|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:45 pm
dest chwila zawachania czyli pewnie by chciala ale sie wstydzi biggrin razz Lavagetas po odpowiedniej probie namowienia i dobrego podejscia do sprawy pewnie bys sie wszystkiego dowiedzial xp twisted razz ale poza forum razz bo jak by sie na forum znalazlo to by je zamknieli crying crying crying ja jestem zbyt wrazliwy zeby słuchac czegoś, za co mogliby forum zamknąc ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:47 pm
Omega Sun Dariia Omega Sun nie, przygladam sie co z tego wyniknie. Na wszelki wypadek sie schowalam, bo obawiam sie, ze jakas orgia. to moze ja poobserwuje razem z toba. chociaz takie rzeczy to nie dla dzieci, czyli nie dla mnie. dobra dobra, sama zaczelas. Najpierw im gadasz o szczegolach depilacji, potem o swintuszeniu a teraz zgrywasz grzeczna, niewinna dziewczynke blaugh A potem bedziesz plakac, ze oni Cie molestuja. hihi biggrin swintuch razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:47 pm
Lavagetas_heqetai dest chwila zawachania czyli pewnie by chciala ale sie wstydzi biggrin razz Lavagetas po odpowiedniej probie namowienia i dobrego podejscia do sprawy pewnie bys sie wszystkiego dowiedzial xp twisted razz ale poza forum razz bo jak by sie na forum znalazlo to by je zamknieli crying crying crying ja jestem zbyt wrazliwy zeby słuchac czegoś, za co mogliby forum zamknąc ;] zalezy w ktorej czesci ciala jestes wrazliwy razz pewnie cos by sie zaczelo dziac z Twoim organizmem jak bys uslyszal te szczegoly rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:48 pm
dest Dariia to moze ja poobserwuje razem z toba. chociaz takie rzeczy to nie dla dzieci, czyli nie dla mnie. niemozna tak obserwowac bo to moze sie zle skonczyc razz musi byc jakas plec przeciwna do zachowania rownowagi razz ja sie nie pisze. nie chce zebyscie przez przypadek stali sie ***** ;d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:48 pm
Gagarin orgia bez Ciebie? to co to za orgia... bez tarzania sie w łazankach... :] no ja wiem, ze fajna jestem wink , ale ze wzgledu na monogamicznosc swintuszyc moge tylko z kims kto ma mnie na wylacznosc, tak wiec nic z tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:49 pm
Omega Sun Gagarin orgia bez Ciebie? to co to za orgia... bez tarzania sie w łazankach... :] no ja wiem, ze fajna jestem wink , ale ze wzgledu na monogamicznosc swintuszyc moge tylko z kims kto ma mnie na wylacznosc, tak wiec nic z tego i skromna bardzo xp xp xp xp ja tez jestem nietykalny domokun domokun i gryze domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:49 pm
dest zalezy w ktorej czesci ciala jestes wrazliwy razz pewnie cos by sie zaczelo dziac z Twoim organizmem jak bys uslyszal te szczegoly rofl rofl rofl rofl rofl znaczy sie, wymiotowałbym? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:50 pm
Omega Sun Gagarin orgia bez Ciebie? to co to za orgia... bez tarzania sie w łazankach... :] no ja wiem, ze fajna jestem wink , ale ze wzgledu na monogamicznosc swintuszyc moge tylko z kims kto ma mnie na wylacznosc, tak wiec nic z tego juz nie badz taka poprawna pod kazdym wzgledem wink Daria - yyy *****? hmmm :] brzmi obiecujaco wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:51 pm
Lavagetas_heqetai dest zalezy w ktorej czesci ciala jestes wrazliwy razz pewnie cos by sie zaczelo dziac z Twoim organizmem jak bys uslyszal te szczegoly rofl rofl rofl rofl rofl znaczy sie, wymiotowałbym? Oo cos by Ci uroslo źrenice
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:52 pm
Gagarin Daria - yyy *****? hmmm :] brzmi obiecujaco wink yyy to powodzenia biggrin rofl ninja burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:53 pm
dest Lavagetas_heqetai dest zalezy w ktorej czesci ciala jestes wrazliwy razz pewnie cos by sie zaczelo dziac z Twoim organizmem jak bys uslyszal te szczegoly rofl rofl rofl rofl rofl znaczy sie, wymiotowałbym? Oo cos by Ci uroslo źreniceznaczy wielkie oczy? myslisz ze az taka włochata? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:54 pm
Lavagetas_heqetai znaczy wielkie oczy? myslisz ze az taka włochata? Oo nie no po depilacji powinna byc gladziutka jak {{nie powiem bo sie wstydze}} C....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:56 pm
Gagarin Daria - yyy *****? hmmm :] brzmi obiecujaco wink zamkna nam forum.... jak nic zamkna! Przez Ciebie blaugh *biega w kolko i panikuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:57 pm
Omega Sun Gagarin Daria - yyy *****? hmmm :] brzmi obiecujaco wink zamkna nam forum.... jak nic zamkna! Przez Ciebie blaugh *biega w kolko i panikuje* *dziwnie sie patrzy hmm fiknie gdizes? razz razz * OMI oni gdzies znikneli eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 3:57 pm
dest Lavagetas_heqetai znaczy wielkie oczy? myslisz ze az taka włochata? Oo nie no po depilacji powinna byc gladziutka jak {{nie powiem bo sie wstydze}} C....jak Twoja klata? XD najgorsze jest to, ze my wiemy jak one wygladaja :] wiesz, wyobraznia i te sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|