|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 3:56 pm
Gagarin taaaa jasne, a potem sie okaze ze polowa wiary ktora tu jest to moi uczniowie XD tu z lublina jest tylko Mirabell i Delein ale ona sie nie liczy, bo jest z Gliwic smile edit: chyba, ze mi sie cos pochrzanilo i Ty nie jestes z Lublina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 3:57 pm
Omega Sun Gagarin taaaa jasne, a potem sie okaze ze polowa wiary ktora tu jest to moi uczniowie XD tu z lublina jest tylko Mirabell i Delein ale ona sie nie liczy, bo jest z Gliwic smile Dobrze Omi! * kibicuje jej w sztuce negocjacji * whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:05 pm
Omega Sun Gagarin taaaa jasne, a potem sie okaze ze polowa wiary ktora tu jest to moi uczniowie XD tu z lublina jest tylko Mirabell i Delein ale ona sie nie liczy, bo jest z Gliwic smile edit: chyba, ze mi sie cos pochrzanilo i Ty nie jestes z Lublina ja nie jestem z Lublina :] ja nie ten rejon tak w ogole :] zachod - to moja czesc. Mirabell/Sogetsu biggrin mamy nawet fotke razem XD i z Gveirem XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:06 pm
Gagarin Omega Sun Gagarin taaaa jasne, a potem sie okaze ze polowa wiary ktora tu jest to moi uczniowie XD tu z lublina jest tylko Mirabell i Delein ale ona sie nie liczy, bo jest z Gliwic smile edit: chyba, ze mi sie cos pochrzanilo i Ty nie jestes z Lublina ja nie jestem z Lublina :] ja nie ten rejon tak w ogole :] zachod - to moja czesc. Mirabell/Sogetsu biggrin mamy nawet fotke razem XD i z Gveirem XD a konkretnie co za zachód?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:07 pm
Gagarin Omega Sun Gagarin taaaa jasne, a potem sie okaze ze polowa wiary ktora tu jest to moi uczniowie XD tu z lublina jest tylko Mirabell i Delein ale ona sie nie liczy, bo jest z Gliwic smile edit: chyba, ze mi sie cos pochrzanilo i Ty nie jestes z Lublina ja nie jestem z Lublina :] ja nie ten rejon tak w ogole :] zachod - to moja czesc. Mirabell/Sogetsu biggrin mamy nawet fotke razem XD i z Gveirem XD myslalam, ze jak sie kumplujesz z Mirabellem, to pewnie jestes z Lublina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:09 pm
nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD
WLKP. wiecej nie powiem >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:11 pm
Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:13 pm
Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze w poznaniu mieszkalem przez ponad 5 lat :] a w gorzowie hmmm to przeciez lubuskie :> ale nie zmienia to faktu ze znam te okolice rowniez :] mam tam rodzine :> dobra, wystarczy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:15 pm
Gagarin Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze w poznaniu mieszkalem przez ponad 5 lat :] a w gorzowie hmmm to przeciez lubuskie :> ale nie zmienia to faktu ze znam te okolice rowniez :] mam tam rodzine :> dobra, wystarczy >.< myslalam ze ty ze stargardu szczecinskiego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:15 pm
Gagarin Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze w poznaniu mieszkalem przez ponad 5 lat :] a w gorzowie hmmm to przeciez lubuskie :> ale nie zmienia to faktu ze znam te okolice rowniez :] mam tam rodzine :> dobra, wystarczy >.< wiem ze lubuskie ale nie wiedzialem czy WLKP tyczy sie do gorzowa czy województwa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:16 pm
Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze a ty co sie wymadrzasz Geografie Bawarski ! XD Gorzow to chyba ja mam blizej niz ty O.O Jako dobry wyszukiwacz informacji, albo raczej posiadacz wrodzonego wechu do plci przeciwnej...XD Widziałam i mysle, ze te 49 % to był bardzo zanizony wynik XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:17 pm
Dariia Gagarin Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze w poznaniu mieszkalem przez ponad 5 lat :] a w gorzowie hmmm to przeciez lubuskie :> ale nie zmienia to faktu ze znam te okolice rowniez :] mam tam rodzine :> dobra, wystarczy >.< myslalam ze ty ze stargardu szczecinskiego jakie znane jest moje miasto O________O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:17 pm
Rin_Youkai Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze a ty co sie wymadrzasz Geografie Bawarski ! XD Gorzow to chyba ja mam blizej niz ty O.O Jako dobry wyszukiwacz informacji, albo raczej posiadacz wrodzonego wechu do plci przeciwnej...XD Widziałam i mysle, ze te 49 % to był bardzo zanizony wynik XDDD geografie bawarski? przeciez ja nie duchowny ;P hmm mysle ze to ja mam blizej ale pewności nie mam ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:20 pm
Lavagetas_heqetai geografie bawarski? przeciez ja nie duchowny ;P hmm mysle ze to ja mam blizej ale pewności nie mam ;] Z twoim zbocznstwem to sie idealnie na dzisiejszego duchownego nadajesz ;> ja mam 80 km a co to sie tyle ludzi o tej godzinie zebralo O__O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 4:21 pm
Dariia Gagarin Lavagetas_heqetai Gagarin nie, no ja kumpluje sie z wieloma osobami - ktore daaaaaallleeeeko mieszkaja ode mnie :] Mirabell to akurat spoko koles, o ktorym nawet nie wiedzialem ze tu jest... a jest na dodatek starym wyjadaczem XD WLKP. wiecej nie powiem >.< rozumiem, hmm Gorzów czy Poznan ;] jak Gorzów to znam te strony nawet dobrze w poznaniu mieszkalem przez ponad 5 lat :] a w gorzowie hmmm to przeciez lubuskie :> ale nie zmienia to faktu ze znam te okolice rowniez :] mam tam rodzine :> dobra, wystarczy >.< myslalam ze ty ze stargardu szczecinskiego tam tez mam rodzine :] a to Wy ile macie do Gorzowa? bo jeszcze sie okaze ze ja mam najblizej :> XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|