|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:50 pm
Sayokun wired_Yuki Labudziak Sayokun wired_Yuki Sayokun no pisze że idealna blaugh my???????? stare *spogląda na labudziaka * nieeeeeeee xd kto uważa że nie są stwożeni dla siebie niech krzyknie lub zamilknie na wieki Aaaaaa *wrzeszczy* ekheem scream mam nadzieje że wrzeszczysz na labudziaka że się z tym nie zgadza wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:51 pm
Nerai Sayokun Nerai wired_Yuki Nerai wired_Yuki heh *zacyna sie turlać po ziemi* zabawa Turlać? TURLAĆ? och czy ktoś wypowiedział to magiczne słowo? Uwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbiam sie turlać! taaaak , turlanie jest super *turlu turlu* Zwłaszcza jak grasz w RPG i jest to twoja specjalna broń twisted Przeciwnik zdezorientowany a ty masz podwójną frajde xp siada na foteliku lethiel i obserwuje ... podstępny zajmowaczu fotela Lethiel! do ataku xp mam pozwolenie od niej kiedyś powioedziała że fotelikiem się może ze mną dzielić 3nodding potem pokojem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Nerai wired_Yuki Nerai wired_Yuki heh *zacyna sie turlać po ziemi* zabawa Turlać? TURLAĆ? och czy ktoś wypowiedział to magiczne słowo? Uwieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelbiam sie turlać! taaaak , turlanie jest super *turlu turlu* Zwłaszcza jak grasz w RPG i jest to twoja specjalna broń twisted Przeciwnik zdezorientowany a ty masz podwójną frajde xp xd extra dokładnie! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
malutka Kyoko Suomi malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! hejka co słychać na gildii ????? sama nie wiem.. eh.. a raczej - sama bym chciała wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak Toooooooooooooooooooooooooooooooooo fajnie ^^' i co powiesz? jutro sie pewnie spotykamy na peronie , jo ?? xd mam tokową nadzieje, o ile mnie auto nie potrąci po drodze wink w co wątpie wink chodz dzis jak wracałem, to było blisko wink spoko , mi sie to często zdzarza xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:52 pm
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak Toooooooooooooooooooooooooooooooooo fajnie ^^' i co powiesz? jutro sie pewnie spotykamy na peronie , jo ?? xd mam tokową nadzieje, o ile mnie auto nie potrąci po drodze wink w co wątpie wink chodz dzis jak wracałem, to było blisko wink spoko , mi sie to często zdzarza xd kolega mnie wyratował, bo zaczoł wrzeszczeć "star na 3" ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:53 pm
malutka Kyoko Suomi malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! hejka co słychać na gildii ????? nie wiem.. a raczej - sama chciałabym wiedzieć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz dzieki (gadulec mi troche szwankuje musze go wykalibrowac) a co u ciebie?Ja znowu całe dnie w trasie.Normalnie już mam dość. Ale co tam, wrzesień się kończy i bedą luzy...*przytula sie* ehh no i dobrze odpoczniesz troche*mruczy* muszę iść się gdzieś wyszumieć ^^ obowiazkowo, tylko uwazaj wiesz hihi Nie martw się o mnie, dam sobie radę...muszę się zahartowywać.. A tobie się wakacje kończą...*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi malutka Kyoko Suomi malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! hejka co słychać na gildii ????? sama nie wiem.. eh.. a raczej - sama bym chciała wiedzieć Jak na razie nie iwem o czym jest rozmowa, bo nie dawno przyszłam. A żeby się tego dowiedzieć musialabym bardzo dużo przeczytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:54 pm
malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:55 pm
Labudziak kolega mnie wyratował, bo zaczoł wrzeszczeć "star na 3" ^^ extra i co powiesz? oprocz autek? masz jakieś nowe ciuszki??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz Delein Pisarz Delein Pisarz dzieki (gadulec mi troche szwankuje musze go wykalibrowac) a co u ciebie?Ja znowu całe dnie w trasie.Normalnie już mam dość. Ale co tam, wrzesień się kończy i bedą luzy...*przytula sie* ehh no i dobrze odpoczniesz troche*mruczy* muszę iść się gdzieś wyszumieć ^^ obowiazkowo, tylko uwazaj wiesz hihi Nie martw się o mnie, dam sobie radę...muszę się zahartowywać.. A tobie się wakacje kończą...*przytula* no jutro juz mam spotkanie organizacyjne sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
malutka Kyoko Suomi malutka Kyoko Suomi malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! hejka co słychać na gildii ????? sama nie wiem.. eh.. a raczej - sama bym chciała wiedzieć Jak na razie nie iwem o czym jest rozmowa, bo nie dawno przyszłam. A żeby się tego dowiedzieć musialabym bardzo dużo przeczytać. no to Del i Pisarz jak zwykle zaabsorbowani sobą, a Labudziak zainteresowany Yuki i tyle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
malutka Kyoko Suomi malutka Kyoko Suomi malutka Witam wszystkich !!!!!!!!!!! hejka co słychać na gildii ????? sama nie wiem.. eh.. a raczej - sama bym chciała wiedzieć Jak na razie nie iwem o czym jest rozmowa, bo nie dawno przyszłam. A żeby się tego dowiedzieć musialabym bardzo dużo przeczytać. Ale niestety jestem bardzo leniwa i nie mam ochoty tego czytać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 12:56 pm
wired_Yuki Labudziak kolega mnie wyratował, bo zaczoł wrzeszczeć "star na 3" ^^ extra i co powiesz? oprocz autek? masz jakieś nowe ciuszki?? nie..niechce mi sie łazic po sklepach -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|