|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:02 pm
Gosza spoko sa te nowe itemki... az nie wiem na co sie zdecydowac bo mam 3 listy... az chyba je sprzadam i za pare dni jak spadna ceny to kupie 4 ja sie powstrymac nie moglam i juz otworzylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:07 pm
Baranina Gosza spoko sa te nowe itemki... az nie wiem na co sie zdecydowac bo mam 3 listy... az chyba je sprzadam i za pare dni jak spadna ceny to kupie 4 ja sie powstrymac nie moglam i juz otworzylam xp wlasnie to jest gl"oo"pie... daja 2 itemki i kazdy jest super wypas ze chce sie miec ich pare ... ale nie mozna z powodu budzetu... wiec czlowiek nie moze sie zdecydowac... poczekam do jutra. sprzedam 2 lettery... jak ceny spadna kupie 3...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:18 pm
Gosza Baranina Gosza spoko sa te nowe itemki... az nie wiem na co sie zdecydowac bo mam 3 listy... az chyba je sprzadam i za pare dni jak spadna ceny to kupie 4 ja sie powstrymac nie moglam i juz otworzylam xp wlasnie to jest gl"oo"pie... daja 2 itemki i kazdy jest super wypas ze chce sie miec ich pare ... ale nie mozna z powodu budzetu... wiec czlowiek nie moze sie zdecydowac... poczekam do jutra. sprzedam 2 lettery... jak ceny spadna kupie 3... a wg mnie ten drugi jest denny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:25 pm
Baranina BeeWolf
No no, fajne zdjęcia, albo no, te... piersi, czy jak je się zwie. Ciesz się, ciesz się nimi, bo na starość, to będziesz musiała nosić stanik na żelaznym stelażu mrgreen ty beczka... tak troszenke wredny jestes xp Ja ją tylko uświadamiam, a tak nawiasem to kto ty jesteś ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:30 pm
BeeWolf Baranina BeeWolf
No no, fajne zdjęcia, albo no, te... piersi, czy jak je się zwie. Ciesz się, ciesz się nimi, bo na starość, to będziesz musiała nosić stanik na żelaznym stelażu mrgreen ty beczka... tak troszenke wredny jestes xp Ja ją tylko uświadamiam, a tak nawiasem to kto ty jesteś ? Polak maly. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 1:55 pm
Baranina BeeWolf Baranina BeeWolf
No no, fajne zdjęcia, albo no, te... piersi, czy jak je się zwie. Ciesz się, ciesz się nimi, bo na starość, to będziesz musiała nosić stanik na żelaznym stelażu mrgreen ty beczka... tak troszenke wredny jestes xp Ja ją tylko uświadamiam, a tak nawiasem to kto ty jesteś ? Polak maly. whee
To ja sobie idę.
Obcina jej głowe.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:01 pm
BeeWolf
To ja sobie idę.
Obcina jej głowe.
dlaczego obcinasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:26 pm
co to jaki karnawał, że się tak poprzebieraliśta, dzicioki? whee *zżera ją zazdrość ;P*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:30 pm
ja dzis robie za niewolnice izaure rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:33 pm
Baranina ja dzis robie za niewolnice izaure rofl i czegoś oczekujesz? ;P jakiegoś mena który wykorzysta to twoje zniewolenie? ;>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:33 pm
i jak wam sie podobaja itemki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:39 pm
Lavagetas_heqetai Baranina ja dzis robie za niewolnice izaure rofl i czegoś oczekujesz? ;P jakiegoś mena który wykorzysta to twoje zniewolenie? ;> emmm... niebardzo whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 15, 2007 2:44 pm
Baranina Lavagetas_heqetai Baranina ja dzis robie za niewolnice izaure rofl i czegoś oczekujesz? ;P jakiegoś mena który wykorzysta to twoje zniewolenie? ;> emmm... niebardzo whee a juz rozesłałem posty do odpowiednich osób ;D zmykam- adieu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|