Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28424 28425 28426 28427 28428 28429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Adwokat Kozy

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:16 am

Omega Sun
EvilYuki
ha! Mój chłopak mówił, że pomoże mi uzbierać, jak nie będzie musiał jej oglądać xD ale wierzę, że gdy tylko jązobaczy, to sięw niej zakocha *w*

problemem jest fakt, iż Blaszunię będę musiała sprowadzać z Korei, Chin czy Japonii... ogólnei cyrki z przelewami, cłem i tak dalej stressed

hmm... jak masz karte kredytowa do transakcji w necie, to nie ma problemu z oplata (ale dobrze jakbys miala konto wielowalutowe, bo przelicza Ci po jakims dziadowskim kursie), ale obawiam sie, ze za clo i sprowadzenie zaplacisz wiecej niz za lalke...

Nie wiem jak z dalekim wschodem ale shipping ze stanów (najtańszy) to 40$. Z Chin to pewnie opłaca się coś zprowadzać w ilościach powyżej 10000 sztuk.
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:16 am

Adwokat Kozy
*zerk*

jestem :*

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Adwokat Kozy

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:19 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
*zerk*

dzia:*
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:21 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy
*zerk*

co tam malenki?

ja zaraz bede zdawac kolosa z fizjo ustnie, mam stresora...a potem prezentujemy referaty... gonk

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Adwokat Kozy

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:23 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy
*zerk*

co tam malenki?

ja zaraz bede zdawac kolosa z fizjo ustnie, mam stresora...a potem prezentujemy referaty... gonk
a ja głodnyyyy jestem okropnie.. już się zwijam i nie mogę złapać ostrości oczami.. :/
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:26 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy
*zerk*

co tam malenki?

a ja głodnyyyy jestem okropnie.. już się zwijam i nie mogę złapać ostrości oczami.. :/

ja wczoraj przez caly dzien zjadlam drozdzowke z serem, bulke z parowka, batona i jogurt...dzisiaj nie zapowiada sie lepiej...

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150

Adwokat Kozy

PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:30 am

Delein the Wildest

ja wczoraj przez caly dzien zjadlam drozdzowke z serem, bulke z parowka, batona i jogurt...dzisiaj nie zapowiada sie lepiej...
dobrze ci.. ja zjadlem jakiś koktajl o smaku tektury a jako drugie danie już w pracy mały napój czekoladowy o smaku tektury... argghh.. dobze że zaraz do domu.
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:32 am

Te.. a w ogole to nie zostalabys w Lublinie ze tydzień czy dwa dłużej? Bo na umcs egzaminy są od 2 do 7 i biore wtedy urlop no i mialbym sie gdzie zadekować z tobą.. taki mini wakacje smile

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:32 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest

dobrze ci.. ja zjadlem jakiś koktajl o smaku tektury a jako drugie danie już w pracy mały napój czekoladowy o smaku tektury... argghh.. dobze że zaraz do domu.

sam chciales :3
ale trzymam za ciebie kciuki...jakbys jeszcze chcial zaczac trenowac rowerek, to juz by bylow ogole piknie...
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:33 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy
Delein the Wildest

sam chciales :3
ale trzymam za ciebie kciuki...jakbys jeszcze chcial zaczac trenowac rowerek, to juz by bylow ogole piknie...

ja nie mam po tym siły ćwiczyć... już teraz się słaniam po biurze.. bede ćwiczył jak skończe ten szit za 3 tygodnie..

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:34 am

Adwokat Kozy
Te.. a w ogole to nie zostalabys w Lublinie ze tydzień czy dwa dłużej? Bo na umcs egzaminy są od 2 do 7 i biore wtedy urlop no i mialbym sie gdzie zadekować z tobą.. taki mini wakacje smile

ja juz to wszystko przemyslalam.
czesc rzeczy po sesji spakowalabym do torem i wyslala do domu, a druga czesc przewiozla do mieszkania, ktore razem z Ewa i Przemkiem mamy zamiar znalezc no i tam bysmy sie zakwaterowali...i potem moi rodzice by po nas przyjechali, a jakby nie wyszlo, to sami bysmy wrocili...ale to jeszcze to mieszkanie trza zalatwic, ale o to sie nie martw, bo jak sie nie uda, to w tym starym pomieszkamy. Ale mysle ze do tego czasu wszystko sie ulozy. :*
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:39 am

Delein the Wildest
Adwokat Kozy

czesc rzeczy po sesji spakowalabym do torem i wyslala do domu, a druga czesc przewiozla do mieszkania, ktore razem z Ewa i Przemkiem mamy zamiar znalezc no i tam bysmy sie zakwaterowali...i potem moi rodzice by po nas przyjechali, a jakby nie wyszlo, to sami bysmy wrocili...ale to jeszcze to mieszkanie trza zalatwic, ale o to sie nie martw, bo jak sie nie uda, to w tym starym pomieszkamy. Ale mysle ze do tego czasu wszystko sie ulozy. :*

właściwie to mógłbym przyjechać w piątek 29 i zostać do niedzieli 8.. czyli 10 dni :] onli me and you and komisja egzaminacyjna

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:42 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest
Adwokat Kozy

właściwie to mógłbym przyjechać w piątek 29 i zostać do niedzieli 8.. czyli 10 dni :] onli me and you and komisja egzaminacyjna

Nu :]
zobacze jak sie ze wszystkim wyrobie, ostatni egzamin bede miec jakos do 26 chyba. a potem hulaj dusza, piekla nie ma mrgreen
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:46 am

Delein the Wildest
zobacze jak sie ze wszystkim wyrobie, ostatni egzamin bede miec jakos do 26 chyba. a potem hulaj dusza, piekla nie ma mrgreen

Pieklo = asp katowice.. *gulp* dzwonilem do dziwkanatu.. co za stasznie wredna jedza tam pracuje.. nakrzyczala na mnie zanim cokolwiek zdazylem powiedziec.. kude.. boju

Adwokat Kozy

Delein the Wildest

Versatile Hunter

13,250 Points
  • Hunter 50
  • Nudist Colony 200
  • Survivor 150
PostPosted: Fri Jun 01, 2007 5:48 am

Adwokat Kozy
Delein the Wildest

Pieklo = asp katowice.. *gulp* dzwonilem do dziwkanatu.. co za stasznie wredna jedza tam pracuje.. nakrzyczala na mnie zanim cokolwiek zdazylem powiedziec.. kude.. boju

Sucza== za co na ciebie nakrzyczala?

W ogole misiek, masz czas, podokanczaj prace ktore jeszcze musisz zrobic, mowie ci, sprobuj cos namalowac, wykorzystaj te pare tygodni.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28424 28425 28426 28427 28428 28429 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games