|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:41 am
Delisa jak bym wygladala w takich wlosach ??? :  albo w takich :  ??? hmmm..... ????? nie wiem sweatdrop ale te pierwsze na pweno są lepsze od drugich
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:41 am
musze juz leciec sad sad sad papatki sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:42 am
Delisa jak bym wygladala w takich wlosach ??? :  albo w takich :  ??? hmmm..... ????? moim zdaniem ta którą masz teraz jest najlepsza 3nodding i gratuluję zdobycia skrzydełek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:44 am
hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:47 am
Omega Sun moim zdaniem ta którą masz teraz jest najlepsza 3nodding i gratuluję zdobycia skrzydełek biggrin dzieki xd xd xd hejka pisarz xd xd xd niestety musze juz konczyc sad sad sad lekcje czekaja xp xp xp papatki sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:47 am
Pisarz hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd popie...w głowie ci się pomieszało? czemu obciąłeś sierść? dobrze było... pasowały ci te stronki do smoka... a tera będziesz jak wciągnięty nosem, wypluty dupą i przeciągnięty pod jajami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:49 am
Kukus Pisarz hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd popie...w głowie ci się pomieszało? czemu obciąłeś sierść? dobrze było... pasowały ci te stronki do smoka... a tera będziesz jak wciągnięty nosem, wypluty dupą i przeciągnięty pod jajami sweatdrop nic nowego przyznam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:52 am
Pisarz hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd może masz fotkę w nowej fryzurze wink ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:53 am
Omega Sun Pisarz hej ponownie- wlasnie wrocilem z lasu- nareszcie mam pióra- zrobie lotki to strzał smile a jesli mowa o piórach- obciałem włosy haha- wygladam dalej jak imbecyl ale z krótkimi włosami xd może masz fotkę w nowej fryzurze wink ? broń Boże!....eee...znaczy sie nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:54 am
wydawało mi się, że przez chwilę Twój avatar wyglądał inaczej eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:55 am
esz ty, gamoniu... jak możesz moowić o sobie tak krytycznie?... twoja niska samoocena dziś wpływa na sposoob w jaki postrzegani jesteśmy wszyscy... otrząśnij się, kurde, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:58 am
Kukus esz ty, gamoniu... jak możesz moowić o sobie tak krytycznie?... twoja niska samoocena dziś wpływa na sposoob w jaki postrzegani jesteśmy wszyscy... otrząśnij się, kurde, kurde alez ja w zaden sposob nie chce sprawic zeby inni przeze mnie byli postrzegani w jakikolwiek sposob- wiesz no realizm gamoniu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 8:58 am
Omega Sun wydawało mi się, że przez chwilę Twój avatar wyglądał inaczej eek bo wyglądał sweatdrop ale mi się nie podobał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 29, 2004 9:00 am
Witam Wszyskich! smile Jak widzicie jestem tu nowy i chciał bym się co nieco dowiedzieć... ale narazie nie mam żadnych pytań...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|