|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 8:55 am
Rin_Youkai Niema sprawy wink Yuki: ja mam za rok, wiec zyje pelnia szczescia mrgreen Projektantka mody, fajnie surprised hyhy... będę sięwyżywać artystycznie, jakem fanka stylu GL :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 8:56 am
EvilYuki Rin_Youkai Niema sprawy wink Yuki: ja mam za rok, wiec zyje pelnia szczescia mrgreen Projektantka mody, fajnie surprised hyhy... będę sięwyżywać artystycznie, jakem fanka stylu GL :> Gothic Lolita powiadasz ? a no ja tez go bardzo lubie *_* bede kupowac od ciebie ciuchy! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:00 am
Rin_Youkai Gothic Lolita powiadasz ? a no ja tez go bardzo lubie *_* bede kupowac od ciebie ciuchy! xd a jak tam Twoje nauki nyndża? ćwiczysz co wieczór? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:03 am
EvilYuki Rin_Youkai Gothic Lolita powiadasz ? a no ja tez go bardzo lubie *_* bede kupowac od ciebie ciuchy! xd a jak tam Twoje nauki nyndża? ćwiczysz co wieczór? mrgreen a jak! ;> kiedys wyruszymy ponownie w podroz , teraz juz nikt nie bedzie nam przeszkadzal mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:10 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai Gothic Lolita powiadasz ? a no ja tez go bardzo lubie *_* bede kupowac od ciebie ciuchy! xd a jak tam Twoje nauki nyndża? ćwiczysz co wieczór? mrgreen a jak! ;> kiedys wyruszymy ponownie w podroz , teraz juz nikt nie bedzie nam przeszkadzal mrgreen no a jak ;> i znajdziemy jakiś skarb! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:11 am
EvilYuki no a jak ;> i znajdziemy jakiś skarb! mrgreen i sprzedamy go za miliony i nie bedziemy musialy pracowac, o! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:13 am
Rin_Youkai EvilYuki no a jak ;> i znajdziemy jakiś skarb! mrgreen i sprzedamy go za miliony i nie bedziemy musialy pracowac, o! mrgreen i nie bedziesz musiala isc na mature :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:16 am
EvilYuki Rin_Youkai EvilYuki no a jak ;> i znajdziemy jakiś skarb! mrgreen i sprzedamy go za miliony i nie bedziemy musialy pracowac, o! mrgreen i nie bedziesz musiala isc na mature :> i nie bede musiala zakuwac na medycynie >3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:18 am
Rin_Youkai i nie bede musiala zakuwac na medycynie >3 a ja bede mogla sobie kupic prawo jazdy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:19 am
EvilYuki Rin_Youkai i nie bede musiala zakuwac na medycynie >3 a ja bede mogla sobie kupic prawo jazdy mrgreen a ja jak nie zdam to bede jezdzila bez i placila mandaty mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 9:28 am
Rin_Youkai EvilYuki Rin_Youkai i nie bede musiala zakuwac na medycynie >3 a ja bede mogla sobie kupic prawo jazdy mrgreen a ja jak nie zdam to bede jezdzila bez i placila mandaty mrgreen widzisz, jakie miłe perspektywy? biggrin zyć, nie umierać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:05 am
*chrup, chrup* Witam wszystkich, co u was?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:06 am
Czarny *chrup, chrup* Witam wszystkich, co u was? niewiele się zmienia :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 10:08 am
EvilYuki Czarny *chrup, chrup* Witam wszystkich, co u was? niewiele się zmienia :> To miło. Ja chrupię czipsy i ściągam przez mjula nowego losta.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|