|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:11 am
racqel Delein the Wildest racqel Haquo No moja fotka jest TUno i prosze sie zemnie niesmiac !!!...za bardzo domokun Przepraszam! Nie wytrzymałem.... hahahahahahahahahahaahaaaaa! sweatdrop Jestes potworem paszczaku. Tak, ale sie tez publikuje, zeby dac inny szanse posmiania sie ze mnie 3nodding A Czarny mi sie bardziej podoba na tym nowszym zdjeciu... Nie to, zeby tam od razu ten-teges, ale wyglada lepiej, niach? [this post was sent from system missing polish signs, please consider before flaming] Popieram!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 7:56 am
Delein the Wildest racqel A Czarny mi sie bardziej podoba na tym nowszym zdjeciu... Nie to, zeby tam od razu ten-teges, ale wyglada lepiej, niach? [this post was sent from system missing polish signs, please consider before flaming] Popieram! Oj, bo się zaczerwienię redface whee redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:35 am
Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ja tez! ja tez!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:41 am
Terrorystka Frania Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ja tez! ja tez! To ty po lewej! Poznajé po okularach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 8:43 am
I jeszcze tej dziewczynki chciaem sié spytac... Co tam masz dziewczynko? Pigulki jak na grzeczná pielegniarke przystalo? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 9:13 am
Terrorystka Frania Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ja tez! ja tez! przystanek. tylko gdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 01, 2007 10:59 am
Marcinka: park kościuszki Racqel: kurcze! skąd wiedziałeś! ;[ ; )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 4:10 am
dużo destylatów było, nieprawdaż?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 4:11 am
Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ale nie będziesz miała szansy rzucenia majtkami we Flea lub Kiedisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 4:13 am
racqel I jeszcze tej dziewczynki chciaem sié spytac... Co tam masz dziewczynko? Pigulki jak na grzeczná pielegniarke przystalo? mrgreen płyn do czyszczenia głowic... choć wersję raczej spożywczo-wziewną.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 5:25 am
Portycja dużo destylatów było, nieprawdaż? Eeee... nie? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 6:05 am
Portycja Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ale nie będziesz miała szansy rzucenia majtkami we Flea lub Kiedisa kto co lubi rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 02, 2007 7:37 pm
Terrorystka Frania Portycja Marcinka Portycja ja jadę w lipcu do chorzowa na RHCP z ekipą, więc mogę się przez Gliwicę przetoczyć a ja i tak bede słyszała koncert z balkonu whee ale nie będziesz miała szansy rzucenia majtkami we Flea lub Kiedisa kto co lubi rolleyes ja z pewnością Flea i Kiedisa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:30 am
proszę skończyć offtop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 03, 2007 3:43 am
Czarny Portycja dużo destylatów było, nieprawdaż? Eeee... nie? sweatdrop *zaczyna ONTOP* a wyglądasz, mój drogi, na tej fotce słodko pomelanżowo... taki sponiewierany cukiereczek rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|