|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:28 am
Kukus Sayokun Pisarz Kukus Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły" taa trzeba sie wystrzegac tego pana blaugh ten pan ma spaczony umysł bo jako dziecko był wykorzystywany xp kurwa... nie wiem czym ciebie tatuś po nocach tresuje... ale odbij synuś, bo ci zrobię jesień średniowiecza zaraz to się mówi " Z dupy zrobie ci jesień sredniowiecza ." a tak na uboczu to dzieńdobry ... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:29 am
Kukus Sayokun Pisarz Kukus Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły" taa trzeba sie wystrzegac tego pana blaugh ten pan ma spaczony umysł bo jako dziecko był wykorzystywany xp kurwa... nie wiem czym ciebie tatuś po nocach tresuje... ale odbij synuś, bo ci zrobię jesień średniowiecza zaraz wykożystywać można w różne sposoby nie koniecznie w ten co myślisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:30 am
Qatryk Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz . ale one mi sie bardzi podobaja a kosztuja ponad 5K.... a ja mam teraz tylko 70G xp sweatdrop crying crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:32 am
Baliaur Qatryk Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz . ale one mi sie bardzi podobaja a kosztuja ponad 5K.... a ja mam teraz tylko 70G xp sweatdrop crying crying crying crying jak już to nie ponad 5 tylko 4k. Dokładnie za tyle widziałam list z nimi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej, nie kłóćcie się sweatdrop (i nie "rzucajcie mięsem" poza meliną xp )
-------- Qatryk jak do nas trafiłeś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coś ty z siebie zrobił Inu Yasha + Elf ... :> ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:33 am
Katka1989 Baliaur Qatryk Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz . ale one mi sie bardzi podobaja a kosztuja ponad 5K.... a ja mam teraz tylko 70G xp sweatdrop crying crying crying crying jak już to nie ponad 5 tylko 4k. Dokładnie za tyle widziałam list z nimi 3nodding no ale to i tak duuuuuuuuuzo sweatdrop [za duzo]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:34 am
BeeWolf coś ty z siebie zrobił Inu Yasha + Elf ... :> .. niah niah- no co- tak mi sie spodobało biggrin Hej Kateczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:36 am
Pisarz BeeWolf coś ty z siebie zrobił Inu Yasha + Elf ... :> .. niah niah- no co- tak mi sie spodobało biggrin Hej Kateczko ^^ hejko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:38 am
Katka1989 Baliaur Qatryk Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz . ale one mi sie bardzi podobaja a kosztuja ponad 5K.... a ja mam teraz tylko 70G xp sweatdrop crying crying crying crying jak już to nie ponad 5 tylko 4k. Dokładnie za tyle widziałam list z nimi 3nodding witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:39 am
Jak wam sie podoba moje nowe ubranko biggrin stylowe proste .. i łatwo się zdejmuje xd "Zaprezentować ?? "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:40 am
Sayokun Katka1989 Baliaur Qatryk Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz . ale one mi sie bardzi podobaja a kosztuja ponad 5K.... a ja mam teraz tylko 70G xp sweatdrop crying crying crying crying jak już to nie ponad 5 tylko 4k. Dokładnie za tyle widziałam list z nimi 3nodding witaj xd hejko ^^ przyszłam i już zmykam, bo kolacja czeka ^^" ale wrócę blaugh narka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:43 am
BeeWolf Jak wam sie podoba moje nowe ubranko biggrin stylowe proste .. i łatwo się zdejmuje xd "Zaprezentować ?? " może lepiej nie demonstruj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:44 am
Pisarz BeeWolf coś ty z siebie zrobił Inu Yasha + Elf ... :> .. niah niah- no co- tak mi sie spodobało biggrin No fajnie fajnie biggrin ..! ale mi sie bardziej podobał stary wygląd biggrin ..+ może coś nowego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|