Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28451 28452 28453 28454 28455 28456 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Shirofukurou

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:36 pm

taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P

z tej okazji udam się do łóżka na odpoczynek nie wieczny

seeyounara
mrgreen
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:37 pm

Omega Sun
Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka.

trudno .. są gusta i guściki sweatdrop

Valter

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:41 pm

`Lisica`
taaa.... do mnie też to nie przemawia... nieme to jakieś ;P .... poza tym, nie lubie pomarańczowego za bardzo ;P

seeyounara
mrgreen
Dobranoc Lisiczko whee

Gags:
kazdemu sie podoba co innego, moze w Omi te zestawienie wywoluje jakies negatywne emocje, bo jest niepoukladane, czy tam co innego i burzy jej np harmonie wzrokowa, jej opinia wcale nie oznacza zrzedzenia XP ( ty chyba dawno nie widziales zrzedzenia...XDD )
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:41 pm

Gagarin
Omega Sun
Hmm... nie podoba mi sie. Obraz musi byc albo ladny albo miec ciekawy przekaz. Twoj jest o niczym i nie cieszy mojego oka.
Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin
masz SŁABE oko! biggrin

ej no .... to kobitka .... po co od razu jej tak wypominać . sweatdrop
lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl

Valter

Shirofukurou

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:44 pm

Valter
Gagarin
Omega Sun
Twoje oko nic nie cieszy! masz za friko mozliwosc obejrzenia obrazu, a Ty marudzisz! :> zrzedzisz! biggrin
masz SŁABE oko! biggrin

lepiej zachować uwagi dla siebie a potem dyskretnie sie mścić twisted domokun rofl

...

...ja tez zachowam pewną uwagę dla siebie...

Dobranoc Rin ;*

Omi
masz dobre oczko... a nawet dwa i to trzecie xD
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:44 pm

Rin_Youkai
`Lisica`

seeyounara
mrgreen
Dobranoc Lisiczko whee

Gags:
kazdemu sie podoba co innego, moze w Omi te zestawienie wywoluje jakies negatywne emocje, bo jest niepoukladane, czy tam co innego i burzy jej np harmonie wzrokowa, jej opinia wcale nie oznacza zrzedzenia XP ( ty chyba dawno nie widziales zrzedzenia...XDD )
przeciez ja zartowalem XD GEEEZ zlinczujecie mnie tu zaraz... Widze, ze omi nietykalna tu jest.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin

Gagarin

Valter

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:47 pm

Gagarin
Rin_Youkai
`Lisica`

seeyounara
mrgreen
Dobranoc Lisiczko whee

Gags:
przeciez ja zartowalem XD GEEEZ zlinczujecie mnie tu zaraz... Widze, ze omi nietykalna tu jest.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin

a czym tym razem sie bawisz question rofl
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:47 pm

Rin- dopisuje, znalazlam nowe osoby na korepetycje i zebralam troche zamowien. Wyglada na to, ze moze w wakacje nie bede egzystowac o chlebie i wodzie wink (bo skonczyla mi sie umowa z bankiem- moje jedyne, stale zrodlo dochodu)

Gagarin
Omega Sun
masz SŁABE oko! biggrin

Moje oko cieszy wiele rzeczy. Ja sie na tworzeniu sztuki nie znam, jestem biernym odbiorca, ale bardzo wymagajacym blaugh Obraz musi do mnie przemawiac, dawac mi do myslenia, albo po prostu musi przedstawiac cos ladnego. A tutaj tylko taki bazgrol... z czego moje oko ma sie cieszyc ? blaugh

Omega Sun
Captain

Shirofukurou

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:48 pm

Gagarin
.... hmmm :> wymyslilem sobie nowa zabawe ^^ biggrin

Gagarin, ja jestem Sprite, a Ty pragnienie (w tej wersji nie ma zamiany ról hehe).

oka, mnie już ni mo
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:49 pm

dobry...

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:49 pm

Valter

Ty sie na zartach nie znasz?
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:50 pm

Valter
Gagarin
Omega Sun
masz SŁABE oko! biggrin

* zakasa rekawy i wyjmuje karabin * dobra chlopcy... a teraz wszyscy zaczna sie grzecznie zachowywac, albo inaczej sobie pogadamy cool

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:52 pm

Gagarin
ja tez zartowalam XD Widziales bym sie kiedys tak wypowiadala ;>
* 1:0 mrgreen
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:52 pm

`Lisica`

...

...ja tez zachowam pewną uwagę dla siebie...

Dobranoc Rin ;*

Omi
masz dobre oczko... a nawet dwa i to trzecie xD

hehe, dzieki.... Dobrej nocki

Omega Sun
Captain

Valter

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 2:53 pm

Omega Sun
Valter

Ty sie na zartach nie znasz?

przeca to właśnie jest żart ... sweatdrop
rofl rofl rofl rofl rofl rofl
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28451 28452 28453 28454 28455 28456 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games