|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:42 am
Gagarin chyba nie, na personal website sa 2 adresy, weic moze to przez to taki zonk wyszedl :] wywale zaraz jedna i powinno byc gut razz To może być podstęp.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:50 am
Marcinka Gagarin chyba nie, na personal website sa 2 adresy, weic moze to przez to taki zonk wyszedl :] wywale zaraz jedna i powinno byc gut razz To może być podstęp.tak, ta strona Cie zgwalci i bedziesz miala niechciane dzieci :] to tylko strona do DA :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:53 am
Gagarin Omega Sun dobra, nikogo nie ma, wiec ide sie przeniesc w okolice telewizora i poogladac jakis film. chyba cos Ci z quote nie wyszlo XD wszyscy pewnie siedza na komuniach -_- ja juz swoje odsiedzialem... to ciekawe, bo tam nie mialo byc quota... gaia cos zepsula. Sezon komunii w mojej rodzinie na szczescie sie skonczyl, nie mam juz zadnych krewnych ponizej 7 roku zycia. Weszlismy w etap slubow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:54 am
xd stressed ninja
Marcinka ... moocne ... a tak apropo to też mam gdzieś na dysku ten sam styl windowsa ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:54 am
Gagarin Marcinka Gagarin chyba nie, na personal website sa 2 adresy, weic moze to przez to taki zonk wyszedl :] wywale zaraz jedna i powinno byc gut razz To może być podstęp.tak, ta strona Cie zgwalci i bedziesz miala niechciane dzieci :] to tylko strona do DA :] i co ja teraz zrobię? cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 9:59 am
Omega Sun Sezon komunii w mojej rodzinie na szczescie sie skonczyl, nie mam juz zadnych krewnych ponizej 7 roku zycia. Weszlismy w etap slubow... Ostatnio dostałem od znajomego pięć pustyczh płyt "pamiątka komunii św. " bo mu zalegały w sklepie . Zastanawiam sie co na nich wypalić ... na jednej już nagrałem AC/DC i Iron Maden a na drugiej hentaia dla kolegi ( bible black ) zostały jeszcze 3 a komunii też żadnych w rodzinie narazie nie będę miał 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:02 am
Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :]
Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :]
Witam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:06 am
Jestem nastarsza z kuzynostwa stare W tym roku mam jedną komunię kuzyna, a za dwa lat mam siostry i kuzyna gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:07 am
Gagarin Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :] Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :] Witam razz to u mnie jest wrecz odwrotnie, bo jest psychiczny terror ze strony krewnych, ze jestem stara panna i powinnam myslec juz o dzieciach gonk i ze oni sie chca pobawic na weselu (i tak bym ich nie zaprosila......) Ale tak to juz jest w malych miasteczkach....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:15 am
Velvet_Valentine Jestem nastarsza z kuzynostwa stare W tym roku mam jedną komunię kuzyna, a za dwa lat mam siostry i kuzyna gonk masz jednym slowem: przesrane :] Omi - a myslisz, ze co moja rodzia robi?! mam to samo, tylko Ty w przeciwienstwie do mnie jestes mloda ;] ja juz nie... slysze tylko: ustatkuj sie wreszcie! no i jak tu zyc normalnie jak sie nie chce czlowiek ustatkowac? prawie mi sie udalo... ale PRAWIE - na szczescie razz moj kot sie obudzil :/ geeeez znowu bedzie mi obgryzal kable, atakowal mnie jak pisze i wylączal kompa... geeez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:16 am
Gagarin Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :] Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :] Witam razz będę żyć z alimentów ninja a Marcior to Terrorystka Frania jest a nie ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:20 am
Gagarin Velvet_Valentine Jestem nastarsza z kuzynostwa stare W tym roku mam jedną komunię kuzyna, a za dwa lat mam siostry i kuzyna gonk masz jednym slowem: przesrane :] jak zwykle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:20 am
Marcinka Gagarin Omi - to nie Gaia sie zepsula, tylko cos Ci nawala razz co do komuni, to u mnie jest okres rodzenia dzieci i chajtania sie :] wlasnie poznalem narzeczonego mojej kuzynki (rocznik 87) chajtaja sie chyba w tym roku - tu trzeba miec z garem konkretnie zle... :] Marcior wink - co zrobisz? pojdziesz po zasilek dla bezrobotnych matek biggrin i jakos zleci :] Witam razz będę żyć z alimentów ninja a Marcior to Terrorystka Frania jest a nie ja blaugh sorry redface zawsze mi sie mylicie... ale wtopa :> redface MArcior - Marcinka - podobne :] tak mi sie skojarzyło... ooo kot poluje znowu... jak go kopne w glowe, to sie nie obrazi, nie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 20, 2007 10:22 am
Gagarin Omi - a myslisz, ze co moja rodzia robi?! mam to samo, tylko Ty w przeciwienstwie do mnie jestes mloda ;] ja juz nie... slysze tylko: ustatkuj sie wreszcie! no i jak tu zyc normalnie jak sie nie chce czlowiek ustatkowac? prawie mi sie udalo... ale PRAWIE - na szczescie razz moj kot sie obudzil :/ geeeez znowu bedzie mi obgryzal kable, atakowal mnie jak pisze i wylączal kompa... geeez no widzisz, ale Ty pewnie nie mieszkasz z nimi i nie musisz tego sluchac na codzien tylko przy okazji rodzinnych imprez.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|