|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:09 am
Czarny EvilYuki Czarny *chrup, chrup* Witam wszystkich, co u was? niewiele się zmienia :> To miło. Ja chrupię czipsy i ściągam przez mjula nowego losta. tez bym zjadla chipsy... ; . ; no, ja piję wodę i zaraz chlapnę magnez i pójdę się troskzę pouczyć :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:16 am
EvilYuki Czarny To miło. Ja chrupię czipsy i ściągam przez mjula nowego losta. tez bym zjadla chipsy... ; . ; no, ja piję wodę i zaraz chlapnę magnez i pójdę się troskzę pouczyć :3 Jak chcesz, to możesz trochę wziąć *częstuje* Miłej nauki (też muszę brata pogonić...) Omega Sun Yuki, zerknij do "rozmow na szczycie". Uuu... Ale konspira ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:21 am
Czarny EvilYuki Czarny To miło. Ja chrupię czipsy i ściągam przez mjula nowego losta. tez bym zjadla chipsy... ; . ; no, ja piję wodę i zaraz chlapnę magnez i pójdę się troskzę pouczyć :3 Jak chcesz, to możesz trochę wziąć *częstuje* Miłej nauki (też muszę brata pogonić...) Omega Sun Yuki, zerknij do "rozmow na szczycie". Uuu... Ale konspira ninja a brat młodszy czy starszy? biggrin i z czego zdaje? 3nodding Omi, już napisowałam :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:21 am
Czarny Omega Sun Yuki, zerknij do "rozmow na szczycie". Uuu... Ale konspira ninja zadna konspira, tylko sprawy organizacyjne smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:25 am
EvilYuki a brat młodszy czy starszy? biggrin i z czego zdaje? 3nodding Młodszy, zdaje z polaka, angola, histy, wosu i gegry z tego co pamiętam. Omega Sun zadna konspira, tylko sprawy organizacyjne icon_smile.gif Taaa, jasne, zawsze tak mówią! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:27 am
Czarny EvilYuki a brat młodszy czy starszy? biggrin i z czego zdaje? 3nodding Młodszy, zdaje z polaka, angola, histy, wosu i gegry z tego co pamiętam. oj, no to sporo... ja idę po najmniejszej linii oporu i zdaję tylko jeden przedmiot (nie licząc polskiego i języka obcego), ale nie potrzebowałam więcej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:31 am
EvilYuki Czarny EvilYuki a brat młodszy czy starszy? biggrin i z czego zdaje? 3nodding Młodszy, zdaje z polaka, angola, histy, wosu i gegry z tego co pamiętam. oj, no to sporo... ja idę po najmniejszej linii oporu i zdaję tylko jeden przedmiot (nie licząc polskiego i języka obcego), ale nie potrzebowałam więcej 3nodding No on w sumie też nie, ale się za późno zorientował, że mógłby tylko jeden stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:34 am
Czarny EvilYuki Czarny EvilYuki a brat młodszy czy starszy? biggrin i z czego zdaje? 3nodding Młodszy, zdaje z polaka, angola, histy, wosu i gegry z tego co pamiętam. oj, no to sporo... ja idę po najmniejszej linii oporu i zdaję tylko jeden przedmiot (nie licząc polskiego i języka obcego), ale nie potrzebowałam więcej 3nodding No on w sumie też nie, ale się za późno zorientował, że mógłby tylko jeden stressed a ty co, juz student? co studiujesz? :> opwoiedz cos o sobie, no! *pogania*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:39 am
*kładzie się w kącie*
spaaać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:42 am
odkryłam życie na tej planecie. herbatki? *przynosi herbatke i ciastka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 11:43 am
Marcinka odkryłam życie na tej planecie. herbatki? *przynosi herbatke i ciastka* a dziekuje, chetnie... ale z ciasteczek zrezygnuje... (dbam o linie.. buech XDXDXD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|