|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:03 am
Anzelmo EvilYuki a ja mam mature za pare dni :> i przed dwoma godzinami odebrałam dowód biggrin *podchodzi do niej* *po chwili przeglada jej dowod* ninja falszywy... xDD myhyhy...
Baranina: bry jak fałzywy, prawdziwy! *ze wszruszeniem patrzy na swoje czarno-białe zdjęcie w koszuli w czaszki* ach... czujesię, jakbym znowu miała 18 lat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:05 am
EvilYuki jak fałzywy, prawdziwy! *ze wszruszeniem patrzy na swoje czarno-białe zdjęcie w koszuli w czaszki* ach... czujesię, jakbym znowu miała 18 lat... no jak prawdziwy, jak je falszywy... o_o *maz pedzelkiem po dowodzie* no patrz... dowody ni maja takich kolorowych kresek xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:06 am
Anzelmo no jak prawdziwy, jak je falszywy... o_o *maz pedzelkiem po dowodzie* no patrz... dowody ni maja takich kolorowych kresek xD *patrzy groznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:08 am
i jeszcze prad sie od wichury wciaz wylacza... dzisiaj jest normalnie jakis "szczesliwy" dzien............................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:11 am
Omega Sun i jeszcze prad sie od wichury wciaz wylacza... dzisiaj jest normalnie jakis "szczesliwy" dzien............................ żebyś ty wiedziała, co ja przezyłam w Urzędzie ;< ludzi co nie miara, zdenerwowani jacyś tacy, panie w okienku zamiast obsługiwać, robiły sobie kawkę, bo z rana to trzeba najpierw przecież wypić coś ciepłego... wink ja im nie bronię, ale jak kolejka się piętrzy, to chociaż jedna mogłaby obsługiwać, a nie tak obie naraz leca na te kawę... no i zimno, słonko świeci ale zimno, brrr! Juka woli ciepełko... emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:12 am
=^_^"= whoops... *czysci dokumenty papierem sciernym* patrz, nie ma kresek =D xD
Omi: nie no, to ja tak sie zastanawiam... wlasciwie mieszasz niedaleko... ale pogoda cos nie taka... o_O u mnie slonecznie, cieplutko i wieje lekki wietrzyk O_o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:19 am
EvilYuki Omega Sun i jeszcze prad sie od wichury wciaz wylacza... dzisiaj jest normalnie jakis "szczesliwy" dzien............................ żebyś ty wiedziała, co ja przezyłam w Urzędzie ;< ludzi co nie miara, zdenerwowani jacyś tacy, panie w okienku zamiast obsługiwać, robiły sobie kawkę, bo z rana to trzeba najpierw przecież wypić coś ciepłego... wink ja im nie bronię, ale jak kolejka się piętrzy, to chociaż jedna mogłaby obsługiwać, a nie tak obie naraz leca na te kawę... no i zimno, słonko świeci ale zimno, brrr! Juka woli ciepełko... emo ja dzis zastalam na dworcu kolejke jak za PRLu bo jakis slimak siedzial w kasie i sie grzebal. Musialam kupic bilet w pociagu z kara. A panie z urzedu trzeba opi...... to sie wtedy ruszaja szybciej tudziez porozmawiac z przelozonym albo poprosic o ksiazke skarg i wnioskow wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:20 am
Anzelmo =^_^"= whoops... *czysci dokumenty papierem sciernym* patrz, nie ma kresek =D xD
Omi: nie no, to ja tak sie zastanawiam... wlasciwie mieszasz niedaleko... ale pogoda cos nie taka... o_O u mnie slonecznie, cieplutko i wieje lekki wietrzyk O_o" no widzisz, niby niedaleko a taka roznica pogodowa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:24 am
Omega Sun ja dzis zastalam na dworcu kolejke jak za PRLu bo jakis slimak siedzial w kasie i sie grzebal. Musialam kupic bilet w pociagu z kara. A panie z urzedu trzeba opi...... to sie wtedy ruszaja szybciej tudziez porozmawiac z przelozonym albo poprosic o ksiazke skarg i wnioskow wink u mnie w urzędzie jest specjalne pudło na skargi w formie anonimowych ankiet lub donosów, ale już mi się nie chciało tego wypełniać, szkoda mojego czasu... *jęczy i skomle*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:30 am
tururur skonczyl mi sie soczek T.T
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:31 am
Gosza tururur skonczyl mi sie soczek T.T *trzask trzask* nie masz większych zmartwień? TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:32 am
EvilYuki Omega Sun ja dzis zastalam na dworcu kolejke jak za PRLu bo jakis slimak siedzial w kasie i sie grzebal. Musialam kupic bilet w pociagu z kara. A panie z urzedu trzeba opi...... to sie wtedy ruszaja szybciej tudziez porozmawiac z przelozonym albo poprosic o ksiazke skarg i wnioskow wink u mnie w urzędzie jest specjalne pudło na skargi w formie anonimowych ankiet lub donosów, ale już mi się nie chciało tego wypełniać, szkoda mojego czasu... *jęczy i skomle* no i widzisz, nikomu sie nie chce i temu ten urzad tak wyglada wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:35 am
EvilYuki Gosza tururur skonczyl mi sie soczek T.T *trzask trzask* nie masz większych zmartwień? TT mhh mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:37 am
Gosza EvilYuki Gosza tururur skonczyl mi sie soczek T.T *trzask trzask* nie masz większych zmartwień? TT mhh mam buuu TT to niedobrze TT
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 30, 2007 4:38 am
EvilYuki Gosza EvilYuki Gosza tururur skonczyl mi sie soczek T.T *trzask trzask* nie masz większych zmartwień? TT mhh mam buuu TT to niedobrze TT nom ...... wlosy mi sie elektryzja *__*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|