|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 10:00 am
Lurzt Ez egy kissé furcsa játék amit én 12 perc alatt végig vittem xd Egyébként milyen volt nektek az animecon meséljetek Jó volt! Megint egy rakás cosplay, 2 érdekeset kiemelek: a gólyalábas steampunk fiút meg a Full Metal Panic robotot biggrin Kóstoltam uborkás suhi-t nem volt rossz, gyömbér nagyon fura ízű, wasabi irtó csipős, szója fura. Am Lurzt nem tudom téged láttalak-e, volt az a lapos lépcsősor a sátrak mögött, ott mintha láttalak volna, aztán vagy téged vagy véletlenül mást megszólítottam hogy szia, válasz fura nézés sweatdrop . Szóval a végén nem voltam biztos, hogy te voltál-e az. Kendő a fejen, fekete póló volt az illetőn/rajtad(?). Aztán: vettem 2 mangát (Trinity Bood, bár fontoltam Tokyo Babilont is), 1 figurát (mert megtetszett, Stay Fate Night-os amit nem ismerek...) és egy nagy meglepetés (nekem legalábbis): 1 japán minikönyvet!! Az eladó ugyanis Tokióban lakik és onnan hozták az eladó cuccaikat. Azt mondta róla, hogy valószínűleg verseskötet és össz. 3 cím van benne amiből 2-t fordítottam le. És normál könyv kinézete van, de ugyanúgy hátul kezdődik, mint a mangák smile Másik témaszál: alkoholos italok önmagukban nem ízlettek nekem leszámítva a narancsvodkát narancsízűsége, és az édes bort némileg édes íze miatt. A boros kóla meg fura volt szintén blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 10:19 am
Akkor engem szólítottál de nem halottam hogy köszöntél Egyébként láttam Malrenit is de ő nem akart fel ismerni xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 10:57 am
nem szidni a vbk-t az a kedvenc löttyöm whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 11:17 am
napsugar nem szidni a vbk-t az a kedvenc löttyöm whee Próbáltam már, de sajnálom a kólát elrontani vele, akkor inkább külön iszom őket. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 2:00 pm
Lurzt Akkor engem szólítottál de nem halottam hogy köszöntél Egyébként láttam Malrenit is de ő nem akart fel ismerni xp Nem egészen sweatdrop Odamentem mondtam szia mire a nemtomki vagy te felvonta/d a szemöldökét/öd "hmm ki lehet ez, miért szólított meg ez a lány"-típusban és mondtam bocs összekevertelek valakivel (kicsit kínos volt9. Magamnak való beöltözésképpen matrózblúzban voltam nemtom mond-e ez valamit. Én senkit nem láttam ott a guildben csak összefutottam egy volt sulitárssal. Szóval akkor Lurzt: fehérmintás sötét kendő volt a fejeden aznap vagy sem? Mert akkor lehet, hogy te voltál (kinn a sátrak mögötti betonlépcsőn). A vbk-t nem szidom csak általam tapasztalt szubjektív tényként kinyilatkoztattam hogy a boros kóla számomra azaz alulírott Obilia számára "furcsá"-nak, azaz nem megszokottnak és nem a legeslegpozitívabbnak nevezhető ízélmény tekintetében a felülírott Obilia által. Aláírás dátum pecsét... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 11:21 pm
Pedig tényleg nem halottam hogy köszöntél és azért vontam föl a szemöldököm mert gondoltam ismerős lehet valahol Egyébként tényleg én voltam meg is mutathatom a mintát ha érdekel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 25, 2009 12:16 am
Lurzt Pedig tényleg nem halottam hogy köszöntél és azért vontam föl a szemöldököm mert gondoltam ismerős lehet valahol Egyébként tényleg én voltam meg is mutathatom a mintát ha érdekel Ja ok lol. sweatdrop Animeconnal kapcs. még annyi, hogy úgy hallottam a legközelebbi októberben Székesfehérváron lesz. Lehet hogy oda is elmegyek, az közelebb van mint pl Győr (ott is volt ugye con). Ezen már lehetne tali (helyszínnel és időponttal) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 26, 2009 6:13 am
Szerintetek newbie kategória az ha valaki épp kezdő cuccokból is állít össze avit, de nem azért, mert kezdő cuccok, hanem más okl? (szín stílus stb.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 27, 2009 4:35 am
akár érdekel titeket akár nem xp leírom hogy túl vagyunk az első SZÍN (szegedi ifjúsági napok) napon Mackómmal biggrin tegnap voltunk belmondon, vad fruttikon, messzebbről hallgattuk a depressziót és a fő program a tankcsapda volt tegnap biggrin nagy buli volt tomboltunk biggrin nemrég keltem fel és megyek megint ki mert szegény maci egyedül van kint (de asszem feltalálja magát.... eddig is mindig megoldotta a társasághiány problémáját whee ) ma lesz a kedvenc zenekarom (JEEEEE!!!) szal első sorban fogok tombolni
jah am -1. napon mikor sátrat állítottunk sikeresen meghúztam a bokám sweatdrop volt egy gödör a sátorhely mellett én meg a sötétben mentem, beleléptem és elestem.... szal mentem az elsősegély ponthoz, de azt mondták nem vészes.... borogassam polcoljam fel meg ha tudom fáslizzam... ahhoz képest tegnap tankcsapdát végigugráltam blaugh
nah lehet holnap is beszámolok... (már ha reggel (vagyis másoknak délben) beszámítható állapotban leszek)
nah puszi 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 30, 2009 4:20 am
Örülök hogy jó volt ^^ Bár nem voltam ott. Láttam tegnap róla egy kis hírösszefoglalót a TV-ben. Ciki vagy nem ciki, én a fesztiválokon (mint a Sziget, SZIN, Balaton Sound stb.) szinte 90%-kát nem ismerem sweatdrop Nem baj az élménybeszámoló, nekem is rájön a hosszan mesélhetnék/írhatnék ha valami jó történik velem smile És kicsi topikébresztőpofonok gyanánt 2 érdekesebb fotó, főleg motorkedvelőknek, a képek "sztorija" a képek alatt (feljebb igen angol de alatta van a magyar ^^ ) Motorride on Goldwing, baby ^^Woah nice Goldwing "keyboard" (lol)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 7:50 am
Cép smile
Az előbb csináltam nutellás kenyeret öcsémek meg magamnak, és mondom: 'Nuccis kenyér :3' (nemröhög, vannak hülye megnyilvánulásaim xD), öcsém meg visszakérdez hogy 'Macis kenyér??' xD Aztán meg lesett hogy min röhögök... xD De elmagyaráztam neki smile Aztán bejelentette, hogy ő nem is éhes... ._.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 8:48 am
eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:05 am
napsugar eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű Így van!!! Nem meg enni!!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:16 am
Medvelaszlo napsugar eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű Így van!!! Nem meg enni!!!! gonk max én harapdálhatom egy pöppet twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 03, 2009 9:23 am
napsugar Medvelaszlo napsugar eek nyűűűűű macis kenyér..... gonk nyem megenni Mackómaaaaat nyűűűűűűű Így van!!! Nem meg enni!!!! gonk max én harapdálhatom egy pöppet twisted xd Ez mondjuk igaz..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|