|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:33 am
nie no zeby az Omi zaniemowila xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:35 am
u, widzę, że Omi się spodobało..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:53 am
autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:54 am
Omega Sun autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink Autor był zajęty wcinaniem resztek eksperymentalnej zapiekanki z kalafiora, ale jużwrócił i cieszy się, że się spodobało whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:54 am
Omega Sun autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink Jak na moj nos, to jest bezkonkurencyjny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:55 am
Czarny Omega Sun autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink Autor był zajęty wcinaniem resztek eksperymentalnej zapiekanki z kalafiora, ale jużwrócił i cieszy się, że się spodobało whee O fuj kalafior....masz minusa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:58 am
Delein the Wildest Jak na moj nos, to jest bezkonkurencyjny 3nodding masz racje! Dobrze, ze postapil szlachetnie i dal szanse w konkursie innym wink ok, ja znikam 3nodding papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 9:59 am
Delein the Wildest Czarny Omega Sun autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink Autor był zajęty wcinaniem resztek eksperymentalnej zapiekanki z kalafiora, ale jużwrócił i cieszy się, że się spodobało whee O fuj kalafior....masz minusa... Pffff... Kalafior jest zdrowy i bogaty w witaminy. I smaczny, nie wiem jak można go nie lubić. confused Edit: Na razie Omi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:00 am
Omega Sun Delein the Wildest Jak na moj nos, to jest bezkonkurencyjny 3nodding masz racje! Dobrze, ze postapil szlachetnie i dal szanse w konkursie innym wink ok, ja znikam 3nodding papapa Bedzie z niego dobry Czarnuch xD Papa :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:04 am
Czarny Delein the Wildest Czarny Omega Sun autor tez zamilkl, moze tworzy kolejne dzielo wink Autor był zajęty wcinaniem resztek eksperymentalnej zapiekanki z kalafiora, ale jużwrócił i cieszy się, że się spodobało whee O fuj kalafior....masz minusa... Pffff... Kalafior jest zdrowy i bogaty w witaminy. I smaczny, nie wiem jak można go nie lubić. confused Edit: Na razie Omi! kalafior jest obrzydliwy, bez smaku, wywoluje u mnie odruch zwrotny, a od witamin to mam owoce. o.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:07 am
Delein the Wildest Czarny Delein the Wildest O fuj kalafior....masz minusa... Pffff... Kalafior jest zdrowy i bogaty w witaminy. I smaczny, nie wiem jak można go nie lubić. confused kalafior jest obrzydliwy, bez smaku, wywoluje u mnie odruch zwrotny, a od witamin to mam owoce. o. Kalafior bez smaku? No takiego czegoś, to jeszcze nie słyszałem! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:09 am
Czarny Kalafior bez smaku? No takiego czegoś, to jeszcze nie słyszałem! scream kwiat magnolii jest smaczniejszy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 10:11 am
Delein the Wildest Czarny Kalafior bez smaku? No takiego czegoś, to jeszcze nie słyszałem! scream kwiat magnolii jest smaczniejszy. Nie wiem, nie jadłem sweatdrop Za to nasturcje wcinałem - ostre jak papryczka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|