|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:12 am
ona za kwile dopiero beedze bo tera sobie wiesniara tapety sciaga :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:12 am
BeeWolf Baliaur Sayokun cze wszytkim^^ byłem właśnie w melinie i widzia lem o czym tam pisze roman nie wiem czy się śmiać czy płakać sweatdrop chiba plakac... zalosne jak instynkty moga zawladnac nad czlowiekiem sweatdrop xp tak smutne .. ide sobie poplakać w kontek sad omega odeszła sad .... Popsuł się jej net i jej nie ma ... tylko telefonik został sad crying crying crying crying jak to sie stało crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:13 am
Baliaur ona za kwile dopiero beedze bo tera sobie wiesniara tapety sciaga :] aha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:14 am
BeeWolf [ Czesc wpada na nia ] crying ... [ smutnym wzrokiem patrzy ..a ja cie nie znam jestem Bee [ siada na kanapie ] *podchodzi do Bee* to nie jest koniec swiata 3nodding (tak sadze sweatdrop ) jeszcze tu przeciez wroci 3nodding przez jakis czas nie bedzie jej tylko na necie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:16 am
Delisa BeeWolf [ Czesc wpada na nia ] crying ... [ smutnym wzrokiem patrzy ..a ja cie nie znam jestem Bee [ siada na kanapie ] *podchodzi do Bee* to nie jest koniec swiata 3nodding (tak sadze sweatdrop ) jeszcze tu przeciez wroci 3nodding przez jakis czas nie bedzie jej tylko na necie 3nodding ona ma racje bee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zmieniajac temat : ledwo co skonczylam moj quest a juz wzielam sie do nastepnego xd xd xd chyba jestem uzalezniona od questow xd sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:17 am
Delisa BeeWolf [ Czesc wpada na nia ] crying ... [ smutnym wzrokiem patrzy ..a ja cie nie znam jestem Bee [ siada na kanapie ] *podchodzi do Bee* to nie jest koniec swiata 3nodding (tak sadze sweatdrop ) jeszcze tu przeciez wroci 3nodding przez jakis czas nie bedzie jej tylko na necie 3nodding za kwile bedzie moge ci dac jej gg jak kcesh ja pomeczyc biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a co kosimy hehehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf ide sobie poplakać w kontek sad omega odeszła sad .... Popsuł się jej net i jej nie ma ... tylko telefonik został sad crying crying crying crying jak to sie stało crying Nie wiem crying crying crying ja chce heart Omege heart spowrotem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:18 am
Maryska jestem ale z julja rozmawiam pozdrowionka dla wszystkich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:19 am
nammah Maryska jestem ale z julja rozmawiam pozdrowionka dla wszystkich ja sobie z nia spokuj daje ..... chodz tu wiesniaro!!!!!!!! domokun scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 11:20 am
Delisa BeeWolf [ Czesc wpada na nia ] crying ... [ smutnym wzrokiem patrzy ..a ja cie nie znam jestem Bee [ siada na kanapie ] *podchodzi do Bee* to nie jest koniec swiata 3nodding (tak sadze sweatdrop ) jeszcze tu przeciez wroci 3nodding przez jakis czas nie bedzie jej tylko na necie 3nodding No nie będzie .. pozostaja tylko smski sad bo to dlaleko sad ... bu ! crying Quote: za kwile bedzie moge ci dac jej gg jak kcesh ja pomeczyc biggrin co jak gdzie .!!!! :> bedzie xd ... oszukujesz mnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|