|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:20 am
ninja
a mój kot utył. grubas biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:25 am
Terrorystka Frania ninja
a mój kot utył. grubas biggrin Moj brat tez....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:27 am
Delein the Wildest Terrorystka Frania ninja
a mój kot utył. grubas biggrin Moj brat tez.... Wyślij go na spacer biggrin i wytłumacz, że na plaży bo masie superhiperodchudzającyh ćwiczeniach będzie naparwde super wyglądał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:30 am
Terrorystka Frania Delein the Wildest Terrorystka Frania ninja
a mój kot utył. grubas biggrin Moj brat tez.... Wyślij go na spacer biggrin i wytłumacz, że na plaży bo masie superhiperodchudzającyh ćwiczeniach będzie naparwde super wyglądał.Nie no on jest chudy jak szczapa, teraz wazy tyle co ja z tym ze jest juz ode mnie wyzszy, mimo ze 4 lata mlodszy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:58 am
Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:04 am
Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused przyzwyczajaj sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:15 am
Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused Ja obserwuje takie rzeczy w realu, tylko, ze zazwyczaj ludzie zaczepiaja nas na ulicy i pytaja sie najpierw jak gdzies dojsc a pozniej o pomoc... brrr... niemilo.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:17 am
Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused Mnie jeszcze sie nikt nie pytal...moze sie boja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:19 am
Siedze sobie z Bee, u mnie w domku (w Koszalinie) i paczymy, a tu data trwania konkursu na logo POGG sie przesuneła... taaa....
Kurczę, gdybym potrafiła obsługiwac bardziej profesjonalny program niz Paint, to pewnie siedziałabym już nad tym rysunkiem, no ALE...
Tymczasem tłumaczę list na j.francuski napisany przez tatę mego do dziewczynki z Afryki (przechrzczoną na Angelique), która została "adoptowana" przez moich rodziców wink po przez fundację "WATOTO".
Uciekamy na sofę w takim razie.
Życzymy miłego dnia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:20 am
Delein the Wildest Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused Mnie jeszcze sie nikt nie pytal...moze sie boja... bo oni sie przyplatuja na ogol w markecie albo na innych forach, albo do osob startujacych w arenie; moze sie tam malo udzielasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:21 am
`Lisica` Siedze sobie z Bee, u mnie w domku (w Koszalinie) i paczymy, a tu data trwania konkursu na logo POGG sie przesuneła... taaa....
Kurczę, gdybym potrafiła obsługiwac bardziej profesjonalny program niz Paint, to pewnie siedziałabym już nad tym rysunkiem, no ALE...
Tymczasem tłumaczę list na j.francuski napisany przez tatę mego do dziewczynki z Afryki (przechrzczoną na Angelique), która została "adoptowana" przez moich rodziców wink po przez fundację "WATOTO".
Uciekamy na sofę w takim razie.
Życzymy miłego dnia wink Ale paint to bardzo dobry program jest. Milego sofowania :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:22 am
`Lisica` Siedze sobie z Bee, u mnie w domku (w Koszalinie) i paczymy, a tu data trwania konkursu na logo POGG sie przesuneła... taaa....
Przesunela sie, bo bylo malo prac. Wlasciwie dopiero zaczely wplywac. Narysuj, co Ci szkodzi. Liczy sie oryginalny pomysl a dopiero potem umiejetnosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:22 am
Omega Sun Delein the Wildest Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused Mnie jeszcze sie nikt nie pytal...moze sie boja... bo oni sie przyplatuja na ogol w markecie albo na innych forach, albo do osob startujacych w arenie; moze sie tam malo udzielasz smile fakt ostatnio zaniedbalam udzielanie sie na innych forach niz gildia...no ale to w takim razie jest rozwiazanie problemu mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:23 am
Omega Sun Delein the Wildest Czarny Pfffff... Wiecie, czego najbardziej nie mogę znieść? Ludzi żebrzących o itemy pod pretekstem bycia Polakami. Przed chwilą taki jeden do mnie napisał, brrr confused talk2hand confused Mnie jeszcze sie nikt nie pytal...moze sie boja... bo oni sie przyplatuja na ogol w markecie albo na innych forach, albo do osob startujacych w arenie; moze sie tam malo udzielasz smile No, od kiedy ja zacząłem inwestować na markecie, to od razu się zleciało tałatajstwo xp Francuski... brrr... cieszę się, że mam ten język za sobą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:27 am
Czarny No, od kiedy ja zacząłem inwestować na markecie, to od razu się zleciało tałatajstwo xp Francuski... brrr... cieszę się, że mam ten język za sobą... ciesze sie ze nawet go nie zaczynalam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|