|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:25 am
Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:29 am
Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:31 am
Baliaur Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes jak to ja czesto wszystko komentuje wyrazem....slodkie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:32 am
Baliaur Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes zdarza sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:33 am
Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes jak to ja czesto wszystko komentuje wyrazem....slodkie xp tja rolleyes
//Fju: . I Am Kloot - [Gods and Monsters #01] No Direction Home [2:35] mwah cool heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:34 am
Ozzwald Baliaur Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes zdarza sie... a njagorsze ze jestem z tego dumna mrgreen pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:36 am
Baliaur Ridsu Baliaur Ridsu Baliaur Rids bylam jeszcze nie zdecydowana mrgreen a ja lubie wszystkich....haa...taka jestem dobra mrgreen nio dobra nie wszystkich... sweatdrop ale pominmy.. ja jestem wredotka nielubka mrgreen malo kogo lubie rolleyes jak to ja czesto wszystko komentuje wyrazem....slodkie xp tja rolleyes
//Fju: . I Am Kloot - [Gods and Monsters #01] No Direction Home [2:35] mwah cool heart szkoda ze angielskiego nie znam stare xd mowisz moze po lacinie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:38 am
Baliaur a njagorsze ze jestem z tego dumna mrgreen pirate przynajmniej nie masz problemow z nawalem ludzi... ktorzy nic dla Ciebie nie znacza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 5:19 am
Ozzwald Baliaur a njagorsze ze jestem z tego dumna mrgreen pirate przynajmniej nie masz problemow z nawalem ludzi... ktorzy nic dla Ciebie nie znacza... bo ja dla nie lubie ludzi nudnych pirate i sie z nimi nie zadaje rolleyes
*rysuje sobie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 11:25 pm
mamy nowych rekrutow: pol123 Night_Lady
Lady powoluje sie na Bee to mozna przyjac... ale tego pol123 nie znam i wydaje mi sie ze to jest jakas nowa postac eic chyba nie przyjme...ktos jest przeciw? (zwracam sie do generalow mrgreen )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 12:47 am
Kiray mamy nowych rekrutow: pol123 Night_Lady Lady powoluje sie na Bee to mozna przyjac... ale tego pol123 nie znam i wydaje mi sie ze to jest jakas nowa postac eic chyba nie przyjme...ktos jest przeciw? (zwracam sie do generalow mrgreen ) oh maj gad xp ciecie siedza w powiecie gonk
gonk (ja tylko zglaszam swoje przerazenie rolleyes )
witam ja tylko na chwilke zaraz do Stettina mykam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 2:20 am
Kiray mamy nowych rekrutow: pol123 Night_Lady Lady powoluje sie na Bee to mozna przyjac... ale tego pol123 nie znam i wydaje mi sie ze to jest jakas nowa postac eic chyba nie przyjme...ktos jest przeciw? (zwracam sie do generalow mrgreen ) i co juz ich przyjeles jak widze.....i gdzie oni sa? ptaszyny mwhahahaha dawac ich tu na chrzest kurwa jego mac! mwhahahaha pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:26 am
revcat Kiray mamy nowych rekrutow: pol123 Night_Lady Lady powoluje sie na Bee to mozna przyjac... ale tego pol123 nie znam i wydaje mi sie ze to jest jakas nowa postac eic chyba nie przyjme...ktos jest przeciw? (zwracam sie do generalow mrgreen ) i co juz ich przyjeles jak widze.....i gdzie oni sa? ptaszyny mwhahahaha dawac ich tu na chrzest kurwa jego mac! mwhahahaha pirate mrgreen przyjelem... no wlasnie powinnna sie zjawic na chrzcie twisted cos czuje ze jak sie zjawi to Generale do Ciebie bedzie nalezal honor obsikania jej spodni/sukienki...bo Ozza narazie nie ma... a zreszta ja tez ide, bo lognelem sie na chwikle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:33 am
Kiray revcat Kiray mamy nowych rekrutow: pol123 Night_Lady Lady powoluje sie na Bee to mozna przyjac... ale tego pol123 nie znam i wydaje mi sie ze to jest jakas nowa postac eic chyba nie przyjme...ktos jest przeciw? (zwracam sie do generalow mrgreen ) i co juz ich przyjeles jak widze.....i gdzie oni sa? ptaszyny mwhahahaha dawac ich tu na chrzest kurwa jego mac! mwhahahaha pirate mrgreen przyjelem... no wlasnie powinnna sie zjawic na chrzcie twisted cos czuje ze jak sie zjawi to Generale do Ciebie bedzie nalezal honor obsikania jej spodni/sukienki...bo Ozza narazie nie ma... a zreszta ja tez ide, bo lognelem sie na chwikle... jaka chwilke? jaka chwilke mrgreen pijemy Generale Kiray!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 3:50 am
oglaszam iz sierzant Twisted_Exile postanowilem przyznac stopien porucznika z wiadomego powodu jakim jest to iz zostaje od dzisiaj moim osobistym adiutantem i sekretarzem...jezeli ktos wyraza jakikolwiek sprzeciw jestem sklonny to przedyskutowac "losowo". 3nodding mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|