|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:08 am
Gagarin Rinka przyszla ;] jak WOS? a witam Cie Gagarinku ( oO lol ) whee ujdzie jakos na 4 >.> omg, omg, omg... facet postawil 2 najbardziej nieruchliwym dziewczyna z klasy, co maja zwolnienie z wf i tyle wspolnego z P.O co piernik z wiatrakiem 6! a chlopakowi, ktory ukonczyl kurs ratownictwa, wygral jakies zawody miedzy szkolne odnosnie resuscytacji itp postawil 5 >_> hmmm...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:08 am
Gagarin Valter Gagarin ojej idziesz juz Valter? szkoooda sad Omi - on Cie nie liczy, bo masz cycki XD Opcy - 2 tygodnie urlopu? ja tak krotko bym nie wytrzymal biggrin Rinka przyszla ;] jak WOS? nie martw sie ... powinienem sie jeszcze dzisiaj pojawić ... swoją drogą nie jestem pewien czy to co powiedziałeś to sarkazm czy nie ... sweatdrop sarkazm? a co to takiego? nieeeee to nieeee jest sarkazm smile wracaj szybko! Judasz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:17 am
Rin_Youkai Gagarin Rinka przyszla ;] jak WOS? a witam Cie Gagarinku ( oO lol ) whee ujdzie jakos na 4 >.> omg, omg, omg... facet postawil 2 najbardziej nieruchliwym dziewczyna z klasy, co maja zwolnienie z wf i tyle wspolnego z P.O co piernik z wiatrakiem 6! a chlopakowi, ktory ukonczyl kurs ratownictwa, wygral jakies zawody miedzy szkolne odnosnie resuscytacji itp postawil 5 >_> hmmm... Rin, przez tyle lat nie nauczylas sie jeszcze, ze wiedza to ostatnia rzecz, ktora wplywa na wysokosc oceny? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:17 am
Rin_Youkai Gagarin Rinka przyszla ;] jak WOS? a witam Cie Gagarinku ( oO lol ) whee ujdzie jakos na 4 >.> omg, omg, omg... facet postawil 2 najbardziej nieruchliwym dziewczyna z klasy, co maja zwolnienie z wf i tyle wspolnego z P.O co piernik z wiatrakiem 6! a chlopakowi, ktory ukonczyl kurs ratownictwa, wygral jakies zawody miedzy szkolne odnosnie resuscytacji itp postawil 5 >_> hmmm... wiesz dlaczego? bo sa tacy nauczyciele... ktorzy klasyfikują uczniow w sposob: chlopcy, dziewczyny i fajne laski... kto ma najlepiej? fajne laski oczywiscie :] im wiekszy dekolt, biust, zgrabny tylek itp. tym wiecej piatek nazbiera - tak niestety jest razz wink oczywiscie ja tak nie robie :> Omi - powinnas dostac NOBLA ZA DOBRO!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:22 am
Omega Sun Rin_Youkai Gagarin Rinka przyszla ;] jak WOS? a witam Cie Gagarinku ( oO lol ) whee ujdzie jakos na 4 >.> omg, omg, omg... facet postawil 2 najbardziej nieruchliwym dziewczyna z klasy, co maja zwolnienie z wf i tyle wspolnego z P.O co piernik z wiatrakiem 6! a chlopakowi, ktory ukonczyl kurs ratownictwa, wygral jakies zawody miedzy szkolne odnosnie resuscytacji itp postawil 5 >_> hmmm... Rin, przez tyle lat nie nauczylas sie jeszcze, ze wiedza to ostatnia rzecz, ktora wplywa na wysokosc oceny? wink One w sumie maja duza "wiedze" bardzo duza ... XDD Ten nauczyciel jest wielki i wazy chyba z 300 kilo do tego ma okulary +20... ocena celujaca u niego boli... XD Gagarin: a czego uczysz? smile Margaryna Gagarina! o! ohohoh... zaraz spadam na jazde "L"... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:28 am
Gagarin wiesz dlaczego? bo sa tacy nauczyciele... ktorzy klasyfikują uczniow w sposob: chlopcy, dziewczyny i fajne laski... kto ma najlepiej? fajne laski oczywiscie :] im wiekszy dekolt, biust, zgrabny tylek itp. tym wiecej piatek nazbiera - tak niestety jest razz wink oczywiscie ja tak nie robie :> Omi - powinnas dostac NOBLA ZA DOBRO!! biggrin mialam takiego nauczyciela zboczenca, ale specjalnie tylko na jego zajecia ubieralam sie w workowate swetry z golfem i luzne jeansy. Okazywalam mu niechec zamiast sie wdzieczyc i dawac obmacywac jak niektore glupie laski, wiec mnie nie lubil i mialam tylko 3 smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:34 am
Omega Sun On nie plecie glupot, jego teorie trzymaja sie kupy, sa logiczne i zabawne a slyszeliscie moja teorie o brontozaurze? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:41 am
Omega Sun Gagarin wiesz dlaczego? bo sa tacy nauczyciele... ktorzy klasyfikują uczniow w sposob: chlopcy, dziewczyny i fajne laski... kto ma najlepiej? fajne laski oczywiscie :] im wiekszy dekolt, biust, zgrabny tylek itp. tym wiecej piatek nazbiera - tak niestety jest razz wink oczywiscie ja tak nie robie :> Omi - powinnas dostac NOBLA ZA DOBRO!! biggrin mialam takiego nauczyciela zboczenca, ale specjalnie tylko na jego zajecia ubieralam sie w workowate swetry z golfem i luzne jeansy. Okazywalam mu niechec zamiast sie wdzieczyc i dawac obmacywac jak niektore glupie laski, wiec mnie nie lubil i mialam tylko 3 smile no sa takie, co przyjda z cycami na wierzchu i mysla ze dostana 5... a tu zonk, bo akurat pala wleci :] tak ale tez sa laski ktore sie ubieraja jak lale, ale maja we lbie wiedze, no imaja dobre oceny, ale nie przez cycki :] ja ucze? no angola angola :] porozjezdzaj tam ludzi i zabij instruktora na drzewie - zapamieta te lekcje do konca zycia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:43 am
opcy Omega Sun On nie plecie glupot, jego teorie trzymaja sie kupy, sa logiczne i zabawne a slyszeliscie moja teorie o brontozaurze? wink nie, opowiedz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:47 am
Omega Sun opcy Omega Sun On nie plecie glupot, jego teorie trzymaja sie kupy, sa logiczne i zabawne a slyszeliscie moja teorie o brontozaurze? wink nie, opowiedz smile na poczatku jest waski, w srodku sszeroki a na koncu znowu waski.. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:51 am
opcy Omega Sun opcy Omega Sun On nie plecie glupot, jego teorie trzymaja sie kupy, sa logiczne i zabawne a slyszeliscie moja teorie o brontozaurze? wink nie, opowiedz smile na poczatku jest waski, w srodku sszeroki a na koncu znowu waski.. 3nodding xd ciekawe... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:57 am
ta teoria wstrzasnie paleuntologicznym swietem naukowym.. 3nodding i w ogole.. wymeczony jestem.. ale na szcescie juz piatek.. Oi Va Voi [Digital Folklore #05] Tatar Love Song [5:20]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 7:59 am
opcy ta teoria wstrzasnie paleuntologicznym swietem naukowym.. 3nodding i w ogole.. wymeczony jestem.. ale na szcescie juz piatek.. moze nikt przed Toba na to nie wpadl wink (hmm dzisiaj jest czwartek)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 8:03 am
Omega Sun opcy ta teoria wstrzasnie paleuntologicznym swietem naukowym.. 3nodding i w ogole.. wymeczony jestem.. ale na szcescie juz piatek.. moze nikt przed Toba na to nie wpadl wink (hmm dzisiaj jest czwartek) chyba wpadl.. bo to zerzniete ze skeczu montypythona.. no ja sie juz jutrzejszym dniem ciesze... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 31, 2007 8:20 am
Omega Sun EvilYuki A ja się denerwuję .__. w brzuchu mnie skręca i w ogóle... .__. czym sie denerwujesz? miałam rozmowę w sprawie pracy smile bałam się szefa, bo to angol, przełożył spotkanie, ale ogólnie pozytywnie. Ja bardzo optymistyczna jestem i non-stop sie uiśmiecham, a on szuka takich ludzi. Sprzedaję kosmetyki. Na razie dziewczyny mi pomagają, potem zobaczymy, czy się sprawdzę, to będę miałą stałą robotę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|