|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:21 pm
`Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate łelkam, łelkam. Kogóż me oczęta widzą? Proszę, proszę.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:21 pm
`Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate czesc Lisico a co z nim bylo nie tak?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:32 pm
Omega Sun `Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate czesc Lisico a co z nim bylo nie tak? aś! okienko zamknęłam ^^'
Witoj, Omi. Z komputerem było i jest w sumie ok (odpukać), tylko Bee, kiedy przychodzi do mnie, to zaraz dosiada się do sprzętu i loguje się na O-Game, POGG i na komunikator tlenowski, więc znikam na jakiś czas dla świata ;P ale spoko, >>ajm bak<< soł lets da party started, yo mrgreen *taki żarcik sytuacyjny*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:35 pm
racqel `Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate łelkam, łelkam. Kogóż me oczęta widzą? Proszę, proszę. eee.... ok, ok... już zabieram się za pracę sweatdrop xD *odpala najnowocześniejszy i najbardziej wypasiony opcjami program graficzy i z uczuciem głaszcze paluszkiem touchpada*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:44 pm
`Lisica` racqel `Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate łelkam, łelkam. Kogóż me oczęta widzą? Proszę, proszę. eee.... ok, ok... już zabieram się za pracę sweatdrop xD *odpala najnowocześniejszy i najbardziej wypasiony opcjami program graficzy i z uczuciem głaszcze paluszkiem touchpada**touchpad zwija się z rozkoszy pod jej paluszkiem a komputer cicho mruczy z zadowolenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 1:56 pm
MAŁPA. Wielka i czarna tak nawiasem mówiąc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:02 pm
`Lisica` racqel `Lisica` sieloł ewryłan! odzyskałam władzę nad swym kompjutrem! pirate łelkam, łelkam. Kogóż me oczęta widzą? Proszę, proszę. eee.... ok, ok... już zabieram się za pracę sweatdrop xD *odpala najnowocześniejszy i najbardziej wypasiony opcjami program graficzy i z uczuciem głaszcze paluszkiem touchpada* >Zagląda jej przez ramie i podgląda co ona tam tak skrobie< >Zawadiacko dźga ją paluszkiem w boczek<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:03 pm
BeeWolf MAŁPA. Wielka i czarna tak nawiasem mówiąc.  ugabuga xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:04 pm
King-Kong, wspina się na Empire State i łapie kilka samolotów.
Ugabuga!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:09 pm
`Lisica` BeeWolf MAŁPA. Wielka i czarna tak nawiasem mówiąc.  ugabuga xD Raczej miałem na myśli taka małpę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:15 pm
Bee, muszę Ci kupić nowe książki do zoologii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:18 pm
`Lisica` Bee, muszę Ci kupić nowe książki do zoologii 3nodding A co chcesz mi powiedzieć iż nie wiem jak wygląda małpa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 2:20 pm
BeeWolf `Lisica` Bee, muszę Ci kupić nowe książki do zoologii 3nodding A co chcesz mi powiedzieć iż nie wiem jak wygląda małpa?
a to już mocno naciągana teoria xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|