|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 11:40 am
Terrorystka Frania Moja mama jednak uwaza, ze to durny pomysł kupować za taka kase aparat. w ogóle nie wierzy w to, ze kiedys sobie na to uzbieram ;| co za rodzina! a jak powiedzialam, ze chce rozdawac ulotki to powiedziala, ze nie mam 18 lat i potrzeba jest zgoda rodziców, a ona sie nie zgodzi ;| nie rozumiem współczesnych rodziców...a raczej - niedzisiejszych xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:19 pm
Ok moje pixelowe ludziki, dzieki wam udało mi się zmarnowac cały dzień, bardzo dziękuję za współpracę.
Czas zabrac się za prawdziwe życie.
Do zobaczenia następnym razem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:23 pm
Wrocilam biggrin I nadal awatar ma stare ubranko stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:34 pm
Enter_Sandgirl Wrocilam biggrin I nadal awatar ma stare ubranko stressed a kliknelas "save changes"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:39 pm
Enter_Sandgirl Wrocilam biggrin I nadal awatar ma stare ubranko stressed eek jezusicku ale ja ciebie dawno nie widziałem ... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:07 pm
*rozmawia sama ze sobą*- ucz się! scream - ale mi sie nie chce.... gonk - nie obchodzi mnie to! scream - no, ale... gonk - żadnego "ale" ty gupku, weź się w garść! scream - ... skrusz orzecha mrgreen - ... ? ... grrrr... scream - hihihihi whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:09 pm
`Lisica` *rozmawia sama ze sobą*- ucz się! scream - ale mi sie nie chce.... gonk - nie obchodzi mnie to! scream - no, ale... gonk - żadnego "ale" ty gupku, weź się w garść! scream - ... skrusz orzecha mrgreen - ... ? ... grrrr... scream - hihihihi whee tego to jeszcze nie bylo dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:14 pm
BeeWolf Enter_Sandgirl Wrocilam biggrin I nadal awatar ma stare ubranko stressed eek jezusicku ale ja ciebie dawno nie widziałem ... mrgreen BeeWolf ja cie tez dawno nie widzialam biggrin biggrin biggrin mrgreen wink Jakos mi sie ostatnio zachcialo wejsc tutaj... TYlko czemu mi sie nie chce zmienic ubranko ;( I tak, kliknelam 'save changess'... i nic sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:15 pm
Rynn the Vampire *przeciągnęła się* Uch, zrobiłam 20km na rowerku dzisiaj.. (; tyłek mnie boli. uuu.. pomasowac droga Rynno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:16 pm
`Lisica` *rozmawia sama ze sobą*- ucz się! scream - ale mi sie nie chce.... gonk - nie obchodzi mnie to! scream - no, ale... gonk - żadnego "ale" ty gupku, weź się w garść! scream - ... skrusz orzecha mrgreen - ... ? ... grrrr... scream - hihihihi whee ...witam w klubie... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Enter_Sandgirl TYlko czemu mi sie nie chce zmienic ubranko ;( I tak, kliknelam 'save changess'... i nic sad try the almighty F5
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf a jak ci sie moj domek podoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 22, 2007 1:23 pm
Acha, co do mojego ubranka.. to na szczescie mi sie podoba, wiec niech bedzie juz jak jest wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|