|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 6:21 am
Delein the Wildest Adwokat Kozy oki mysza.. ja juz lece :*:*:* odezwe sie jeszcze smsem :] Kcoham cie. Ja ciebie tez :* papa :* opc- umcs za poprawke zgarnia 50 zl, za warunek 500.... ale studiowala tam Anienka - wiec rzadzi mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:25 am
*daje znać że żyje i ucieka*
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 7:30 am
fajna pogode dzis mamy...jest o czym rozmawiac xp "patrz jak ten piorun fajnie rabnal w drzewo" "sorki, nie widze, za gesto pada" rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:38 am
Silvery the Alchemist fajna pogode dzis mamy...jest o czym rozmawiac xp "patrz jak ten piorun fajnie rabnal w drzewo" "sorki, nie widze, za gesto pada" rolleyes TAku mnie niedawno bylo ciemno jak w nocy, lalo tak ze plywac chyba bylo mozna i co chwila blyskalo. Trwalo to moze z godzinke, teraz wygladam za okno i co widze ? Czysciutkei niebo slonce sweici, a po deszczu prawie sladu juz nei ma. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:41 am
od jutra ma sie przejasniac 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:43 am
To sie okaze i zalezy gdzie. U mnei wlasciwei to juz sie przyjasnilo. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:47 am
Mardogan To sie okaze i zalezy gdzie. U mnei wlasciwei to juz sie przyjasnilo. biggrin u mnie tez, ale tylko na chwilke wink musi byc jutro sucho T.T gdzie te bidoki z motorow beda na taka ulewe sie scigac xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:51 am
E tam fajna sprawa. Wieksze prawdopodobienstwo na oddanie nerki. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 8:56 am
Mardogan E tam fajna sprawa. Wieksze prawdopodobienstwo na oddanie nerki. biggrin Raczej powolna jazde, na torze ciezko zgubic nerke XD uhhh ._. a chcialam zobaczyc jakie czasy w tym roku beda, a w deszczu to sobie mozna -,-' Heja heja ! Heja heja! < odtancza indianski taniec odgonienia burzy >XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 9:32 am
tylko burza i burza... albo dla odmiany grad... co za pogoda...
i czekoladki mi sie skonczyly sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:13 am
Omega Sun tylko burza i burza... albo dla odmiany grad... co za pogoda... i czekoladki mi sie skonczyly sad ninja *podaje ptasie mleczko* spoko...też miałam niedawno burzę..takie...fioletowe pioruny były O___o 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:25 am
ma byc pięknie! >.< bo ja wyjeżdzam i musze sobie należycie odpocząć! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:28 am
zuzika Omega Sun tylko burza i burza... albo dla odmiany grad... co za pogoda... i czekoladki mi sie skonczyly sad ninja *podaje ptasie mleczko* spoko...też miałam niedawno burzę..takie...fioletowe pioruny były O___o 4laugh no tak, w koncu mieszkasz niedaleko mnie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:29 am
Omega Sun zuzika Omega Sun tylko burza i burza... albo dla odmiany grad... co za pogoda... i czekoladki mi sie skonczyly sad ninja *podaje ptasie mleczko* spoko...też miałam niedawno burzę..takie...fioletowe pioruny były O___o 4laugh no tak, w koncu mieszkasz niedaleko mnie smile ja też całkiem niedaleko, przeciez rzut beretem! XD i też była ulewa, ale ustała i jhest znowu ładnie wink tzn było ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 11, 2007 10:35 am
Terrorystka Frania Omega Sun zuzika Omega Sun tylko burza i burza... albo dla odmiany grad... co za pogoda... i czekoladki mi sie skonczyly sad ninja *podaje ptasie mleczko* spoko...też miałam niedawno burzę..takie...fioletowe pioruny były O___o 4laugh no tak, w koncu mieszkasz niedaleko mnie smile ja też całkiem niedaleko, przeciez rzut beretem! XD i też była ulewa, ale ustała i jhest znowu ładnie wink tzn było ;p to Twoje niedaleko jest trochę na drugim końcu świata....ale w sumie niedaleko... xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|