Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 282 283 284 285 286 287 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 3:52 am

revcat
oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen
a ja jestem bardzo dumna z powiezonej mi funkcji postaram sie pelnic ja jak najlepiej 4laugh mrgreen twisted
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 4:11 am

Twisted_Exile
revcat
oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen
a ja jestem bardzo dumna z powiezonej mi funkcji postaram sie pelnic ja jak najlepiej 4laugh mrgreen twisted

moje gratulacje....ale ostrzegam jedno przewinienie i lecicie ze stanowiska...

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 4:13 am

revcat
Twisted_Exile
revcat

moje gratulacje....ale ostrzegam jedno przewinienie i lecicie ze stanowiska...
no dobrze bede pamietac w koncu porucznik ma swiecic przykladem dla szeregowych i innych nizszym stopniem xd mrgreen twisted
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 8:14 am

Rowniez chcialbym awansowac Ridsu do stponia porucznika oraz minowac ja ba stanowisko mojego Adjutanta... biggrin

Ozzwald
Vice Captain

racqel
Crew

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:13 am

losers begone !
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:31 am

robaczky!
bylem na weekend w Edynburgu, spalem od piatku do dzis lacznie tak z 7 godzin. Przyjechalem dzis o 4 rano do M'cru a na 8 do pracy. Zaden bankomat po drodze nie dzialal, wiec musial na piechote zasuwac godzinke do domu. Polozylem sie na godzine i poszedlem do pracy. W ciagu dnia mialem majaki, prawie zasnalem kilka razy i wygladam jak trup generalnie. Ale wyjazd sie udal generalnie..

ay!

a co u was?

racqel
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:35 am

racqel
robaczky!
bylem na weekend w Edynburgu, spalem od piatku do dzis lacznie tak z 7 godzin. Przyjechalem dzis o 4 rano do M'cru a na 8 do pracy. Zaden bankomat po drodze nie dzialal, wiec musial na piechote zasuwac godzinke do domu. Polozylem sie na godzine i poszedlem do pracy. W ciagu dnia mialem majaki, prawie zasnalem kilka razy i wygladam jak trup generalnie. Ale wyjazd sie udal generalnie..

ay!

a co u was?

to zajebiscie spedziles ten weekend xd ,powiedz tylko czy warto bylo?

przewaznie nudy, za duzo czasu poswiecam NIME ale i tak nie mam nic lepszego do roboty...
jutro jade do wyrwizeba i obawiam sie tej wizyty...
w czwartek jade na przysiege do krewnego, i wezme zesoba moj pistolet na kulki aby mi naprawil, powinien wiedziec jak to zrobic...bo wkoncu jest zolnierzem
mrgreen
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:42 am

jeszce pytasz czy bylo warto? Jasne, ze tak, odwiedzilo sie kogo trzeba, a ze noce jeszcze cieple...

I poza tym to piekne misto jest. Wzielismy bryke z wypozyczalni i jezdzilismy caly dzien po gorach i jeziorach, nad morze i do zamkow. Calkiem przyjemnie. A w poniedzialek chodzilismy napizgani od rana, takie fluidy.

Nie powiem, juz sie szykuje na kolejny najazd.

Ach, no i Edynburg byl u mnie rowniez w poprzedni weekend, ale to tak bardziej kameralnie bylo. : )

racqel
Crew

Kiray
Crew

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:48 am

racqel
jeszce pytasz czy bylo warto? Jasne, ze tak, odwiedzilo sie kogo trzeba, a ze noce jeszcze cieple...

I poza tym to piekne misto jest. Wzielismy bryke z wypozyczalni i jezdzilismy caly dzien po gorach i jeziorach, nad morze i do zamkow. Calkiem przyjemnie. A w poniedzialek chodzilismy napizgani od rana, takie fluidy.

Nie powiem, juz sie szykuje na kolejny najazd.

Ach, no i Edynburg byl u mnie rowniez w poprzedni weekend, ale to tak bardziej kameralnie bylo. : )

no tak doborwe towarzystwo i wszystko jasne xd
a teraz powrot do szarej rzeczywistosci...
blaugh
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:52 am

ide na patrol...
pozabijam troche kapitalistow w CSa
narazie

Kiray
Crew

racqel
Crew

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:53 am

ano hujowo.
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:56 am

tja

a moge miec funcje Gildiowej Wredoty i Wariatki? rofl rofl rofl

Rac a slyszales I am kloot - "gos and monsters"?

Baliaur

racqel
Crew

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 9:58 am

Baliaur
tja

Klooty sa z Manczesteru kolezanko : ) jak moglbym nie slyszec.

Ostatnio "Death From Above 1979"
PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:01 am

A i bylem na Dpercussion z miesiac temu i widzialem "Fear of Music" - chlopaczki po 16 lat, ale jak wymiataja !!!

racqel
Crew

Baliaur

PostPosted: Tue Aug 23, 2005 10:02 am

racqel
Baliaur
tja

Klooty sa z Manczesteru kolezanko : ) jak moglbym nie slyszec.

Ostatnio "Death From Above 1979"
o kuna
tego to ja nie wiedzialam whee
farciarz jeden mrgreen
ale ta plytka jest mwah mrgreen
//Fju: I Am Kloot - [Gods and Monsters #02] Gods and Monsters [2:04]
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 282 283 284 285 286 287 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games