Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28416 28417 28418 28419 28420 28421 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 6:28 am

Omega Sun
Gagarin
taaak? hmmm brzmi obiecujaco - jeszcze jeden warunek wink przynosisz mi piwo raz w tygodniu na plecach XD wink zwazywszy na moj zawod... nazywaj mnie juz swoim guru razz

Valter! i jak tam w szkole? pani od angielskiego byla mila? i jak tam panny? szykujesz sie na jakas? biggrin

nie wytrzymasz bez wzgledu na to jak dobrym i cierpliwym jestes nauczycielem, najbardziej cierpliwego czlowieka trafi szlag od jego ciaglego, bezsensownego paplania!

całe życie to jeden wielki bezsens ... stare
więc poco to całe cholerstwo traktować na poważnie question
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:30 am

Omega Sun
Gagarin
taaak? hmmm brzmi obiecujaco - jeszcze jeden warunek wink przynosisz mi piwo raz w tygodniu na plecach XD wink zwazywszy na moj zawod... nazywaj mnie juz swoim guru razz

Valter! i jak tam w szkole? pani od angielskiego byla mila? i jak tam panny? szykujesz sie na jakas? biggrin

nie wytrzymasz bez wzgledu na to jak dobrym i cierpliwym jestes nauczycielem, najbardziej cierpliwego czlowieka trafi szlag od jego ciaglego, bezsensownego paplania!
milo mi, ze tak sie o mnie martwisz XD ale chce miec oltarzyk biggrin wink dam sobie rade razz

Valter - pytam bo lubie, czy to wazne dlaczego? :>
co to ksiazka byla? biggrin

Gagarin

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 6:36 am

Gagarin
Omega Sun
Gagarin

milo mi, ze tak sie o mnie martwisz XD ale chce miec oltarzyk biggrin wink dam sobie rade razz

Valter - pytam bo lubie, czy to wazne dlaczego? :>
co to ksiazka byla? biggrin

jakieś 10 stron wcześniej jest link blaugh

a dokładniej na : 28413
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:43 am

Omega Sun
Gagarin

ditto...

witka gawiedzi...

The Sugarcubes [Stick Around For Joy #04] Lucky Night [4:03]

opcy

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 6:45 am

opcy
Omega Sun
Gagarin

ditto...

witka gawiedzi...

The Sugarcubes [Stick Around For Joy #04] Lucky Night [4:03]

*pokazuje palcem na opcego*

omi ... a on to sie nie liczy question scream
to nie fair ... jestem zbyt wyalienowany ... crying
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:48 am

aaaaa ta ksiazka 'jak zaciagnac panne do wyra'? hmmm nie czytalem i mysle ze nie ma potrzeby... bo na to musisz miec wlasne sposoby, ktore trza wypracowac przez lata... masz juz jakies wizje jak zaciagnac panne do wyra? XD ale wlasne pomysly....?

Gagarin

Rin_Youkai
Crew

750 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:48 am

witam >3
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:49 am

Czesc Opcy smile

Valter

do czego sie nie liczy?

Omega Sun
Captain

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 6:50 am

*pakuje PS2 do plecaka*

niema to jak szukać płyty którą sie trzyma w ręku sweatdrop
a 10 minut mam busa i jade pograć w DDR-a , pośpiewać na "Sing Starze" i sklepać paru noobów w "Soulcalibur 3" a potem zagram już bez użycia konsoli w "MTG" , "Fasolki" , "Neuroshime Hex" i pewnie sie odbędzie jakaś sesja RPG xp i pomyśleć że wszystko zostało kupione za składki klubowe a ja jestem szefem sekcji RPG rofl
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:51 am

Gagarin
aaaaa ta ksiazka 'jak zaciagnac panne do wyra'? hmmm nie czytalem i mysle ze nie ma potrzeby... bo na to musisz miec wlasne sposoby, ktore trza wypracowac przez lata... masz juz jakies wizje jak zaciagnac panne do wyra? XD ale wlasne pomysly....?
przedewszystkim wizje.. wink

osz.. glodny jestem...

na szczescie zaraz zostane nakarmiony..

a od srody wreszczie urlop...

juz mnie szlag trafia normalnie.. 2 tygodnie spokoju.. heart

opcy

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 6:55 am

Omega Sun
Czesc Opcy smile

Valter

do czego sie nie liczy?

bo mówisz że ja jestem nie do wytrzymania ... że plotę głupoty ... a opcy to niby co ... przeca on tez kiedyś wygłaszał swoje teorje ... domokun

opcy jest "inny " i wszyscy go lubią ...
ja jestem "inny" i nie wszyscy mnie lubią ...

nie żebym sie czepiał czy miał jakieś kompleksy ...
poprostu uważam że oceniłaś mnie zbyt powierzchownie ... sweatdrop
PostPosted: Thu May 31, 2007 6:57 am

ojej idziesz juz Valter? szkoooda sad

Omi - on Cie nie liczy, bo masz cycki XD

Opcy - 2 tygodnie urlopu? ja tak krotko bym nie wytrzymal biggrin

Rinka przyszla ;] jak WOS?

Gagarin

Valter

PostPosted: Thu May 31, 2007 7:00 am

Gagarin

nie martw sie ... powinienem sie jeszcze dzisiaj pojawić ...
swoją drogą nie jestem pewien czy to co powiedziałeś to sarkazm czy nie ... sweatdrop
PostPosted: Thu May 31, 2007 7:05 am

Valter
Gagarin

nie martw sie ... powinienem sie jeszcze dzisiaj pojawić ...
swoją drogą nie jestem pewien czy to co powiedziałeś to sarkazm czy nie ... sweatdrop
sarkazm? a co to takiego?
nieeeee to nieeee jest sarkazm smile

wracaj szybko!

Gagarin

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu May 31, 2007 7:06 am

Valter

bo mówisz że ja jestem nie do wytrzymania ... że plotę głupoty ... a opcy to niby co ... przeca on tez kiedyś wygłaszał swoje teorje ... domokun

opcy jest "inny " i wszyscy go lubią ...
ja jestem "inny" i nie wszyscy mnie lubią ...

nie żebym sie czepiał czy miał jakieś kompleksy ...
poprostu uważam że oceniłaś mnie zbyt powierzchownie ... sweatdrop

On nie plecie glupot, jego teorie trzymaja sie kupy, sa logiczne i zabawne, a Ty chcesz po prostu zwrocic na siebie uwage bezsensownym slowotokiem w ktorym wszystko kreci sie wokol Ciebie. Nazywasz sie indywidualista, ale to nie indywidualizm tylko pewnie wszyscy od Ciebie uciekaja. Ludzie Cie nie lubia, bo ciagle gadasz o sobie, nie rozmawiasz z ludzmi tylko do nich mowisz, wiecznie na wszystko narzekasz i masz dola 366 dni w roku...

Chamskie to z mojej strony i uwazam, ze nie powinno sie mowic ludziom w twarz takich rzeczy, ale ktos Ci musial to w koncu uswiadomic blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28416 28417 28418 28419 28420 28421 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games