|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 4:50 am
ugye tudod hogy most nagyon irigyellek whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 6:02 am
Irigyelsz mert hülye vagyok? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 6:14 am
bibortetu Irigyelsz mert hülye vagyok? xd hát ha te így nevezed ezt a szitut most akkor igen whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 7:08 am
napsugar bibortetu Irigyelsz mert hülye vagyok? xd hát ha te így nevezed ezt a szitut most akkor igen whee Éljenek a bolondok! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 7:52 am
bibortetu napsugar bibortetu Irigyelsz mert hülye vagyok? xd hát ha te így nevezed ezt a szitut most akkor igen whee Éljenek a bolondok! 3nodding éljen *koccint a remek tószt után* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 9:02 am
Már csak egy hét van szünetből.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 10:28 am
napsugar bibortetu napsugar bibortetu Irigyelsz mert hülye vagyok? xd hát ha te így nevezed ezt a szitut most akkor igen whee Éljenek a bolondok! 3nodding éljen *koccint a remek tószt után* whee Csatlakozok a bolondokhoz! Elő a Gin-t!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 10:49 am
bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 10:54 am
napsugar bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted Bunzai!!!!!! Megyek veled!!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 11:02 am
Medvelaszlo napsugar bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted Bunzai!!!!!! Megyek veled!!!!! xd xd jééé na nem mondod xp észre se vettem volna h egy 2 méteres medve ballag mellettem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 11:04 am
napsugar Medvelaszlo napsugar bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted Bunzai!!!!!! Megyek veled!!!!! xd xd jééé na nem mondod xp észre se vettem volna h egy 2 méteres medve ballag mellettem xd Lesz, aki utat tör neked a tömegben. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 11:13 am
bibortetu napsugar Medvelaszlo napsugar bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted Bunzai!!!!!! Megyek veled!!!!! xd xd jééé na nem mondod xp észre se vettem volna h egy 2 méteres medve ballag mellettem xd Lesz, aki utat tör neked a tömegben. smile nahja whee meg tuti nem veszítem szem elől biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 12:10 pm
napsugar bibortetu napsugar Medvelaszlo napsugar bibortetu Már csak egy hét van szünetből. mért vágja ezt mindenki a fejemhez????????? crying crying crying crying de nem baj azt a maradék egy hetet is teljes mértékben ki fogom élvezni SZERDÁTÓL SZÍÍÍÍÍÍN !!!!!!! twisted twisted Bunzai!!!!!! Megyek veled!!!!! xd xd jééé na nem mondod xp észre se vettem volna h egy 2 méteres medve ballag mellettem xd Lesz, aki utat tör neked a tömegben. smile nahja whee meg tuti nem veszítem szem elől biggrin Az már tuti! De tuti lesz nálam egy adag GIn-is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 12:28 pm
nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 12:51 pm
napsugar nah akkor tuti DIREKT foglak szem elől téveszteni stare Dehát te is kapnál. redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|