|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 6:58 am
revcat ...ludzie i Ciebie tez witaja...i koty... xd edit:// witaj opcy XD ghh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:00 am
Ryuukei oshii czesc Bucu-bu 4laugh *tul tul tul wtul* whee heart uhuhu.. szwedam sie po townsach = nudze sie... i w ogole.. smile Godspeed You Black Emperor! [Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven #02] Static [22:35]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:01 am
opcy Ryuukei oshii czesc Bucu-bu 4laugh *tul tul tul wtul* whee heart uhuhu.. szwedam sie po townsach = nudze sie... i w ogole.. smile Godspeed You Black Emperor! [Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven #02] Static [22:35] *tul tul ocier* a Ty juz nie masz nic ciekawszego do roboty xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:03 am
ale ten test gim. jest powalony XDXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:05 am
Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii czesc Bucu-bu 4laugh *tul tul tul wtul* whee heart uhuhu.. szwedam sie po townsach = nudze sie... i w ogole.. smile Godspeed You Black Emperor! [Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven #02] Static [22:35] *tul tul ocier* a Ty juz nie masz nic ciekawszego do roboty xd ?*tul tul tul* ano nie mam.. robie sobie przerwe w napieprzaniu nazoli w Medal of Honour pogadalem chwile z Owczasta i teraz sie nudze..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:10 am
opcy *tul tul tul* ano nie mam.. robie sobie przerwe w napieprzaniu nazoli w Medal of Honour pogadalem chwile z Owczasta i teraz sie nudze.. a jak tam owczasta na wygnaniu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:14 am
Ryuukei oshii opcy *tul tul tul* ano nie mam.. robie sobie przerwe w napieprzaniu nazoli w Medal of Honour pogadalem chwile z Owczasta i teraz sie nudze.. a jak tam owczasta na wygnaniu ?dobrze... dostalem zdjecia ostatnio.. smile jutro ma jakis test z ekonomi.. ale tak ogolnie to wszystko dobrze... odliczamy do czerwca.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:16 am
opcy dobrze... dostalem zdjecia ostatnio.. smile jutro ma jakis test z ekonomi.. ale tak ogolnie to wszystko dobrze... odliczamy do czerwca.. wink jakies sprosne wink ?
jeszcze tylko 2 miesiace wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:36 am
Ryuukei oshii opcy dobrze... dostalem zdjecia ostatnio.. smile jutro ma jakis test z ekonomi.. ale tak ogolnie to wszystko dobrze... odliczamy do czerwca.. wink jakies sprosne wink ?
jeszcze tylko 2 miesiace wink niestety nie... sad no w niedziele bedzie 5 tygodni..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:38 am
opcy niestety nie... sad no w niedziele bedzie 5 tygodni.. to popros o takowe ninja
e tam szybko zleci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:42 am
Ryuukei oshii opcy niestety nie... sad no w niedziele bedzie 5 tygodni.. to popros o takowe ninja
e tam szybko zleci wink przeciez bym od razu po glowie dostal (przez telefon..) nie znasz gniuewu owcy... gonk no jakostoleci.. a co u Moni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:45 am
opcy przeciez bym od razu po glowie dostal (przez telefon..) nie znasz gniuewu owcy... gonk no jakostoleci.. a co u Moni? ale ona tak z milosci by Cie tak planela wink
a co u mnie praca praca praca xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 7:55 am
Ryuukei oshii opcy przeciez bym od razu po glowie dostal (przez telefon..) nie znasz gniuewu owcy... gonk no jakostoleci.. a co u Moni? ale ona tak z milosci by Cie tak planela wink
a co u mnie praca praca praca xDzebys wiedziala... nie wiesz jak taka malutka owca moze przywalic... z milosci oczywiscie.. .. u mnie 'praca - spanie - praca' .. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 8:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 25, 2007 8:34 am
opcy Ryuukei oshii opcy Ryuukei oshii czesc Bucu-bu 4laugh *tul tul tul wtul* whee heart uhuhu.. szwedam sie po townsach = nudze sie... i w ogole.. smile Godspeed You Black Emperor! [Lift Your Skinny Fists Like Antennas To Heaven #02] Static [22:35] *tul tul ocier* a Ty juz nie masz nic ciekawszego do roboty xd ?*tul tul tul* ano nie mam.. robie sobie przerwe w napieprzaniu nazoli w Medal of Honour pogadalem chwile z Owczasta i teraz sie nudze.. Ciągnij, Ciągnij stał... Americans Army ... No ten tego, pogramy sobie Rev już zassał, ja tyż mam, Ozzy pewnie także się dołączy, kogoś jeszcze złapiemy i można zawojować serwery.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|