Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2815 2816 2817 2818 2819 2820 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:41 am

Delisa
jak bym wygladala w takich wlosach ??? : User Image albo w takich : User Image ??? hmmm..... ?????

nie wiem sweatdrop

ale te pierwsze na pweno są lepsze od drugich
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:41 am

musze juz leciec sad sad sad papatki sad

Delisa

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:42 am

Delisa
jak bym wygladala w takich wlosach ??? : User Image albo w takich : User Image ??? hmmm..... ?????

moim zdaniem ta którą masz teraz jest najlepsza 3nodding i gratuluję zdobycia skrzydełek biggrin
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:44 am

hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Sayokun

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:46 am

cze omi

cze pisarz
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:47 am

Omega Sun

moim zdaniem ta którą masz teraz jest najlepsza 3nodding i gratuluję zdobycia skrzydełek biggrin
dzieki xd xd xd hejka pisarz xd xd xd niestety musze juz konczyc sad sad sad lekcje czekaja xp xp xp papatki sad sad sad

Delisa

Kukus

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:47 am

Pisarz
hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd
popie...w głowie ci się pomieszało? czemu obciąłeś sierść? dobrze było... pasowały ci te stronki do smoka... a tera będziesz jak wciągnięty nosem, wypluty dupą i przeciągnięty pod jajami sweatdrop
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:49 am

Kukus
Pisarz
popie...w głowie ci się pomieszało? czemu obciąłeś sierść? dobrze było... pasowały ci te stronki do smoka... a tera będziesz jak wciągnięty nosem, wypluty dupą i przeciągnięty pod jajami sweatdrop

nic nowego przyznam XD

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:52 am

Pisarz

może masz fotkę w nowej fryzurze wink ?
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:53 am

Omega Sun
Pisarz

może masz fotkę w nowej fryzurze wink ?

broń Boże!....eee...znaczy sie nie mam xd

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50

Omega Sun
Captain

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:54 am

Sayokun
cze omi

cze pisarz

wydawało mi się, że przez chwilę Twój avatar wyglądał inaczej eek
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:55 am

Pisarz
nic nowego przyznam XD
esz ty, gamoniu...
jak możesz moowić o sobie tak krytycznie?... twoja niska samoocena dziś wpływa na sposoob w jaki postrzegani jesteśmy wszyscy... otrząśnij się, kurde, kurde

Kukus

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:58 am

Kukus
Pisarz
nic nowego przyznam XD
esz ty, gamoniu...
jak możesz moowić o sobie tak krytycznie?... twoja niska samoocena dziś wpływa na sposoob w jaki postrzegani jesteśmy wszyscy... otrząśnij się, kurde, kurde

alez ja w zaden sposob nie chce sprawic zeby inni przeze mnie byli postrzegani w jakikolwiek sposob- wiesz no realizm gamoniu biggrin
PostPosted: Wed Sep 29, 2004 8:58 am

Omega Sun
Sayokun
cze omi

cze pisarz

wydawało mi się, że przez chwilę Twój avatar wyglądał inaczej eek

bo wyglądał sweatdrop
ale mi się nie podobał sweatdrop

Sayokun

Qatryk

PostPosted: Wed Sep 29, 2004 9:00 am

Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 2815 2816 2817 2818 2819 2820 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games