Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28446 28447 28448 28449 28450 28451 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Iael

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 8:35 am

Iael
Valter
Iael ... jak zrobić żeby twój avek na deviancie był w mojej frends liście bo nie mogę sobie poradzić sweatdrop
XD dzieki za frendsa XD w jurnalu wpisujesz :iconIael:
ale skucha XD :iconAinaothar: mam inny nick na devie bo mi jakis kolo zaja juz == a moj Iael mial byc niepowtarzalny.. ==
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 8:40 am

Iael
Valter
Iael ... jak zrobić żeby twój avek na deviancie był w mojej frends liście bo nie mogę sobie poradzić sweatdrop

chyba raczej " :iconAinaothar: "
ale ważne że działa mrgreen

Valter

Valter

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 8:41 am

Iael
Iael
Valter
ale skucha XD :iconAinaothar: mam inny nick na devie bo mi jakis kolo zaja juz == a moj Iael mial byc niepowtarzalny.. ==

ja i tak lepszą skuche zrobiłem ... bo na Last Fm nie pamiętam swojego hasła ... i to samo mam na gai . Węc nie moge mieć już NaviRetlav sweatdrop
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:01 am

Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super!

Shirofukurou

Valter

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:06 am

`Lisica`
Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super!

a ja już mam dość "idealnych "aktorów ... np. Piraci z karaibów 3
Już nie pamietam jak sie nazywała ta aktoraka ani jej rola ... ale zęby miała jak perły , a przeca w tamtych czasach nikt nie mył zębów ... zwłaszcza piraci.
Największą wpadką moim zdaniem było pozostawienie aparatu na zęby temu dzieciakowi co był na początku filmu . sweatdrop

a wy znacie jakieś dobre wpadki filmowców question
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:27 am

Valter
`Lisica`

a ja już mam dość "idealnych "aktorów ... np. Piraci z karaibów 3
Już nie pamietam jak sie nazywała ta aktoraka ani jej rola ... ale zęby miała jak perły , a przeca w tamtych czasach nikt nie mył zębów ... zwłaszcza piraci.
Największą wpadką moim zdaniem było pozostawienie aparatu na zęby temu dzieciakowi co był na początku filmu . sweatdrop

a wy znacie jakieś dobre wpadki filmowców question

em?

Shirofukurou

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:36 am

Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*'
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:40 am

`Lisica`
ale ty starocie ogladasz razz

dest

Shirofukurou

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:41 am

Rin_Youkai
Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*'

xD dziękuję xD no a ja tylko na Paincie zawsze "pracowałam" (jak to profesjonalnie brzmi) Ale baaaaaardzo się cieszę z Twojej pochwały ^^ To niezwykle miłe ^^ kissu :*
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:42 am

`Lisica`
Rin_Youkai

xD dziękuję xD no a ja tylko na Paincie zawsze "pracowałam" (jak to profesjonalnie brzmi) Ale baaaaaardzo się cieszę z Twojej pochwały ^^ To niezwykle miłe ^^ kissu :*
a co ci sie w oczy stalo ze jedno jest czerwone drugie zielone? buc pobil? xd

dest

dest

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:44 am

co tu tak nudno? crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:46 am

`Lisica`
Rin_Youkai

Ty normalnie idz na Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego O_____________O

o dostalam buzi whee

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

dest

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:47 am

Rin_Youkai
Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego
yy to mial byc komplement czy nabijanie sie? rofl rofl rofl rofl
PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:49 am

dest
Rin_Youkai
...
chyba poziom jej pracy pokazuje jednoznacznie, ze to komplement >3

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200

dest

PostPosted: Sun Jun 03, 2007 9:53 am

Rin_Youkai
dest
Rin_Youkai
...
chyba poziom jej pracy pokazuje jednoznacznie, ze to komplement >3
czy ja wiem ja ladniej maluje xd xd xd xd xd xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28446 28447 28448 28449 28450 28451 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games