobie pogadamy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:52 pm
Gagarin przeciez ja zartowalem XD GEEEZ zlinczujecie mnie tu zaraz... Widze, ze omi nietykalna tu jest.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin ja tez zartowalam XD Widziales bym sie kiedys tak wypowiadala ;> * 1:0 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:52 pm
`Lisica`
...
...ja tez zachowam pewną uwagę dla siebie...
Dobranoc Rin ;*
Omi masz dobre oczko... a nawet dwa i to trzecie xDhehe, dzieki.... Dobrej nocki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 2:53 pm
Omega Sun Valter ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl Ty sie na zartach nie znasz? przeca to właśnie jest żart ... sweatdrop rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|