|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:04 am
Rynn the Vampire *check* Teraz kosztuje od 12 milionów w górę x) = masz sporo itemków ;D owszem sporo *patrzy na jej avatarka* oooo czesio ma suwenire xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:07 am
Baranina Rynn the Vampire *check* Teraz kosztuje od 12 milionów w górę x) = masz sporo itemków ;D owszem sporo *patrzy na jej avatarka* oooo czesio ma suwenire xp Keee? xD
I hm, moje inventory jest warte coś koło 25 mil jak ostatnio sprawdzałam...większości itemków się pozbyłam niestety na d-taila. Ale w sumie to był ostatni itemek którego chciałam. Teraz sobie mogę zbierać na takie rzeczy jak chain wallet etc. etc. Może spróbuję porysować do art contestów ^^;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:10 am
Baranina Rin_Youkai Baranina ja np bankowo jak skoncze okres rozrodczy to zobie cos zmodyfikuje. zadna to frajda pokazywac facetowi cycki do pempka, a wiadomym jest ze czlowiekowi skora wiodczeje z wiekiem. confused Skoro jest mozliwosc to czemu jej nie wykorzystac 3nodding * jednak wybranie kierunku chirurg plastyczny chyba mi sie oplaci XD* to przyjde do ciebie za 10 lat cos poprawiac. ale botoks np teraz tanio wychodzi ninja niema sprawy xd ja jestem za wszystkimi takimi poprawkami >.> Popatrzy ma gwiazdy, ktore po 40 ciagle wygladaja na 20 iles. Mi wcale nie przeszkadza, ze te ich piekno jest podtrzymywane operacjami ninja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:14 am
Rynn the Vampire Baranina Rynn the Vampire *check* Teraz kosztuje od 12 milionów w górę x) = masz sporo itemków ;D owszem sporo *patrzy na jej avatarka* oooo czesio ma suwenire xp Keee? xD
I hm, moje inventory jest warte coś koło 25 mil jak ostatnio sprawdzałam...większości itemków się pozbyłam niestety na d-taila. Ale w sumie to był ostatni itemek którego chciałam. Teraz sobie mogę zbierać na takie rzeczy jak chain wallet etc. etc. Może spróbuję porysować do art contestów ^^;;a ile bierzesz za rysunki typu tablet? czesio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:17 am
Baranina Rynn the Vampire Baranina Rynn the Vampire *check* Teraz kosztuje od 12 milionów w górę x) = masz sporo itemków ;D owszem sporo *patrzy na jej avatarka* oooo czesio ma suwenire xp Keee? xD
I hm, moje inventory jest warte coś koło 25 mil jak ostatnio sprawdzałam...większości itemków się pozbyłam niestety na d-taila. Ale w sumie to był ostatni itemek którego chciałam. Teraz sobie mogę zbierać na takie rzeczy jak chain wallet etc. etc. Może spróbuję porysować do art contestów ^^;;a ile bierzesz za rysunki typu tablet? czesio
Za chibi-headshoty kolorowane na kompie - jednego envelope'a : ]

Za coś takiego, logicznie, dwa : ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:22 am
Rin_Youkai niema sprawy xd ja jestem za wszystkimi takimi poprawkami >.> Popatrzy ma gwiazdy, ktore po 40 ciagle wygladaja na 20 iles. Mi wcale nie przeszkadza, ze te ich piekno jest podtrzymywane operacjami ninja 3nodding mi zasadniczo tez nie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:25 am
Rynn the Vampire

Za coś takiego, logicznie, dwa : ]a w przeliczniku na goldaszki to ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:29 am
Baranina Rynn the Vampire

Za coś takiego, logicznie, dwa : ]a w przeliczniku na goldaszki to ile? A bo ja wiem? Envelope'y chodzą chyba po ok. 11k : ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:33 am
Rynn the Vampire A bo ja wiem? Envelope'y chodzą chyba po ok. 11k : ] uu to sporo sobie liczysz whee czesio chce suwenire crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:40 am
Baranina Rynn the Vampire A bo ja wiem? Envelope'y chodzą chyba po ok. 11k : ] uu to sporo sobie liczysz whee czesio chce suwenire crying xD Jak płacą, to liczę. Ale teraz chyba się wezmę za rysowanie do konkursu, póki nowe envelope'y nie wyjdą ^^''
I dooglądałam to do 4 minuty, dłużej nie wtrzymam, przykro mi (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:43 am
Rynn the Vampire xD Jak płacą, to liczę. Ale teraz chyba się wezmę za rysowanie do konkursu, póki nowe envelope'y nie wyjdą ^^''
I dooglądałam to do 4 minuty, dłużej nie wtrzymam, przykro mi (;przyglupawe cu nie? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 1:44 am
Baranina Rynn the Vampire xD Jak płacą, to liczę. Ale teraz chyba się wezmę za rysowanie do konkursu, póki nowe envelope'y nie wyjdą ^^''
I dooglądałam to do 4 minuty, dłużej nie wtrzymam, przykro mi (;przyglupawe cu nie? ninja *shrugs* nie bawi mnie taki humor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:03 am
Rynn the Vampire Baranina Rynn the Vampire xD Jak płacą, to liczę. Ale teraz chyba się wezmę za rysowanie do konkursu, póki nowe envelope'y nie wyjdą ^^''
I dooglądałam to do 4 minuty, dłużej nie wtrzymam, przykro mi (;przyglupawe cu nie? ninja *shrugs* nie bawi mnie taki humor.a mnie troszku tak, fajnie czasem sie zrelaksowac przy czyms takim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 16, 2007 2:07 am