|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:57 am
uhuhuh seksowna sie robisz jak sie zloscisz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:00 am
Ryuukei oshii uhuhuh seksowna sie robisz jak sie zloscisz xD a jak sie nei zloszcze, to juz nie jestem seksowna xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:01 am
Mardogan O matko ! Co tu sie wyprawia !? sweatdrop to co zwykle: rozmowy zrolowane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:01 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii uhuhuh seksowna sie robisz jak sie zloscisz xD a jak sie nei zloszcze, to juz nie jestem seksowna xD znaczy zle to zabrzmialo zawsze jestes seksowna ale jak ie zloscisz to jeszcze bardziej tak wiesz wtedy taka wrau jestes xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:03 am
amalath Mardogan O matko ! Co tu sie wyprawia !? sweatdrop to co zwykle: rozmowy zrolowane. Zrolowalam to ja sie przedwczoraj po pijaku ze schodow i mi wiezadlo w stawie skokowym puscilo, spuchlo i nie moge chodzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:04 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii uhuhuh seksowna sie robisz jak sie zloscisz xD a jak sie nei zloszcze, to juz nie jestem seksowna xD znaczy zle to zabrzmialo zawsze jestes seksowna ale jak ie zloscisz to jeszcze bardziej tak wiesz wtedy taka wrau jestes xDno tak tak tlumacz sie xD Z kim mnie zdradzasz podla?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:05 am
Delein the Wildest no tak tak tlumacz sie xD Z kim mnie zdradzasz podla?! crying ja Ci wierna jestem no procz Leth i Omi xD
ja sie nie tlumacze tylko stwierdzam fakty
gonk tylko nie bij w twarz gonk xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:06 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest no tak tak tlumacz sie xD Z kim mnie zdradzasz podla?! crying ja Ci wierna jestem no procz Leth i Omi xD
ja sie nie tlumacze tylko stwierdzam fakty
gonk tylko nie bij w twarz gonk xD*bije w dupencje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:07 am
*wije sie z.... redface xD *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:10 am
Ryuukei oshii *wije sie z.... redface xD * Ha, wiem co lubisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:10 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii *wije sie z.... redface xD * Ha, wiem co lubisz mrgreen pozwol mi poznac co Ty lubisz xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:12 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii *wije sie z.... redface xD * Ha, wiem co lubisz mrgreen pozwol mi poznac co Ty lubisz xD*bierze kijek* To ty nie wiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:13 am
Delein the Wildest *bierze kijek* To ty nie wiesz? *bierze kijek...oglada go...robi duzy zamach i rzuca kijek hen hen daaaaaaaaaaaleko* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:15 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest *bierze kijek* To ty nie wiesz? *bierze kijek...oglada go...robi duzy zamach i rzuca kijek hen hen daaaaaaaaaaaleko* xDIiiiiiiiiiiiiiiiii! *paszla*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 8:16 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest *bierze kijek* To ty nie wiesz? *bierze kijek...oglada go...robi duzy zamach i rzuca kijek hen hen daaaaaaaaaaaleko* xDIiiiiiiiiiiiiiiiii! *paszla* *gwizdze na nia* no juz juz wracaj najdziksza xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|