|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 8:35 am
Iael Valter Iael ... jak zrobić żeby twój avek na deviancie był w mojej frends liście bo nie mogę sobie poradzić sweatdrop XD dzieki za frendsa XD w jurnalu wpisujesz :iconIael: ale skucha XD :iconAinaothar: mam inny nick na devie bo mi jakis kolo zaja juz == a moj Iael mial byc niepowtarzalny.. ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 8:40 am
Iael Valter Iael ... jak zrobić żeby twój avek na deviancie był w mojej frends liście bo nie mogę sobie poradzić sweatdrop XD dzieki za frendsa XD w jurnalu wpisujesz :iconIael: chyba raczej " :iconAinaothar: " ale ważne że działa mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 8:41 am
Iael Iael Valter Iael ... jak zrobić żeby twój avek na deviancie był w mojej frends liście bo nie mogę sobie poradzić sweatdrop XD dzieki za frendsa XD w jurnalu wpisujesz :iconIael: ale skucha XD :iconAinaothar: mam inny nick na devie bo mi jakis kolo zaja juz == a moj Iael mial byc niepowtarzalny.. == ja i tak lepszą skuche zrobiłem ... bo na Last Fm nie pamiętam swojego hasła ... i to samo mam na gai . Węc nie moge mieć już NaviRetlav sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:01 am
Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:06 am
`Lisica` Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super! a ja już mam dość "idealnych "aktorów ... np. Piraci z karaibów 3 Już nie pamietam jak sie nazywała ta aktoraka ani jej rola ... ale zęby miała jak perły , a przeca w tamtych czasach nikt nie mył zębów ... zwłaszcza piraci. Największą wpadką moim zdaniem było pozostawienie aparatu na zęby temu dzieciakowi co był na początku filmu . sweatdrop a wy znacie jakieś dobre wpadki filmowców question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:27 am
Valter `Lisica` Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super! a ja już mam dość "idealnych "aktorów ... np. Piraci z karaibów 3 Już nie pamietam jak sie nazywała ta aktoraka ani jej rola ... ale zęby miała jak perły , a przeca w tamtych czasach nikt nie mył zębów ... zwłaszcza piraci. Największą wpadką moim zdaniem było pozostawienie aparatu na zęby temu dzieciakowi co był na początku filmu . sweatdrop a wy znacie jakieś dobre wpadki filmowców question em?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:36 am
Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:40 am
`Lisica` Obejrzałam dzisiaj "The Craft" ("Szkołę Czarownic" w wersji polskiej). Ktoś kojarzy? Ktoś nawet... oglądał? xD Kurczę, teraz bardziej mnie interesował niż jakieś 10 lat temu (film wyszedł w 1996). A rola Nancy - tej z mocnym makijażem i bladą cerą - jest najlepsza. Aktorka fantastyczna, Co prawda mogli by jej trochę wybielić zęby,ale spoko xD Super super super! ale ty starocie ogladasz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:41 am
Rin_Youkai Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*' xD dziękuję xD no a ja tylko na Paincie zawsze "pracowałam" (jak to profesjonalnie brzmi) Ale baaaaaardzo się cieszę z Twojej pochwały ^^ To niezwykle miłe ^^ kissu :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:42 am
`Lisica` Rin_Youkai Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*' xD dziękuję xD no a ja tylko na Paincie zawsze "pracowałam" (jak to profesjonalnie brzmi) Ale baaaaaardzo się cieszę z Twojej pochwały ^^ To niezwykle miłe ^^ kissu :* a co ci sie w oczy stalo ze jedno jest czerwone drugie zielone? buc pobil? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:44 am
co tu tak nudno? crying crying crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:46 am
`Lisica` Rin_Youkai Lisiczko, nie mialam jeszcze okazji pochwalic twojego genialnego, cudownego, zarabiscie trudnego w wykonaniu siga ( ja taka kwadratowa kreska nie jestem w stanie nic zrobic XD ) @_________@ rispekt *_*' xD dziękuję xD no a ja tylko na Paincie zawsze "pracowałam" (jak to profesjonalnie brzmi) Ale baaaaaardzo się cieszę z Twojej pochwały ^^ To niezwykle miłe ^^ kissu :*Ty normalnie idz na Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego O_____________O o dostalam buzi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:47 am
Rin_Youkai Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego yy to mial byc komplement czy nabijanie sie? rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:49 am
dest Rin_Youkai Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego yy to mial byc komplement czy nabijanie sie? rofl rofl rofl rofl ... chyba poziom jej pracy pokazuje jednoznacznie, ze to komplement >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 03, 2007 9:53 am
Rin_Youkai dest Rin_Youkai Wielkiego Mistrza Zakonu Paintowego yy to mial byc komplement czy nabijanie sie? rofl rofl rofl rofl ... chyba poziom jej pracy pokazuje jednoznacznie, ze to komplement >3 czy ja wiem ja ladniej maluje xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|