|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:20 am
roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem Osz kur....w ... ciaćki ..a ja go nie zauwarzyłem ...!!!! Cześć .. Jezdnia ! Ozzy dajesz jesteś dorosły biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:21 am
Ozzwald Omega Sun Cześć Ozzy smile WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO heart dziękuje... wsszystkiego nie koniecznie najlepszego ale tego wszystkiego co kcesh heart wapniak 19 lat jezzzzzuuuuuu jakie wapno
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:22 am
BeeWolf Pisarz BeeWolf Klepie po łepku .. hm głó ... ehm .. czepecz... włsokach .. tfu podaje konczyne górną wolną nie łam sie przełam się ..chcesz moge ci moje majtki dac jak taki lubisz :> ... hihi moja pani profesor od polaka powtarzała, że niektórzy zboczkowie lubią wąchać bielizne znoszoną ! Aelo Ozza wink emm nie jestem takim zboczkiem blaugh A jakim jesteś ?? Zdefiniuj swuj tym merzczyzny :> lub kobiety co lubisz ..?? pewnie fetyszysta no nie biggrin .. ale niałem się powiem ci w tajemnicy ja tez smile wiesz no moje zboczenie raczej nie odnosi sie do panow- najwyzej z nimi moge zc na stopie przyjacielskiej, komplikuje sie to przy kobietach- jednak nie bede mowil co lubie a co nie- tajemniczosc dodaje smaczku przygodzie wink biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:22 am
Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:23 am
Baliaur Ozzwald Omega Sun Cześć Ozzy smile WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO heart dziękuje... wsszystkiego nie koniecznie najlepszego ale tego wszystkiego co kcesh heart wapniak 19 lat jezzzzzuuuuuu jakie wapno dzięki ale tylko 18 lat... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:24 am
Pisarz BeeWolf Pisarz BeeWolf Klepie po łepku .. hm głó ... ehm .. czepecz... włsokach .. tfu podaje konczyne górną wolną nie łam sie przełam się ..chcesz moge ci moje majtki dac jak taki lubisz :> ... hihi moja pani profesor od polaka powtarzała, że niektórzy zboczkowie lubią wąchać bielizne znoszoną ! Aelo Ozza wink emm nie jestem takim zboczkiem blaugh A jakim jesteś ?? Zdefiniuj swuj tym merzczyzny :> lub kobiety co lubisz ..?? pewnie fetyszysta no nie biggrin .. ale niałem się powiem ci w tajemnicy ja tez smile wiesz no moje zboczenie raczej nie odnosi sie do panow- najwyzej z nimi moge zc na stopie przyjacielskiej, komplikuje sie to przy kobietach- jednak nie bede mowil co lubie a co nie- tajemniczosc dodaje smaczku przygodzie wink biggrin i tak wszyscy wiedzą, że lubisz stopy i Elfie uszy wink ... ops wydałem go biggrin .... no lubisz bardzo ... [kaszl kaszl] XXXXXXX .... wink xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:25 am
roman_zbawicieL Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego noji co stego warzne, rze sie fszyscy rozumiejom xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:26 am
BeeWolf i tak wszyscy wiedzą, że lubisz stopy i Elfie uszy wink ... ops wydałem go biggrin .... no lubisz bardzo ... [kaszl kaszl] XXXXXXX .... wink xp jak mogłes! powierzyłem ci to w tajemnicy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:28 am
Omega Sun roman_zbawicieL Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego noji co stego warzne, rze sie fszyscy rozumiejom xp stressed no właha moja kref moja kref xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Baliaur Ozzwald Omega Sun Cześć Ozzy smile WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO heart dziękuje... wsszystkiego nie koniecznie najlepszego ale tego wszystkiego co kcesh heart wapniak 19 lat jezzzzzuuuuuu jakie wapno dzięki ale tylko 18 lat... biggrin ano racja 15 +2 +18 anie 19 sweatdrop eeeeee to dzisiaj mash 18tke WoW kiedy pijesh??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun roman_zbawicieL Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego noji co stego warzne, rze sie fszyscy rozumiejom xp stressed nie fiem co moofisz do mnie ...!!! Pisarz-yk jak mogłes! powierzyłem ci to w tajemnicy crying No ale najwiekszego sekretu nie zdradziłem ...a tak na serio macie cos takiego ze pewnie czesci ciała szczegolnie wam sie podobaja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:30 am
BeeWolf Omega Sun roman_zbawicieL Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego noji co stego warzne, rze sie fszyscy rozumiejom xp stressed nie fiem co moofisz do mnie ...!!! Pisarz-yk jak mogłes! powierzyłem ci to w tajemnicy crying No ale najwiekszego sekretu nie zdradziłem ...a tak na serio macie cos takiego ze pewnie czesci ciała szczegolnie wam sie podobaja biggrin yhy coś mi śem podnosi jak widzem urzy ale niewiem co mi śe podnośi ale dziwnie to wygląda i jak zaczynam to głaskać to mnie pluje..beszczelne scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz BeeWolf i tak wszyscy wiedzą, że lubisz stopy i Elfie uszy wink ... ops wydałem go biggrin .... no lubisz bardzo ... [kaszl kaszl] XXXXXXX .... wink xp jak mogłes! powierzyłem ci to w tajemnicy crying Bee nigdy sięnie nadawał do konspiracji.. odrazu wszystko wygada...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
roman_zbawicieL Omega Sun roman_zbawicieL Ozzwald roman_zbawicieL napisał to odpowiedziałem widać że jeszcze nikt ci w nie dał typowo polskiego preżetu... WPIER.... ja dzisiaj robie peuno błentuf ortograficznyh poza tym fszystkiego najlepszego noji co stego warzne, rze sie fszyscy rozumiejom xp stressed no właha moja kref moja kref xp fajyne fy mace rosmoffki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 10:31 am
roman_zbawicieL yhy coś mi śem podnosi jak widzem urzy ale niewiem co mi śe podnośi ale dziwnie to wygląda i jak zaczynam to głaskać to mnie pluje..beszczelne scream to sie podnosi kolega a zreszta, też bym cie opluł jak byś mnie pogłaskał, po główce ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|