|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 8:09 am
Omega Sun Omega Sun Gagarin taaak, ja chce dark halooo, yyy nooooo kurde nawet nie wiem jakie itemy masz do zaoferowania >.< poza tym z moim 25000 moge sobie poblyszczec XD zaraz zasne.... zaraz wkleje wyprzedazno niestety, nie masz nic ciekawego wink XD ale przejrze jeszcze raz, jak juz bede widzial normalnie :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:13 am
Gagarin no niestety, nie masz nic ciekawego wink XD ale przejrze jeszcze raz, jak juz bede widzial normalnie :] bo mam przewaznie damskie ubranka, meskie juz posprzedawalam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:22 am
Rin_Youkai >.> <.< * zaczyna turlac Yukisia po podlodze * wheee, kulecka whee och, ty mój pulpeciku... whee *chichocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:23 am
Omega Sun Gagarin no niestety, nie masz nic ciekawego wink XD ale przejrze jeszcze raz, jak juz bede widzial normalnie :] bo mam przewaznie damskie ubranka, meskie juz posprzedawalam. *myśli* ile chcesz za kajdany? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:25 am
EvilYuki ile chcesz za kajdany? mrgreen 2500
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:25 am
Omega Sun EvilYuki ile chcesz za kajdany? mrgreen 2500 akurat mam tyle, wysyłam trejda smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:31 am
EvilYuki Omega Sun EvilYuki ile chcesz za kajdany? mrgreen 2500 akurat mam tyle, wysyłam trejda smile ze znajomych nie bede zdzierac smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:33 am
Omega Sun EvilYuki Omega Sun EvilYuki ile chcesz za kajdany? mrgreen 2500 akurat mam tyle, wysyłam trejda smile ze znajomych nie bede zdzierac smile bardzo szlachetne mrgreen miałam zbierać na Yokai's Treasure, ale nie zając, nie ucieknie 3nodding 208. Lzy - [Slonce #14] Zabij sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:37 am
EvilYuki bardzo szlachetne mrgreen miałam zbierać na Yokai's Treasure, ale nie zając, nie ucieknie 3nodding 208. Lzy - [Slonce #14] Zabij sie nie dosc, ze nie ucieknie, to pewnie jeszcze spadnie na wartosci przed otwarciem nowych listow 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 9:52 am
Omega Sun EvilYuki bardzo szlachetne mrgreen miałam zbierać na Yokai's Treasure, ale nie zając, nie ucieknie 3nodding 208. Lzy - [Slonce #14] Zabij sie nie dosc, ze nie ucieknie, to pewnie jeszcze spadnie na wartosci przed otwarciem nowych listow 3nodding no wlasnie, żyć, nie umierać wink *idzie przetestować nowy zakup*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:26 am
Omega Sun EvilYuki bardzo szlachetne mrgreen miałam zbierać na Yokai's Treasure, ale nie zając, nie ucieknie 3nodding 208. Lzy - [Slonce #14] Zabij sie nie dosc, ze nie ucieknie, to pewnie jeszcze spadnie na wartosci przed otwarciem nowych listow 3nodding zawsze wydawało mi sie, że warto przetrrzymywac listy, ale t chyba staje sie korzystne po kilku latach... ale masz dark halo... :> 2:1 dla nas!!!! yeeeaaah! twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:32 am
Gagarin zawsze wydawało mi sie, że warto przetrrzymywac listy, ale t chyba staje sie korzystne po kilku latach... ale masz dark halo... :> 2:1 dla nas!!!! yeeeaaah! twisted twisted to zalezy co w nich jest. Moge Ci sprzedac halo albo wymienic sie na cos.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:35 am
*szczęśliwa że skończyła długie i nudne wypracowanie z historii*
bul bul... 8 stron..
*bul bul bul*
jest ktoś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jun 02, 2007 10:40 am
Omega Sun Gagarin zawsze wydawało mi sie, że warto przetrrzymywac listy, ale t chyba staje sie korzystne po kilku latach... ale masz dark halo... :> 2:1 dla nas!!!! yeeeaaah! twisted twisted to zalezy co w nich jest. Moge Ci sprzedac halo albo wymienic sie na cos. ja mam TYLE do zaoferowania XD moge oddac Ci: 1) siebie 2) iebie 3) siebie 4) i siebie XD nie, no jakas kase da sie wyskubac, co sprzedac itp. :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|