|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:14 pm
Omega Sun Czarny Pfff... I tak panierowanego niemowlaka nie przebije... neutral Wróciłem! Ty sie nie smiej z medycyny naturalnej xd Wlasnie szukam kolejnych ciekawostek krazac po forach ninja O matko, tylko nie to! Drugiego tak naturalistycznego opisu wyłażenia "pasożytów" spod pach bym chyba nie przetrwał xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:19 pm
Czarny O matko, tylko nie to! Drugiego tak naturalistycznego opisu wyłażenia "pasożytów" spod pach bym chyba nie przetrwał xp spokojnie, dzisiaj zwiedzam nowe dzialy i juz widze, ze tam sa glownie watki spoleczne: Forum "Kobieta" : "dlaczego on nie chce sie oswiadczyc?" Forum "Mezczyzna: "dlaczego kobiety tak naciskaja na slub" Forum "Slub" : "czy znacie jakis wierszyk, zeby on mogl go wyrecytowac przed moimi rodzicami" (jakbym nie zobaczyla na wlasne oczy to bym nie uwierzyla) Forum "Mezczyzna" : "dlaczego ona chce zebym zrobil z siebie kretyna przy jej rodzinie" Forum "Kobieta" : "nie podobaly mi sie jego oswiadczyny" a w tresci rozgoryczona kobieta pisze, ze jej mezczyzna jest nieromantyczny, oswiadczyl sie za zwyczajnie i chyba z nim zerwie No po prosu poezja, nawet nie trzeba wchodzic w watki... i bez tego jest ciekawie.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:28 pm
Omega Sun Czarny O matko, tylko nie to! Drugiego tak naturalistycznego opisu wyłażenia "pasożytów" spod pach bym chyba nie przetrwał xp spokojnie, dzisiaj zwiedzam nowe dzialy i juz widze, ze tam sa glownie watki spoleczne: Forum "Kobieta" : "dlaczego on nie chce sie oswiadczyc?" Forum "Mezczyzna: "dlaczego kobiety tak naciskaja na slub" Forum "Slub" : "czy znacie jakis wierszyk, zeby on mogl go wyrecytowac przed moimi rodzicami" (jakbym nie zobaczyla na wlasne oczy to bym nie uwierzyla) Forum "Mezczyzna" : "dlaczego ona chce zebym zrobil z siebie kretyna przy jej rodzinie" Forum "Kobieta" : "nie podobaly mi sie jego oswiadczyny" a w tresci rozgoryczona kobieta pisze, ze jej mezczyzna jest nieromantyczny, oswiadczyl sie za zwyczajnie i chyba z nim zerwie No po prosu poezja, nawet nie trzeba wchodzic w watki... i bez tego jest ciekawie.. xd lol... To miło patrzeć, jak ludzie sobie robią w życiu problemy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:35 pm
Czarny lol... To miło patrzeć, jak ludzie sobie robią w życiu problemy razz tak, najgorzej jak ktos sobie sam problemy stwarza smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:38 pm
Omega Sun Czarny O matko, tylko nie to! Drugiego tak naturalistycznego opisu wyłażenia "pasożytów" spod pach bym chyba nie przetrwał xp spokojnie, dzisiaj zwiedzam nowe dzialy i juz widze, ze tam sa glownie watki spoleczne: Forum "Kobieta" : "dlaczego on nie chce sie oswiadczyc?" Forum "Mezczyzna: "dlaczego kobiety tak naciskaja na slub" Forum "Slub" : "czy znacie jakis wierszyk, zeby on mogl go wyrecytowac przed moimi rodzicami" (jakbym nie zobaczyla na wlasne oczy to bym nie uwierzyla) Forum "Mezczyzna" : "dlaczego ona chce zebym zrobil z siebie kretyna przy jej rodzinie" Forum "Kobieta" : "nie podobaly mi sie jego oswiadczyny" a w tresci rozgoryczona kobieta pisze, ze jej mezczyzna jest nieromantyczny, oswiadczyl sie za zwyczajnie i chyba z nim zerwie No po prosu poezja, nawet nie trzeba wchodzic w watki... i bez tego jest ciekawie.. xd i tak ogórek był lepszy! mrgreen mrgreen mrgreen
ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:41 pm
Terrorystka Frania i tak ogórek był lepszy! mrgreen mrgreen mrgreen
ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba? No jasne, że był najlepszy! mrgreen Jak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:41 pm
Terrorystka Frania ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba? 'tasza'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:43 pm
Czarny Terrorystka Frania i tak ogórek był lepszy! mrgreen mrgreen mrgreen
ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba? No jasne, że był najlepszy! mrgreen Jak? nylon bojtel rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd rofl rofl rofl xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:50 pm
Terrorystka Frania Czarny Terrorystka Frania i tak ogórek był lepszy! mrgreen mrgreen mrgreen
ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba? No jasne, że był najlepszy! mrgreen Jak? nylon bojtel rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd rofl rofl rofl xd xd Śmieszniejsze, niż sama nazwa jest to, że tak się nią jarasz, ale i tak się uśmiechnąłem wink Na dowód: biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 12:52 pm
Czarny Terrorystka Frania Czarny Terrorystka Frania i tak ogórek był lepszy! mrgreen mrgreen mrgreen
ale dzisiaj usłyszałam po prostu cos kosmicznego XD wiecie jak po ślasku jest torba? No jasne, że był najlepszy! mrgreen Jak? nylon bojtel rofl rofl rofl rofl rofl rofl xd xd xd rofl rofl rofl xd xd Śmieszniejsze, niż sama nazwa jest to, że tak się nią jarasz, ale i tak się uśmiechnąłem wink Na dowód: biggrin no po prostu nie wyrzymyałam! rofl rofl rofl
dla mnie to jest potwornie śmieszne, ale ogórek tez był dobry mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:05 pm
Terrorystka Frania no po prostu nie wyrzymyałam! rofl rofl rofl
dla mnie to jest potwornie śmieszne, ale ogórek tez był dobry mrgreen No ba! Ogórek zawsze jest dobry! To c? Jeszcze raz? rofl http://www.youtube.com/watch?v=yM8PSOYvyC4
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:24 pm
Czarny Terrorystka Frania no po prostu nie wyrzymyałam! rofl rofl rofl
dla mnie to jest potwornie śmieszne, ale ogórek tez był dobry mrgreen No ba! Ogórek zawsze jest dobry! To c? Jeszcze raz? rofl http://www.youtube.com/watch?v=yM8PSOYvyC4 nie! nie moge na to patrzeć! hahahaha xd
ale mam dzisiaj dobrrryyyy humor mrgreen
to przez tą rekompensate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 1:35 pm
Macie cos do gwary slaskiej?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 2:04 pm
Hehe... Dobre! Na początku myślałem, że to kolejna mało inteligentna, pretensjonalna próba błyśnięcia jakiegoś zakompleksionego smarkacza z niską samooceną, ale się mile rozczarowałem biggrin blaugh biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|