|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:25 pm
Gagarin redface redface eheheeeee ^^ ja sie znam :] XD Ty male, zlaz z mego lba! >.< bo Ci motor porysuje :> twisted twisted twisted twisted twisted no wiesz, ja nie pilnuje jednej osoby tylko cale stado :] nikt nie jest w stanie upilnowac calej band XD poza tym zauwazylem, ze mam tu harem :] ^_^ pewnie, ze sie nie znasz, ktoz lepiej zna sie na meskiej urodzie niz kobiety Grozisz uczennicy i szantazuejsz.... Teraz Cie nagra i pojdzie do TVNowskiej "Uwagi" wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:26 pm
Rin_Youkai Gagarin redface redface eheheeeee ^^ ja sie znam :] XD Ty male, zlaz z mego lba! >.< bo Ci motor porysuje :> twisted twisted twisted twisted twisted no wiesz, ja nie pilnuje jednej osoby tylko cale stado :] nikt nie jest w stanie upilnowac calej band XD poza tym zauwazylem, ze mam tu harem :] ^_^ Niee >_< * tup nozka o stol * Uaaaa x_X * zleciala z niego* .. bbb.. b.. buuu. buuu T__________________________T bolI! ... to tylko potwierdza sie nasze teza, ze jestes ciachem blaugh ja sie tylko utwierdzam w tym ze masz maxymalne ADHD XD Ciebie trzeba dac do klasy Z-etów XD biggrin mówcie mi Maksymilian Kolbe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:34 pm
Gagarin ja sie tylko utwierdzam w tym ze masz maxymalne ADHD XD Ciebie trzeba dac do klasy Z-etów XD biggrin mówcie mi Maksymilian Kolbe XD * rozplakala sie i uciekla w kont * A Pan Gags nazwal mnie glupia! crying (male dzieci lubia dopowiadac ;> ) Powiem tacie ! XD Mysle, ze on nie byl az tak ladny XD ohohoho, ale ja jestem dzis uprzejma, ohohohoh mrgreen ja chyba opetentuje fakt, ze w nocy zmieniam sie w jakas inna Rin O_O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:38 pm
Rin_Youkai Gagarin ja sie tylko utwierdzam w tym ze masz maxymalne ADHD XD Ciebie trzeba dac do klasy Z-etów XD biggrin mówcie mi Maksymilian Kolbe XD * rozplakala sie i uciekla w kont * A Pan Gags nazwal mnie glupia! crying (male dzieci lubia dopowiadac ;> ) Powiem tacie ! XD Mysle, ze on nie byl az tak ladny XD ohohoho, ale ja jestem dzis uprzejma, ohohohoh mrgreen ja chyba opetentuje fakt, ze w nocy zmieniam sie w jakas inna Rin O_O No juz juz, nie placz bo sprzedamy Cie Cyganom wink (jak bylam mala rodzice mnie tak straszyli... chyba uwazali, ze to zabawne straszyc dziecko....) *daje jej lizaka* eek *oglada Rin uwaznie czy twarz jej nie obrasta futrem i nie pojawiaja sie wilkolacze zeby*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:38 pm
Omega Sun Grozisz uczennicy i szantazuejsz.... Teraz Cie nagra i pojdzie do TVNowskiej "Uwagi" wink alez oczywiscie! >3 Dzieki Omi za pomysl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:42 pm
Omega Sun No juz juz, nie placz bo sprzedamy Cie Cyganom wink (jak bylam mala rodzice mnie tak straszyli... chyba uwazali, ze to zabawne straszyc dziecko....) *daje jej lizaka* eek *oglada Rin uwaznie czy twarz jej nie obrasta futrem i nie pojawiaja sie wilkolacze zeby* tzn, ze co? ze do dziadka mnie oddacie? XDDD wink to u mnie w domu nie mialo uzytecznosci ;P * zajada lizaka * whee * zaczyna sama siebie ogladac* i tak jest co noc, no co noc! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:42 pm
o tej porze wszystkie grzeczne dzieci spia wiec ide spac ^^ paaa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:44 pm
Rin_Youkai Omega Sun No juz juz, nie placz bo sprzedamy Cie Cyganom wink (jak bylam mala rodzice mnie tak straszyli... chyba uwazali, ze to zabawne straszyc dziecko....) *daje jej lizaka* eek *oglada Rin uwaznie czy twarz jej nie obrasta futrem i nie pojawiaja sie wilkolacze zeby* tzn, ze co? ze do dziadka mnie oddacie? XDDD wink to u mnie w domu nie mialo uzytecznosci ;P * zajada lizaka * whee * zaczyna sama siebie ogladac* i tak jest co noc, no co noc! xd gdziestam Cie zawsze sprzedamy... Skoro sie zamieniasz co noc, to do cyrku moze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:49 pm
Omega Sun Rin_Youkai Gagarin ja sie tylko utwierdzam w tym ze masz maxymalne ADHD XD Ciebie trzeba dac do klasy Z-etów XD biggrin mówcie mi Maksymilian Kolbe XD * rozplakala sie i uciekla w kont * A Pan Gags nazwal mnie glupia! crying (male dzieci lubia dopowiadac ;> ) Powiem tacie ! XD Mysle, ze on nie byl az tak ladny XD ohohoho, ale ja jestem dzis uprzejma, ohohohoh mrgreen ja chyba opetentuje fakt, ze w nocy zmieniam sie w jakas inna Rin O_O No juz juz, nie placz bo sprzedamy Cie Cyganom wink (jak bylam mala rodzice mnie tak straszyli... chyba uwazali, ze to zabawne straszyc dziecko....) *daje jej lizaka* eek *oglada Rin uwaznie czy twarz jej nie obrasta futrem i nie pojawiaja sie wilkolacze zeby* ej pamietam to z tym starszeniem cyganami XD !! mnie tez starszyli! ale mnie czesto, bardzo czesto... jak yla jakas cyfanka w miescie, to mama mnie za szmaty i prowadzila mnie w jej kierunku az w odleglosci metra zaczynalem wyc ze strachu XD geeez to bylo okrutne :] taaak zmienila sie, ej Omi - z niej niezly zboczuch wyrosnie XD biggrin Dariia - branoc, czyli grzeczne do spania, a te ZUE zostaja :] hmmm grrrrr biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:49 pm
Omega Sun gdziestam Cie zawsze sprzedamy... Skoro sie zamieniasz co noc, to do cyrku moze xd I bedzicie mieli pewnie % z moich dochodow, coo? a wy czwany lisy >.< !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:53 pm
Gagarin ej pamietam to z tym starszeniem cyganami XD !! mnie tez starszyli! ale mnie czesto, bardzo czesto... jak yla jakas cyfanka w miescie, to mama mnie za szmaty i prowadzila mnie w jej kierunku az w odleglosci metra zaczynalem wyc ze strachu XD geeez to bylo okrutne :] taaak zmienila sie, ej Omi - z niej niezly zboczuch wyrosnie XD biggrin Dariia - branoc, czyli grzeczne do spania, a te ZUE zostaja :] hmmm grrrrr biggrin o rany, to mielismy podobnych rodzicow. A myslalam, ze tylko moi mieli takie dziwne pomysly wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:53 pm
Gagarin ej pamietam to z tym starszeniem cyganami XD !! mnie tez starszyli! ale mnie czesto, bardzo czesto... jak yla jakas cyfanka w miescie, to mama mnie za szmaty i prowadzila mnie w jej kierunku az w odleglosci metra zaczynalem wyc ze strachu XD geeez to bylo okrutne :] taaak zmienila sie, ej Omi - z niej niezly zboczuch wyrosnie XD biggrin Dariia - branoc, czyli grzeczne do spania, a te ZUE zostaja :] hmmm grrrrr biggrin a u mnie było, ze porwie mnie Gargamel XD ZE CO?! ZE ZE MNIE?! * zbulwersowana oszczerstwami* no to juz jakies pomowienia sa! scream ja jestem taka czysta i niewinna emo oh! emo zUo Omi przeszlo na mnie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:56 pm
Rin_Youkai Omega Sun gdziestam Cie zawsze sprzedamy... Skoro sie zamieniasz co noc, to do cyrku moze xd I bedzicie mieli pewnie % z moich dochodow, coo? a wy czwany lisy >.< ! No pewnie, ja jestem malozarabiajaca studentka, Gagarinowi tez niewiele placa za uzeranie sie z bachorami, a za Ciebie duzo dostaniemy xd Zobaczysz, spodoba Ci sie tam. Dostaniesz wlasna klatke!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 5:58 pm
no ogolnie rodzice w troche dawniejszych czasach byli niezle poipeprzeni XD ja poza tym bylem paskudnie niegrzecznym bachorem, jak ja bym mial takie to bym je sprzeda - powaznie. biggrin wiec chyba w akcie desperacji rozne glupie pomysly rodzicom przychodza do lbow XD biggrin
jakie oszczerstwa? zboczony wiklolaku XD biggrin *daje kawal miecha* masz zjedz sobie XD :] tylko uwazaj na wlonia spiralnego XD wink bedziesz krwista baba biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 6:04 pm
Omega Sun Rin_Youkai Omega Sun gdziestam Cie zawsze sprzedamy... Skoro sie zamieniasz co noc, to do cyrku moze xd I bedzicie mieli pewnie % z moich dochodow, coo? a wy czwany lisy >.< ! No pewnie, ja jestem malozarabiajaca studentka, Gagarinowi tez niewiele placa za uzeranie sie z bachorami, a za Ciebie duzo dostaniemy xd Zobaczysz, spodoba Ci sie tam. Dostaniesz wlasna klatke! Wooow wasna klatka ! eek biore ta prace xddd Gags: ... z pewnoscia nie skusze sie na pasozyta w miesniach do konca zycia XD * oddaje mu mieso* masz czestuj sie, jestem tak dobroduszna, ze oddam Ci cale XD mrgreen Krwawa Rin twisted ej... ja sie wcale nie zmienialam w wilkołaka... tylko w wilkolaczke i prosze nie zmieniac mi tu plci! stare xd co ja gadam... ja sie w ogole nie zmienilam! >.< tylko w nocy jestem bardziej "towarzyska" tak jakos juz mam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|