|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:56 am
Kiray Lethiel Kiray Lethiel ooo.. przypomnialo mi sie ze mialam ci sie pochwalic ze droogi niewolnik mi umarl z przemęczenia xd rofl seksoholiczka z Ciebie... mrgreen neee tam.. przeziebienie sie rozprzestrzenia i tyle rofl acha czyli znow nagolasa uciekal z twojej sypialni... biedny niewolnik...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja lecem... narazie UGABUGA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Lethiel Kiray Lethiel ooo.. przypomnialo mi sie ze mialam ci sie pochwalic ze droogi niewolnik mi umarl z przem�™czenia xd rofl seksoholiczka z Ciebie... mrgreen neee tam.. przeziebienie sie rozprzestrzenia i tyle rofl acha czyli znow nagolasa uciekal z twojej sypialni... emmm... *kaszl kaszl* tego.. nie no.. za dloogo na dworze siedzial.. i.. ee.. jakoś tak sie przeziebil xd .. tloomaczylam ci to juz przeciesh :> xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:57 am
Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... o rany o mnie sie rozmowa toczy a ja nawet nie wiem...heh... sweatdrop mrgreen wiec o co chodzi?? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:58 am
Kiray teraz przydalo by sie aby jeden z Generalow przejol wladze na pogg...jak by byl juz jedne to reszta by mu pomagal w zaprowadzeniu tam porzadkow... szczerze sie przyznam ze pracuje nad tym.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 3:59 am
Ridsu Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... o rany o mnie sie rozmowa toczy a ja nawet nie wiem...heh... sweatdrop mrgreen wiec o co chodzi?? mrgreen moze zostniesz osobistym adiutantem Generala Ozza...i bedziesz musiala spelniac wszystkie jego zachcianki...wiesz taka sluzba mrgreen xd teraz to juz lece na serio NI rulez
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ridsu Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... o rany o mnie sie rozmowa toczy a ja nawet nie wiem...heh... sweatdrop mrgreen wiec o co chodzi?? mrgreen o to iz ja cie tu zaprosilem i jestes pod moimi skrzydlami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:04 am
Kiray Ridsu Ozzwald revcat Ozzwald jeszcze nie wszyscy.. ale jeden jest pod moimi skrzydlami... a to rozumiem towarzyszu.....a mozna wiedziec kto to taki zebym no wiesz nie pomylil go z kims innym i nie odstrzelil lba..... mrgreen najlepiej na pm'a tak bedzie dyskretniej....zeby cie pozniej nie oskarzali ze kogos szczegolnie faworyzujesz....rozne rzeczy sie zdarzaja.... 3nodding Ridsu... puki co jest pod moim protektoratem... niech oskarzaja... ja i tak jestem tu wladza.... to nie demokracja... to komuna... o rany o mnie sie rozmowa toczy a ja nawet nie wiem...heh... sweatdrop mrgreen wiec o co chodzi?? mrgreen moze zostniesz osobistym adiutantem Generala Ozza...i bedziesz musiala spelniac wszystkie jego zachcianki...wiesz taka sluzba mrgreen xd teraz to juz lece na serio NI rulez znaczy sie chcesz powiedziec ze bede prywatna..hmmm... jak to okreslic... "asystentka" generala ozza?? super zawsze o tym mazylam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:12 am
Ozzwald  moje pagony... mrgreen sliczne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:18 am
Ridsu Ozzwald  moje pagony... mrgreen sliczne xp rofl Rids juz Cie lubie mrgreen *poke Rev* dziadunio a Ty jeszcze zyjesz? pirate no nawet prowizji za trunka niewzielam rofl rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 22, 2005 4:21 am
Baliaur Ridsu Ozzwald  moje pagony... mrgreen sliczne xp rofl Rids juz Cie lubie mrgreen *poke Rev* dziadunio a Ty jeszcze zyjesz? pirate no nawet prowizji za trunka niewzielam rofl rolleyes a nie lubilas mnie?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|