|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:05 am
mraf 4laugh 8ocieeeeeeeer* XD
a mam wolny dzien to korzystam ile sie da :3 a takto nudy czekam moze ktos na gg sie pojawi ale lypa nikogo nie ma sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:06 am
*siorrrbie herbate z imbirem* hmm.. ciekawe co bedzie wieczorem... pewnie w TV nic, więc pozostaje mi faszerować swoja głowe South parkiem albo Invaderem Zimem. Bo jakoś na Mrożkach nie mogę się znowu nasatwić, facet jest za fajny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:07 am
Ryuukei oshii mraf 4laugh 8ocieeeeeeeer* XD
a mam wolny dzien to korzystam ile sie da :3 a takto nudy czekam moze ktos na gg sie pojawi ale lypa nikogo nie ma sad igzakli. jeszcze zby z kim swyjsc uoh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:08 am
Terrorystka Frania igzakli. jeszcze zby z kim swyjsc uoh! nu nu wszyscy zkims spedzaja czas albo praca albo cus gonk *marud marud*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:09 am
Ryuukei oshii mraf 4laugh 8ocieeeeeeeer* XD
a mam wolny dzien to korzystam ile sie da :3 a takto nudy czekam moze ktos na gg sie pojawi ale lypa nikogo nie ma sad whee Hie, ja ogladam mode na sukces i wpieprzam ciacho z bita smietana...pograzam sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:10 am
Delein the Wildest whee Hie, ja ogladam mode na sukces i wpieprzam ciacho z bita smietana...pograzam sie... ciacho rozumiem al... gonk mode na sukces gonk to juz zbyt zboczone nawet jka na mnie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:11 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest whee Hie, ja ogladam mode na sukces i wpieprzam ciacho z bita smietana...pograzam sie... ciacho rozumiem al... gonk mode na sukces gonk to juz zbyt zboczone nawet jka na mnie gonk trzeba jakos czas z rodzina spedzic :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:12 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest whee Hie, ja ogladam mode na sukces i wpieprzam ciacho z bita smietana...pograzam sie... ciacho rozumiem al... gonk mode na sukces gonk to juz zbyt zboczone nawet jka na mnie gonk trzeba jakos czas z rodzina spedzic :3 a gdzie pana Adwokata zgubilas wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:12 am
Ryuukei oshii a gdzie pana Adwokata zgubilas wink ? W parcy byl i potem do domu pojechal :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:14 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii a gdzie pana Adwokata zgubilas wink ? W parcy byl i potem do domu pojechal :3 pozniej sie nim naciesyzsz rofl ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:15 am
co wy chcecie Moda na Sukces rox my sox mrgreen
co tam u tych jak im tam... no tej babie grubej co ma zawsze czerwona szminke na ustach i jest troche otyła? : p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:16 am
Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii a gdzie pana Adwokata zgubilas wink ? W parcy byl i potem do domu pojechal :3 pozniej sie nim naciesyzsz rofl ?nie no cieszylismy sie soba caly weekend i wczesniej, az moja rodzinka zaczela sie czepiac ze ich olewam, to dzisiaj z nimi troche musze posiedziec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:17 am
Delein the Wildest Ryuukei oshii Delein the Wildest Ryuukei oshii a gdzie pana Adwokata zgubilas wink ? W parcy byl i potem do domu pojechal :3 pozniej sie nim naciesyzsz rofl ?nie no cieszylismy sie soba caly weekend i wczesniej, az moja rodzinka zaczela sie czepiac ze ich olewam, to dzisiaj z nimi troche musze posiedziec... a potwm znow bedziesz Adwokata zmaeczac niewyzyta Ty ..Ty wink :* xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:18 am
Terrorystka Frania co wy chcecie Moda na Sukces rox my sox mrgreen
co tam u tych jak im tam... no tej babie grubej co ma zawsze czerwona szminke na ustach i jest troche otyła? : p ona sie juz dawno nie pokazuje...a ta aktorka tak naprawde umarla niedawno....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 7:19 am
Ryuukei oshii a potwm znow bedziesz Adwokata zmaeczac niewyzyta Ty ..Ty wink :* xD No aj juz nie wiem kto bardziej kogo zamecza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|