|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:52 am
revcat oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen a ja jestem bardzo dumna z powiezonej mi funkcji postaram sie pelnic ja jak najlepiej 4laugh mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:11 am
Twisted_Exile revcat oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen a ja jestem bardzo dumna z powiezonej mi funkcji postaram sie pelnic ja jak najlepiej 4laugh mrgreen twisted moje gratulacje....ale ostrzegam jedno przewinienie i lecicie ze stanowiska...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 4:13 am
revcat Twisted_Exile revcat oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen a ja jestem bardzo dumna z powiezonej mi funkcji postaram sie pelnic ja jak najlepiej 4laugh mrgreen twisted moje gratulacje....ale ostrzegam jedno przewinienie i lecicie ze stanowiska... no dobrze bede pamietac w koncu porucznik ma swiecic przykladem dla szeregowych i innych nizszym stopniem xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 8:14 am
Rowniez chcialbym awansowac Ridsu do stponia porucznika oraz minowac ja ba stanowisko mojego Adjutanta... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:31 am
robaczky! bylem na weekend w Edynburgu, spalem od piatku do dzis lacznie tak z 7 godzin. Przyjechalem dzis o 4 rano do M'cru a na 8 do pracy. Zaden bankomat po drodze nie dzialal, wiec musial na piechote zasuwac godzinke do domu. Polozylem sie na godzine i poszedlem do pracy. W ciagu dnia mialem majaki, prawie zasnalem kilka razy i wygladam jak trup generalnie. Ale wyjazd sie udal generalnie..
ay!
a co u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:35 am
racqel robaczky! bylem na weekend w Edynburgu, spalem od piatku do dzis lacznie tak z 7 godzin. Przyjechalem dzis o 4 rano do M'cru a na 8 do pracy. Zaden bankomat po drodze nie dzialal, wiec musial na piechote zasuwac godzinke do domu. Polozylem sie na godzine i poszedlem do pracy. W ciagu dnia mialem majaki, prawie zasnalem kilka razy i wygladam jak trup generalnie. Ale wyjazd sie udal generalnie.. ay! a co u was? to zajebiscie spedziles ten weekend xd ,powiedz tylko czy warto bylo? przewaznie nudy, za duzo czasu poswiecam NIME ale i tak nie mam nic lepszego do roboty... jutro jade do wyrwizeba i obawiam sie tej wizyty... w czwartek jade na przysiege do krewnego, i wezme zesoba moj pistolet na kulki aby mi naprawil, powinien wiedziec jak to zrobic...bo wkoncu jest zolnierzem mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:42 am
jeszce pytasz czy bylo warto? Jasne, ze tak, odwiedzilo sie kogo trzeba, a ze noce jeszcze cieple...
I poza tym to piekne misto jest. Wzielismy bryke z wypozyczalni i jezdzilismy caly dzien po gorach i jeziorach, nad morze i do zamkow. Calkiem przyjemnie. A w poniedzialek chodzilismy napizgani od rana, takie fluidy.
Nie powiem, juz sie szykuje na kolejny najazd.
Ach, no i Edynburg byl u mnie rowniez w poprzedni weekend, ale to tak bardziej kameralnie bylo. : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:48 am
racqel jeszce pytasz czy bylo warto? Jasne, ze tak, odwiedzilo sie kogo trzeba, a ze noce jeszcze cieple... I poza tym to piekne misto jest. Wzielismy bryke z wypozyczalni i jezdzilismy caly dzien po gorach i jeziorach, nad morze i do zamkow. Calkiem przyjemnie. A w poniedzialek chodzilismy napizgani od rana, takie fluidy. Nie powiem, juz sie szykuje na kolejny najazd. Ach, no i Edynburg byl u mnie rowniez w poprzedni weekend, ale to tak bardziej kameralnie bylo. : ) no tak doborwe towarzystwo i wszystko jasne xd a teraz powrot do szarej rzeczywistosci... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:52 am
ide na patrol... pozabijam troche kapitalistow w CSa narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:56 am
tja
a moge miec funcje Gildiowej Wredoty i Wariatki? rofl rofl rofl
Rac a slyszales I am kloot - "gos and monsters"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:58 am
Baliaur tja
Rac a slyszales I am kloot - "gos and monsters"? Klooty sa z Manczesteru kolezanko : ) jak moglbym nie slyszec. Ostatnio "Death From Above 1979"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:01 am
A i bylem na Dpercussion z miesiac temu i widzialem "Fear of Music" - chlopaczki po 16 lat, ale jak wymiataja !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 10:02 am
racqel Baliaur tja
Rac a slyszales I am kloot - "gos and monsters"? Klooty sa z Manczesteru kolezanko : ) jak moglbym nie slyszec. Ostatnio "Death From Above 1979" o kuna tego to ja nie wiedzialam whee farciarz jeden mrgreen ale ta plytka jest mwah mrgreen //Fju: I Am Kloot - [Gods and Monsters #02] Gods and Monsters [2:04]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|