Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28334 28335 28336 28337 28338 28339 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Sun May 20, 2007 9:42 am

Gagarin

chyba nie, na personal website sa 2 adresy, weic moze to przez to taki zonk wyszedl :] wywale zaraz jedna i powinno byc gut razz

To może być podstęp.
PostPosted: Sun May 20, 2007 9:50 am

Marcinka
Gagarin

chyba nie, na personal website sa 2 adresy, weic moze to przez to taki zonk wyszedl :] wywale zaraz jedna i powinno byc gut razz

To może być podstęp.
tak, ta strona Cie zgwalci i bedziesz miala niechciane dzieci :]
to tylko strona do DA :]

Gagarin

ArielleChan

PostPosted: Sun May 20, 2007 9:51 am

witam ninja
PostPosted: Sun May 20, 2007 9:53 am

Gagarin
Omega Sun

dobra, nikogo nie ma, wiec ide sie przeniesc w okolice telewizora i poogladac jakis film.
chyba cos Ci z quote nie wyszlo XD wszyscy pewnie siedza na komuniach -_- ja juz swoje odsiedzialem...

to ciekawe, bo tam nie mialo byc quota... gaia cos zepsula.

Sezon komunii w mojej rodzinie na szczescie sie skonczyl, nie mam juz zadnych krewnych ponizej 7 roku zycia. Weszlismy w etap slubow...

Omega Sun
Captain

Valter

PostPosted: Sun May 20, 2007 9:54 am

xd stressed ninja

Marcinka ... moocne ... a tak apropo to też mam gdzieś na dysku ten sam styl windowsa ;P
PostPosted: Sun May 20, 2007 9:54 am

Gagarin
Marcinka
Gagarin

To może być podstęp.
tak, ta strona Cie zgwalci i bedziesz miala niechciane dzieci :]
to tylko strona do DA :]

i co ja teraz zrobię? cool

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

Valter

PostPosted: Sun May 20, 2007 9:59 am

Omega Sun
Sezon komunii w mojej rodzinie na szczescie sie skonczyl, nie mam juz zadnych krewnych ponizej 7 roku zycia. Weszlismy w etap slubow...

Ostatnio dostałem od znajomego pięć pustyczh płyt "pamiątka komunii św. " bo mu zalegały w sklepie .
Zastanawiam sie co na nich wypalić ... na jednej już nagrałem AC/DC i Iron Maden a na drugiej hentaia dla kolegi ( bible black ) zostały jeszcze 3 a komunii też żadnych w rodzinie narazie nie będę miał 3nodding
PostPosted: Sun May 20, 2007 10:02 am

Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :]

Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :]

Witam razz

Gagarin

ArielleChan

PostPosted: Sun May 20, 2007 10:06 am

Jestem nastarsza z kuzynostwa stare W tym roku mam jedną komunię kuzyna, a za dwa lat mam siostry i kuzyna gonk
PostPosted: Sun May 20, 2007 10:07 am

Gagarin
Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :]

Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :]

Witam razz

to u mnie jest wrecz odwrotnie, bo jest psychiczny terror ze strony krewnych, ze jestem stara panna i powinnam myslec juz o dzieciach gonk i ze oni sie chca pobawic na weselu (i tak bym ich nie zaprosila......) Ale tak to juz jest w malych miasteczkach....

Omega Sun
Captain

Gagarin

PostPosted: Sun May 20, 2007 10:15 am

Velvet_Valentine
Jestem nastarsza z kuzynostwa stare W tym roku mam jedną komunię kuzyna, a za dwa lat mam siostry i kuzyna gonk
masz jednym slowem: przesrane :]

Omi - a myslisz, ze co moja rodzia robi?! mam to samo, tylko Ty w przeciwienstwie do mnie jestes mloda ;] ja juz nie...
slysze tylko: ustatkuj sie wreszcie! no i jak tu zyc normalnie jak sie nie chce czlowiek ustatkowac? prawie mi sie udalo... ale PRAWIE - na szczescie razz
moj kot sie obudzil :/ geeeez znowu bedzie mi obgryzal kable, atakowal mnie jak pisze i wylączal kompa... geeez
PostPosted: Sun May 20, 2007 10:16 am

Gagarin

Witam razz

będę żyć z alimentów ninja

a Marcior to Terrorystka Frania jest a nie ja blaugh

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100

ArielleChan

PostPosted: Sun May 20, 2007 10:20 am

Gagarin
Velvet_Valentine
masz jednym slowem: przesrane :]
jak zwykle xd
PostPosted: Sun May 20, 2007 10:20 am

Marcinka
Gagarin

Witam razz

będę żyć z alimentów ninja

a Marcior to Terrorystka Frania jest a nie ja blaugh
sorry redface zawsze mi sie mylicie... ale wtopa :> redface MArcior - Marcinka - podobne :] tak mi sie skojarzyło...
ooo kot poluje znowu... jak go kopne w glowe, to sie nie obrazi, nie?

Gagarin

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sun May 20, 2007 10:22 am

Gagarin

Omi - a myslisz, ze co moja rodzia robi?! mam to samo, tylko Ty w przeciwienstwie do mnie jestes mloda ;] ja juz nie...
slysze tylko: ustatkuj sie wreszcie! no i jak tu zyc normalnie jak sie nie chce czlowiek ustatkowac? prawie mi sie udalo... ale PRAWIE - na szczescie razz
moj kot sie obudzil :/ geeeez znowu bedzie mi obgryzal kable, atakowal mnie jak pisze i wylączal kompa... geeez

no widzisz, ale Ty pewnie nie mieszkasz z nimi i nie musisz tego sluchac na codzien tylko przy okazji rodzinnych imprez.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28334 28335 28336 28337 28338 28339 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games