|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:09 pm
Medvelaszlo napsugar nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare Dehát te is kapnál. redface akkor meg főleg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:16 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare Dehát te is kapnál. redface akkor meg főleg xd Nyüssz.... naaa csak egy kis adagot....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:17 pm
Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare Dehát te is kapnál. redface akkor meg főleg xd Nyüssz.... naaa csak egy kis adagot.... ezt majd megvitatjuk mikor ott leszünk.... de sztem én maradok a boromnál....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:21 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar Medvelaszlo napsugar nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare Dehát te is kapnál. redface akkor meg főleg xd Nyüssz.... naaa csak egy kis adagot.... ezt majd megvitatjuk mikor ott leszünk.... de sztem én maradok a boromnál.... És ha viszek még valamit a Gin mellé? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:39 pm
mért is beszélgetünk mi az alkoholról a tegnapi estém után?? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:41 pm
napsugar mért is beszélgetünk mi az alkoholról a tegnapi estém után?? confused Jogos.... de gondolom mert finom? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 1:56 pm
Medvelaszlo napsugar mért is beszélgetünk mi az alkoholról a tegnapi estém után?? confused Jogos.... de gondolom mert finom? 3nodding tényleg hanyagoljuk ezt témát stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 2:00 pm
napsugar Medvelaszlo napsugar mért is beszélgetünk mi az alkoholról a tegnapi estém után?? confused Jogos.... de gondolom mert finom? 3nodding tényleg hanyagoljuk ezt témát stare Bocsi.... sweatdrop Azért szeretlek 3nodding heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 6:58 am
Alkohol desszertben finom, önmagában nem. razz Látom itt nem túl nagy a forgalom, ha valaki kissé unatkozna itt egy kedves kis játék, nem bonyolult, nem hosszú. Aki ügyes és kitartó fél óra alatt végig viheti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 7:28 am
Ez egy kissé furcsa játék amit én 12 perc alatt végig vittem xd Egyébként milyen volt nektek az animecon meséljetek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 8:00 am
bibortetu Alkohol desszertben finom, önmagában nem. razz Látom itt nem túl nagy a forgalom, ha valaki kissé unatkozna itt egy kedves kis játék, nem bonyolult, nem hosszú. Aki ügyes és kitartó fél óra alatt végig viheti. hehe csak nem macival beszélgettél!? biggrin nemrég én is végig vittem már
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 8:23 am
napsugar bibortetu Alkohol desszertben finom, önmagában nem. razz Látom itt nem túl nagy a forgalom, ha valaki kissé unatkozna itt egy kedves kis játék, nem bonyolult, nem hosszú. Aki ügyes és kitartó fél óra alatt végig viheti. hehe csak nem macival beszélgettél!? biggrin nemrég én is végig vittem már Már rég beszéltem Macikával. Jó egy hónapja mutattam ezt a játékot Malreninek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 8:37 am
bibortetu napsugar bibortetu Alkohol desszertben finom, önmagában nem. razz Látom itt nem túl nagy a forgalom, ha valaki kissé unatkozna itt egy kedves kis játék, nem bonyolult, nem hosszú. Aki ügyes és kitartó fél óra alatt végig viheti. hehe csak nem macival beszélgettél!? biggrin nemrég én is végig vittem már Már rég beszéltem Macikával. Jó egy hónapja mutattam ezt a játékot Malreninek. jah sweatdrop akkor hosszabb volt az a lánc amin ez a játék eljutott hozzám sweatdrop bocsi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 9:21 am
napsugar bibortetu napsugar bibortetu Alkohol desszertben finom, önmagában nem. razz Látom itt nem túl nagy a forgalom, ha valaki kissé unatkozna itt egy kedves kis játék, nem bonyolult, nem hosszú. Aki ügyes és kitartó fél óra alatt végig viheti. hehe csak nem macival beszélgettél!? biggrin nemrég én is végig vittem már Már rég beszéltem Macikával. Jó egy hónapja mutattam ezt a játékot Malreninek. jah sweatdrop akkor hosszabb volt az a lánc amin ez a játék eljutott hozzám sweatdrop bocsiI am a ninja, sneaking in the shadows. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|