|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:00 am
Ohayo!!!!! ... jak tam wam sie zyje? bo mi troche nudno -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:01 am
Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:03 am
Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:03 am
Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj nowy to do omegi^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:04 am
Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... a ja mam do ciebie jedno pytanie... jak ustosunkowujesz się do kotletów mielonych?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:04 am
Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... no to zapraszam >>>TU<<< na dokształcanie się wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:05 am
Kukus Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły" taa trzeba sie wystrzegac tego pana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:08 am
Pisarz Kukus Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły" taa trzeba sie wystrzegac tego pana blaugh ten pan ma spaczony umysł bo jako dziecko był wykorzystywany xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:12 am
ma ktoś sprzedać were tail???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:15 am
Sayokun ma ktoś sprzedać were tail??? ja niestety nie posiadam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:17 am
Omega Sun Sayokun ma ktoś sprzedać were tail??? ja niestety nie posiadam i tak mnie na niego nie stać sprawdzałem właśnie w markecie 7k a ja mam 3,5k sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:20 am
Sayokun Pisarz Kukus Pisarz Qatryk Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań... witaj^^ niech Omega cie poprowadzi- a zrobi to jak mniemam XD no napewno ja tego nie zrobię, bo ja jestem "ten zły" taa trzeba sie wystrzegac tego pana blaugh ten pan ma spaczony umysł bo jako dziecko był wykorzystywany xp kurwa... nie wiem czym ciebie tatuś po nocach tresuje... ale odbij synuś, bo ci zrobię jesień średniowiecza zaraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:21 am
*wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho???
wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:25 am
i pierwsza runda pojedynku wagi sredniej- w niebieskim narozniku wazacy ileś tam kg Kukus "morderca zza warzywniaka" Michalczewski a w czerwonym wazacy iles tam kg Sayokun "złodziej babcinych torebek" Gołota!!!!
Are you ready?!!!!!!!!!!!!!!!
Are you rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrready?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
So let's get ready to rumbleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:26 am
Baliaur *wchodzi do srodka a za nia powstaje kaluza* czy u was tesh jest tak sucho??? wszyscy maja goti clips a mnie na nie nie stac crying crying crying ja tesh kce domokun Nie masz co się martwić. Ja też nie mam tego goti... Tego czegoś razz .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|