|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:26 pm
Enter_Sandgirl Acha, co do mojego ubranka.. to na szczescie mi sie podoba, wiec niech bedzie juz jak jest wink nie poddawaj sie, nie możesz przegrać z systemem xd walcz! Walcz w imię kraju, kobiet i ... ii...yyy...bimbru mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:27 pm
pracuje!pracuje!pracuje!
(wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame)
burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:30 pm
racqel pracuje!pracuje!pracuje! (wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame) burning_eyes tja...wlasnie...a sie tak pilnie ucze na jutrzjesze zaliczenie...o tak sie pilnie ucze...*sprawdza jak ida postepy budowy nowego statku*... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:38 pm
Enter_Sandgirl BeeWolf a jak ci sie moj domek podoba wink wlasnie Beeczka.. jak? a moj?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:54 pm
Piekne wnetrze Opcy, takie przytulne i w ogole.... Ale jakos nie chcialabym w nim mieszkac wink
Nie wiedzialam, ze te marchewy z eventu sa takie wielgachne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:55 pm
Kolacja 2 (Dzień ryby: Filety atakują znienacka)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:00 pm
Omega Sun Piekne wnetrze Opcy, takie przytulne i w ogole.... Ale jakos nie chcialabym w nim mieszkac wink Nie wiedzialam, ze te marchewy z eventu sa takie wielgachne nom.. tez bylem zdziwiony.. w sumie wszystko w tym domu oprocz laptopa i paru lamp jesty darmowe.. kiedys mialem plan nakupic pelno tych kulek i cala podloge nimi wylozyc..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:03 pm
revcat racqel pracuje!pracuje!pracuje! (wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame) burning_eyes tja...wlasnie...a sie tak pilnie ucze na jutrzjesze zaliczenie...o tak sie pilnie ucze...*sprawdza jak ida postepy budowy nowego statku*... stressed *patrzy na okładkę wielkiej księgi, której wnętrze nie zostało do końca obczytane* No i ja mam niby mieć to wkute na blache? wszystko? *dobudowuje kolejne obiekty na swojej planecie* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:09 pm
opcy Omega Sun Piekne wnetrze Opcy, takie przytulne i w ogole.... Ale jakos nie chcialabym w nim mieszkac wink Nie wiedzialam, ze te marchewy z eventu sa takie wielgachne nom.. tez bylem zdziwiony.. w sumie wszystko w tym domu oprocz laptopa i paru lamp jesty darmowe.. kiedys mialem plan nakupic pelno tych kulek i cala podloge nimi wylozyc.. moj dom wyglada dziwnie, bo kazdy kąt jest z innej bajki... ostatnio nie mialam pomyslu jak go urzadzic i zostal sobie taki z miksem niepasujacych stylow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:09 pm
`Lisica` revcat racqel pracuje!pracuje!pracuje! (wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame) burning_eyes tja...wlasnie...a sie tak pilnie ucze na jutrzjesze zaliczenie...o tak sie pilnie ucze...*sprawdza jak ida postepy budowy nowego statku*... stressed *patrzy na okładkę wielkiej księgi, której wnętrze nie zostało do końca obczytane* No i ja mam niby mieć to wkute na blache? wszystko? *dobudowuje kolejne obiekty na swojej planecie* twisted mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:21 pm
racqel `Lisica` revcat racqel pracuje!pracuje!pracuje! (wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame) burning_eyes tja...wlasnie...a sie tak pilnie ucze na jutrzjesze zaliczenie...o tak sie pilnie ucze...*sprawdza jak ida postepy budowy nowego statku*... stressed *patrzy na okładkę wielkiej księgi, której wnętrze nie zostało do końca obczytane* No i ja mam niby mieć to wkute na blache? wszystko? *dobudowuje kolejne obiekty na swojej planecie* twisted mrgreen ...jak to studenci....mwhahahahahahahahahahahahaha rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:22 pm
...a stahursky gra w ogame... xd hard to the core...heh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:26 pm
revcat racqel `Lisica` revcat racqel pracuje!pracuje!pracuje! (wcale nie siedzę na Gai i nie gram w Ogame) burning_eyes tja...wlasnie...a sie tak pilnie ucze na jutrzjesze zaliczenie...o tak sie pilnie ucze...*sprawdza jak ida postepy budowy nowego statku*... stressed *patrzy na okładkę wielkiej księgi, której wnętrze nie zostało do końca obczytane* No i ja mam niby mieć to wkute na blache? wszystko? *dobudowuje kolejne obiekty na swojej planecie* twisted mrgreen ...jak to studenci....mwhahahahahahahahahahahahaha rofl
Ja to tam czytam o masturbacji.
A domki piękne, opcego szczególnie, ta marchew mrał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:30 pm
revcat ...a stahursky gra w ogame... xd hard to the core...heh ty fan! Ty wiedzieć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 2:33 pm
racqel revcat ...a stahursky gra w ogame... xd hard to the core...heh ty fan! Ty wiedzieć! ...od zawsze...a jak...fan jego porazki... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|