|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:03 pm
BeeWolf Przeginasz dzika, przeginasz, kiedyś to winko za 4 zł coś a teraz za ile je kupiłaś za 1,20 z Vat ? Staczamy się, staczamy.
>Szturcha łokciem, daj tego wina troszkę<Beeczka kurna *polewa* a co ja tam mialam pic, wodkie za 13 zl? pilam. drinka 1l cytrynowego za 1,50 zl? pilam. dwa 17% wina jednego wieczoru? pilam. trza bylo cos do domu przemycic... no i "mutter" rammsteina kupilam za 13 zl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:03 pm
Delein the Wildest *lapie Lisice za nogi* *obrooot* *wymach* *PIERDUT* lisi lisi..... @___________@ .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:19 pm
kurde balans co to za cisza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:28 pm
Delein the Wildest kurde balans co to za cisza? Saliva - [Survival Of The Sickest #04] Survival Of The SickestJEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee.... pirate Ide spać dzika 3-sie mokro, no i śnij o świnstwach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:31 pm
Delein the Wildest kurde balans co to za cisza? nad tym samym dumałam, ale zmęczenie okazało się silniejsze, niż chęć dotarcia do źródła tej ciszy bla bla bla... no to idę spać
seeyounara whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:31 pm
BeeWolf Delein the Wildest kurde balans co to za cisza? Saliva - [Survival Of The Sickest #04] Survival Of The SickestJEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeee.... pirate Ide spać dzika 3-sie mokro, no i śnij o świnstwach. wzajemnie Wilczus... Dobranoc Lisia.. kurna ale wy mieczaki jestescie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:35 pm
Nie no co ja tu sama se bede... *puff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:36 pm
*podnosi sie z podlogi* i co tam sie tu dalej dzieje ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 2:38 pm
Delein the Wildest Nie no co ja tu sama se bede... *puff* nie piernicz tylko siadaj i pijemy mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 3:18 pm
pffrrtt...
nadeszły ciche dni w Limeryku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 26, 2007 9:05 pm
dzisiaj mój wielki dzień, kończę liceum.
martwię się, że mi zabiorę legitymacją i będe musiała płacić duuuzio za bilety do Radziejowa emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 12:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 12:24 am
EvilYuki dzisiaj mój wielki dzień, kończę liceum. martwię się, że mi zabiorę legitymacją i będe musiała płacić duuuzio za bilety do Radziejowa emo nie zabiora, mozesz z niej korzystac do konca wrzesnia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 2:00 am
*puff* Ohohohooo...tatko oprocz zwyklego sniadania dorzucil mi ciacho i cukierka ekstra!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 27, 2007 2:16 am
Delein the Wildest *puff* Ohohohooo...tatko oprocz zwyklego sniadania dorzucil mi ciacho i cukierka ekstra! smacznego smile i czesc tak w ogole
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|