|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:34 am
Omega Sun (Niektorzy ludzie sa niezmordowani. Mozna ich wyrzucac miliard razy a oni i tak wroca mulem.... ) tylko cyzj to mul *sieje maly zamet*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:35 am
Rynn the Vampire Omega Sun Rynn the Vampire xD WELL. To może Omi mi powie? x) Powie smile Monisiasta sobie cos ubzdurala i chce odejsc z gai!!! ..? >> Monisiasta?a no tak, Ty rzadko bywasz smile Moni= Ryuukei oshii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:37 am
Ryuukei oshii Omega Sun (Niektorzy ludzie sa niezmordowani. Mozna ich wyrzucac miliard razy a oni i tak wroca mulem.... ) tylko cyzj to mul *sieje maly zamet*pytasz a wiesz (ale przyznam moj pierwszy typ sie nie sprawdzil), z reszta ostatnio sporo ich sie tu kreci i mozna sie pogubic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:38 am
Omega Sun Ryuukei oshii Omega Sun (Niektorzy ludzie sa niezmordowani. Mozna ich wyrzucac miliard razy a oni i tak wroca mulem.... ) tylko cyzj to mul *sieje maly zamet*pytasz a wiesz (ale przyznam moj pierwszy typ sie nie sprawdzil), z reszta ostatnio sporo ich sie tu kreci i mozna sie pogubic smile ale za to ja wiedzialm od poczatku czyj on nie jest a Ty sie upieralas blaugh
ale ja szerlok holms rozwiklalam te zagadke cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:41 am
Omega Sun Rynn the Vampire Omega Sun Rynn the Vampire xD WELL. To może Omi mi powie? x) Powie smile Monisiasta sobie cos ubzdurala i chce odejsc z gai!!! ..? >> Monisiasta?a no tak, Ty rzadko bywasz smile Moni= Ryuukei oshii Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:42 am
Ryuukei oshii ale za to ja wiedzialm od poczatku czyj on nie jest a Ty sie upieralas blaugh bo ja sprawdzilam tylko, ze mul... tego czyj juz nie, bo zalozylam, ze to ktos inny smile no i sama widzisz Monisko, nie mozesz odejsc, bo nam agencja wywiadowcza podupadnie. Trzeba bedzie przeszkolic Yuki ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:42 am
Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; .. akurat to nie zpowodu zadnego buca wink bo ich ma mserdecznie gdzies problem jest o wiele glebszy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:43 am
Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; ..wlasnie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:44 am
Ryuukei oshii Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; .. akurat to nie zpowodu zadnego buca wink bo ich ma mserdecznie gdzies problem jest o wiele glebszy wink *dziuga ja widlami* lecz sie tym czym sie zatrulas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:45 am
Ryuukei oshii Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; .. akurat to nie zpowodu zadnego buca wink bo ich ma mserdecznie gdzies problem jest o wiele glebszy wink No dobrze, pewnie nie masz ochoty go wyjaśniać, więc powiem tylko, że jak Ci gaia zbrzydnie, to zostaw sobie konto, najwyżej wrócisz jak Ci się odmieni (; ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:46 am
Omega Sun Ryuukei oshii Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; .. akurat to nie zpowodu zadnego buca wink bo ich ma mserdecznie gdzies problem jest o wiele glebszy wink *dziuga ja widlami* lecz sie tym czym sie zatrulas blaugh ale jasie tylko moge uleczyc moja choroba juz Ci to tlumaczylam
Rynn taki jest pierwotny zamysl ze robie sobie przerwe znaczy zkonta tego i exile moze kiedy wejde jakims mulem ale narazie musze troche odsapnac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:48 am
Rynn the Vampire No dobrze, pewnie nie masz ochoty go wyjaśniać, więc powiem tylko, że jak Ci gaia zbrzydnie, to zostaw sobie konto, najwyżej wrócisz jak Ci się odmieni (; ..Mozesz mi oddac itemki wink A tak na serio, to przeciez wiem, ze za bardzo kochasz gaie zeby ja zostawic smile edit: to do Moni bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:49 am
Ryuukei oshii Omega Sun Ryuukei oshii Rynn the Vampire Ach xD
Pshh, Ryu, nie będziesz przez jakiś buców zostawiała Gaii i POGGa przecież (; .. akurat to nie zpowodu zadnego buca wink bo ich ma mserdecznie gdzies problem jest o wiele glebszy wink *dziuga ja widlami* lecz sie tym czym sie zatrulas blaugh ale jasie tylko moge uleczyc moja choroba juz Ci to tlumaczylam
Rynn taki jest pierwotny zamysl ze robie sobie przerwe znaczy zkonta tego i exile moze kiedy wejde jakims mulem ale narazie musze troche odsapnac wink 3nodding też tak miałam, dobre pół roku wchodziłam na Gaię tylko raz-dwa na miesiąc, zobaczyć nowe itemki..a teraz znów mnie to bawi x) <33
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:51 am
Omega Sun Rynn the Vampire No dobrze, pewnie nie masz ochoty go wyjaśniać, więc powiem tylko, że jak Ci gaia zbrzydnie, to zostaw sobie konto, najwyżej wrócisz jak Ci się odmieni (; ..Mozesz mi oddac itemki wink A tak na serio, to przeciez wiem, ze za bardzo kochasz gaie zeby ja zostawic smile edit: to do Moni bylo nie gaie raczej tylko osoby i to i tak co poniektore wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:54 am
Rynn the Vampire 3nodding też tak miałam, dobre pół roku wchodziłam na Gaię tylko raz-dwa na miesiąc, zobaczyć nowe itemki..a teraz znów mnie to bawi x) <33 teraz i tak zadko wchodze na gaie z braku kompa pozatym tez trzeba zyc realnym zyciem xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|