|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:36 pm
a ja bede mial kebaba z kurakiem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:37 pm
Rin_Youkai ...Pedancik jest fajny do czasu, ja sie glupio czuje gdy facet jest bardziej uporzadkowany odemnie sweatdrop I know what you feel sweatdrop *klepu klepu Rin po pleckach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:37 pm
Omega Sun EvilYuki Omega Sun jak duza roznica to tez niedobrze, bo mozna sobie nadwyrezyc kark przy calowaniu sie w plenerze wink cholera xd oboje na starosc sie zgarbimy mrgreen to mozecie sie calowac na siedzaco/lezaco a w plenerze wykorzystywac schody i nierownosci terenu wink przeciez najlepiej calowac sie na lezaco.. wtedy wzrost sie nie liczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:38 pm
Gosza a ja bede mial kebaba z kurakiem ^^ no i zboczylismy z tematu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:39 pm
`Lisica` Rin_Youkai ...Pedancik jest fajny do czasu, ja sie glupio czuje gdy facet jest bardziej uporzadkowany odemnie sweatdrop I know what you feel sweatdrop *klepu klepu Rin po pleckach* hmm... ;3 Ale widzicie, to trzeba sobie wychować takiego typa i wtedy on sprząta po Tobie... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:39 pm
Adwokat Kozy Omega Sun EvilYuki Omega Sun jak duza roznica to tez niedobrze, bo mozna sobie nadwyrezyc kark przy calowaniu sie w plenerze wink cholera xd oboje na starosc sie zgarbimy mrgreen to mozecie sie calowac na siedzaco/lezaco a w plenerze wykorzystywac schody i nierownosci terenu wink przeciez najlepiej calowac sie na lezaco.. wtedy wzrost sie nie liczy smile ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:40 pm
Adwokat Kozy Omega Sun EvilYuki Omega Sun jak duza roznica to tez niedobrze, bo mozna sobie nadwyrezyc kark przy calowaniu sie w plenerze wink cholera xd oboje na starosc sie zgarbimy mrgreen to mozecie sie calowac na siedzaco/lezaco a w plenerze wykorzystywac schody i nierownosci terenu wink przeciez najlepiej calowac sie na lezaco.. wtedy wzrost sie nie liczy smile chyba ze ma sie 254cm i sie nigdzie nie miescisz witaj degustatorze dziczyzny wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:42 pm
EvilYuki `Lisica` Rin_Youkai ...Pedancik jest fajny do czasu, ja sie glupio czuje gdy facet jest bardziej uporzadkowany odemnie sweatdrop I know what you feel sweatdrop *klepu klepu Rin po pleckach* hmm... ;3 Ale widzicie, to trzeba sobie wychować takiego typa i wtedy on sprząta po Tobie... mrgreen taa kochanie gdzie wlozyles sol? tam gdzie zawsze. Jest w lodowce w pojemniku po kawie z naklejka "pieprz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:43 pm
Sayokun Adwokat Kozy Omega Sun EvilYuki Omega Sun jak duza roznica to tez niedobrze, bo mozna sobie nadwyrezyc kark przy calowaniu sie w plenerze wink cholera xd oboje na starosc sie zgarbimy mrgreen to mozecie sie calowac na siedzaco/lezaco a w plenerze wykorzystywac schody i nierownosci terenu wink przeciez najlepiej calowac sie na lezaco.. wtedy wzrost sie nie liczy smile chyba ze ma sie 254cm i sie nigdzie nie miescisz witaj degustatorze dziczyzny wink mhh chyba ze kapusta
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:47 pm
Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:49 pm
Adwokat Kozy Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink eek raczej nie jestem fanem wierzowcow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:49 pm
Adwokat Kozy Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink no coz, co kto lubi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:54 pm
Sayokun Adwokat Kozy Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink eek raczej nie jestem fanem wierzowcow xd smile ale ujeżdżania juz tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 12:56 pm
Sayokun Adwokat Kozy Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink eek raczej nie jestem fanem wierzowcow xd wolisz kobiety w wydaniu mini, co? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 24, 2007 1:02 pm
Adwokat Kozy Sayokun Adwokat Kozy Omega Sun ale czasem na spacerze jak pogoda jest brzydka to troche tak niebardzo sie turlac w blocie wink Ja nie mam nic przeciw turlaniu sie z Dziką w błocie.. Say: twoje dziewczema 254? Gosh man.. wspolczuje. Witaj wink eek raczej nie jestem fanem wierzowcow xd smile ale ujeżdżania juz tak ... sam se ujerzdrzaj wierzOwce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|