Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28298 28299 28300 28301 28302 28303 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gagarin

PostPosted: Sat May 12, 2007 5:55 am

kiedys jedna z malych i amerykanskich dziewczynek, probowala mnie naklonic, zeby dal jej itmea ktorego mam w sprzedazy... a mial calkiem sporo wartosci (jak dla mnie)... ok. 10000 razz ludzie sa dziwni... u mnie tez jest zimno jak cholera :/
PostPosted: Sat May 12, 2007 5:58 am

Gagarin
kiedys jedna z malych i amerykanskich dziewczynek, probowala mnie naklonic, zeby dal jej itmea ktorego mam w sprzedazy... a mial calkiem sporo wartosci (jak dla mnie)... ok. 10000 razz ludzie sa dziwni... u mnie tez jest zimno jak cholera :/

moze wygladales wg niej jak instytucja charytatywna

Omega Sun
Captain

Gagarin

PostPosted: Sat May 12, 2007 6:02 am

Omega Sun
Gagarin

a czy teraz wygladam jak instytucja chartytatywna?! XD nieeee, wtedy wygladalem jak zwykle czyli jak ***** biggrin moze probowala mnie skusic na swoj mlody wiek razz
PostPosted: Sat May 12, 2007 6:07 am

Gagarin
Omega Sun
Gagarin

a czy teraz wygladam jak instytucja chartytatywna?! XD nieeee, wtedy wygladalem jak zwykle czyli jak ***** biggrin moze probowala mnie skusic na swoj mlody wiek razz
nie, wygladasz calkiem hmm... normalnie... xd
Moze chciala Cie potem szantazowac ninja

*czestuje go tortillami z salsa*

Omega Sun
Captain

Gagarin

PostPosted: Sat May 12, 2007 6:10 am

lol biggrin wygladam normalnie? oo dzieki smile staralem sie tym razem biggrin

myslisz ze te male amerykance sa takie? ze chca zdobyc wszystko po trupach? :> nie dalbym jej tego , nawet jakbym wyladawal w kiciu :>

dzieki *czestuje PEPSI* - to tylko mam pod reka :]
PostPosted: Sat May 12, 2007 6:16 am

Gagarin
lol biggrin wygladam normalnie? oo dzieki smile staralem sie tym razem biggrin

myslisz ze te male amerykance sa takie? ze chca zdobyc wszystko po trupach? :> nie dalbym jej tego , nawet jakbym wyladawal w kiciu :>

dzieki *czestuje PEPSI* - to tylko mam pod reka :]

*patrzy na jego kaftan bezpieczenstwa* tak.. calkiem normalnie... xd

Czy amerykance.. hmm mysle, ze ogolnie wszystkie dzieciaki sa teraz wredne i wyrachowane, to pewnie przez bezstresowe wychowanie.

*popija pepsi* uhh za duzo chili w tej salsie*przynosi sos serowy*

No wiec co tam u Ciebie Gagarinie? Moze podzielisz sie jakims nowym przepisem, bo dawno nie widzialam Cie w "Kuchni"

Omega Sun
Captain

Gagarin

PostPosted: Sat May 12, 2007 6:33 am

znaczy ja siebie w kuchni widze ciagle XD ostatnio experymentuje z rybami :]

co u mnie? wkurza mnie moj kot, jestem caly podrapany... ale ma cos ze mne - jak ja kocha kielbase smile a przy tym menda warczy!

taaaa dzieciaki sa straszne, juz w Polsce da sie z nimi ledwo wytrzymac, a pdoobno amerykanskie dzieciaki sa 100000 razy gorsze :/

kaftan jest po to, zeby stac sie normalny :] jakies prochy itp. :]
PostPosted: Sat May 12, 2007 6:47 am

Gagarin
znaczy ja siebie w kuchni widze ciagle XD ostatnio experymentuje z rybami :]

co u mnie? wkurza mnie moj kot, jestem caly podrapany... ale ma cos ze mne - jak ja kocha kielbase smile a przy tym menda warczy!

taaaa dzieciaki sa straszne, juz w Polsce da sie z nimi ledwo wytrzymac, a pdoobno amerykanskie dzieciaki sa 100000 razy gorsze :/

kaftan jest po to, zeby stac sie normalny :] jakies prochy itp. :]

hmm to pewnie dlatego w stanach po 20 latach pracy nauczyciel nie jest wiarygodnym swiadkiem w sadzie xd

hmm *mysli sobie: to moze tez sobie kupie taki kaftan*

Omega Sun
Captain

Gagarin

PostPosted: Sat May 12, 2007 6:50 am

hmmm chyba jednak pojade do stanow i sam ie przekonam XD

Ty kaftan? eeee po co... :> chyba ze jak wyjde z psychiatryka i bede mogl osobiscie Cie leczyc :> masz wtedy katan gwarantowany :]
PostPosted: Sat May 12, 2007 6:57 am

Gagarin

Ty kaftan? eeee po co... :> chyba ze jak wyjde z psychiatryka i bede mogl osobiscie Cie leczyc :> masz wtedy katan gwarantowany :]

i dopiero dostaniesz swira od hamerykanskich rozpuszczonych bahorow xd

czytasz w myslach? xd Nnno jak po co, zeby bylo wszystko normalnie.

A na czym taka terapia mialaby polegac?

Omega Sun
Captain

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Sat May 12, 2007 7:01 am

*obserwuje z daleka*
PostPosted: Sat May 12, 2007 7:04 am

ninja

*zerk*

ninja

*zerk*

opcy

Ksyksy

6,450 Points
  • Megathread 100
  • Mark Twain 100
  • Forum Junior 100
PostPosted: Sat May 12, 2007 7:05 am

opcy
ninja

*zerk*

ninja

*zerk*

ale sie czai ninja
PostPosted: Sat May 12, 2007 7:07 am

Omega Sun
Gagarin

i dopiero dostaniesz swira od hamerykanskich rozpuszczonych bahorow xd

czytasz w myslach? xd Nnno jak po co, zeby bylo wszystko normalnie.

A na czym taka terapia mialaby polegac?
czy mozna miec wiekszego swira? oooo to ja jade do stanow XD mnie juz teraz starzy do chaty nie chca wpuszczac... ciekawe co by bylo po poworcie z wiekszym czubem :]

moja terapia? sedziałabys w kaftanie calymi dniami, jadla kielbase, bawila sie z kotem i ogladala yaoi - te najbardziej zboczone. potem znalazlbym nieco bardziej deviacyjne rozrywki razz

Gagarin

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat May 12, 2007 7:13 am

Gagarin
czy mozna miec wiekszego swira? oooo to ja jade do stanow XD mnie juz teraz starzy do chaty nie chca wpuszczac... ciekawe co by bylo po poworcie z wiekszym czubem :]

moja terapia? sedziałabys w kaftanie calymi dniami, jadla kielbase, bawila sie z kotem i ogladala yaoi - te najbardziej zboczone. potem znalazlbym nieco bardziej deviacyjne rozrywki razz

hmm napewno zawsze moze byc gorzej smile

Przerazajaca ta Twoja terapia xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 28298 28299 28300 28301 28302 28303 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games