|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:33 am
opcy ArielleChan opcy dziekibardzo... kusza a le u mnie ujowa pogoda.. :/ w kolko leje.. u mnie też leje i zanosi sie na burze, ale lubie tak pogode, bo kiedy otworze balkon powietrze pachnie mokrym lasem -^^- alejest mokro ohydnie zimno.. gonk przyjemnie whee mżaweczka i orzeźwiający chłód
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:34 am
opcy Iael tak tak ja tez was witam ^^' mrgreen jeszcze sie nie przyzwyczailes? nie razz XDXD oj ludu ludu po wakacjach trza liceum zaczac XD kurna to tak dziwnie brzmi... jakbym sie postarzal o 20 lat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:34 am
Omega Sun Marcinka umm.. a za ile sprzedasz ticketsy? to bylo do mnie pytanie czy do Gagarina? Ja tickety sprzedaje po 1,5-2g sztuka spodobaly sie jednak stringi XD ^^ ja tez mam jakies tickety ale nawet nie wiem ile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:35 am
opcy alejest mokro ohydnie zimno.. gonk to opcy ty stara pierdoło. gulnij se abo co. ; D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gagarin właśnie jestem kompletnie spłukany XD ale dobrze mi z tym XD goly i wesoly XD biggrin i w dodatku cos Ci p.m padl xp editt:// a jednak nie, to ja mam dziury w mozgu i nic nie pamietam XD Ariell : mrrr , uwielbiam ten utwor >33 heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Iael opcy Iael tak tak ja tez was witam ^^' mrgreen jeszcze sie nie przyzwyczailes? nie razz XDXD oj ludu ludu po wakacjach trza liceum zaczac XD kurna to tak dziwnie brzmi... jakbym sie postarzal o 20 lat.. a ja dopiero za rok xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:37 am
Rin_Youkai Gagarin właśnie jestem kompletnie spłukany XD ale dobrze mi z tym XD goly i wesoly XD biggrin i w dodatku cos Ci p.m padl xp Ariell : mrrr , uwielbiam ten utwor >33 heart ogólnie Muse odkryłam jakieś 4 dni temu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:38 am
ArielleChan ogólnie Muse odkryłam jakieś 4 dni temu mrgreen i tak dobrze, lepiej pozno niz wcale XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:40 am
Rin_Youkai ArielleChan ogólnie Muse odkryłam jakieś 4 dni temu mrgreen i tak dobrze, lepiej pozno niz wcale XD ostatnio ciągle słyszę jakieś fajne zespoły xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:40 am
Terrorystka Frania opcy alejest mokro ohydnie zimno.. gonk to opcy ty stara pierdoło. gulnij se abo co. ; D ple ple ple... ja po prostu cieplolubny jestem... tylko nie 'stara' domokun mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:41 am
Iael opcy Iael tak tak ja tez was witam ^^' mrgreen jeszcze sie nie przyzwyczailes? nie razz XDXD oj ludu ludu po wakacjach trza liceum zaczac XD kurna to tak dziwnie brzmi... jakbym sie postarzal o 20 lat.. LO jest zajebiste biggrin całe życie Ci sie zmieni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:41 am
Gagarin Omega Sun Marcinka umm.. a za ile sprzedasz ticketsy? to bylo do mnie pytanie czy do Gagarina? Ja tickety sprzedaje po 1,5-2g sztuka spodobaly sie jednak stringi XD ^^ ja tez mam jakies tickety ale nawet nie wiem ile a co, juz mi zajrzales pod spodniczke zeby sprawdzic czy zalozylam? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:42 am
opcy Terrorystka Frania opcy alejest mokro ohydnie zimno.. gonk to opcy ty stara pierdoło. gulnij se abo co. ; D ple ple ple... ja po prostu cieplolubny jestem... tylko nie 'stara' domokun mrgreen a później będziesz nam marudził, że Ci za gorąco mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:42 am
Iael nie razz XDXD oj ludu ludu po wakacjach trza liceum zaczac XD kurna to tak dziwnie brzmi... jakbym sie postarzal o 20 lat.. liceum.. kiedy to bylo.. wink a ze sie tak pochwale od pazdiernika tez znowu zaczynam nauke studia (coprawda zaocznie.. ale zawsze cos)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 11:43 am
Terrorystka Frania Iael opcy Iael tak tak ja tez was witam ^^' mrgreen jeszcze sie nie przyzwyczailes? nie razz XDXD oj ludu ludu po wakacjach trza liceum zaczac XD kurna to tak dziwnie brzmi... jakbym sie postarzal o 20 lat.. LO jest zajebiste biggrin całe życie Ci sie zmieni. mam nadzieje ze na lepsze XD smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|