|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:43 am
revcat ...a jak pewnie ze zadbalem... mrgreen *pokazuje jej* xd ...odp. na osobiste pytanie: jako ze kocur jestem to kotke... xd ze tak powiem... zasadniczo to bardzo dobrze *przysuwa sie * mrgreen To tak jak ja- mam kocura i bym wolała go od kotki. Posiadasz pewno własnego >3 jak sie wabi? wink Taaaaaaaaa... ja i moje wtracanie tematow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:44 am
revcat Rynn the Vampire *ziewnęła i oblizała się po kawałku pstrąga* A częstujcie się, częstujcie <3
Mam też sałatkę z tuńczyka. ...*patrzy wielkimi oczami na lodowke* no to to eeee hmmm dziekujemy, dziekujemy *po czym zaczyna wypakowywac po kolei wszystko do swojej torby*.... mrgreen * przepycha sie przez Kocura i wpakowuje pod pazuche jedzonko* ninja ninja Witaj Bee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:45 am
Rin_Youkai revcat ...a jak pewnie ze zadbalem... mrgreen *pokazuje jej* xd ...odp. na osobiste pytanie: jako ze kocur jestem to kotke... xd ze tak powiem... zasadniczo to bardzo dobrze *przysuwa sie * mrgreen To tak jak ja- mam kocura i bym wolała go od kotki. Posiadasz pewno własnego >3 jak sie wabi? wink Taaaaaaaaa... ja i moje wtracanie tematow xd ...to bardzo ciekawy temat... mrgreen ...moja kotka jest rasy mainecoon i ma na imie Aileen...ale ogolnie reaguje na kicia, alinka... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:47 am
Rin_Youkai revcat Rynn the Vampire *ziewnęła i oblizała się po kawałku pstrąga* A częstujcie się, częstujcie <3
Mam też sałatkę z tuńczyka. ...*patrzy wielkimi oczami na lodowke* no to to eeee hmmm dziekujemy, dziekujemy *po czym zaczyna wypakowywac po kolei wszystko do swojej torby*.... mrgreen * przepycha sie przez Kocura i wpakowuje pod pazuche jedzonko* ninja ninja Witaj Bee whee ...nie pchaj sie ja to dla Nas biore... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:51 am
revcat ...nie pchaj sie ja to dla Nas biore... stressed * siada na kolanach i przytyka palec do ust nieswiadoma co zrobila zle * no dobra >.> * wyglada zza jego ramienia * i to! i jeszcze to! i wez to! xd Ładne imię >3 Mój ma Astaroth- dla zwaly go tak nazwalam rofl ale i tak reaguje na CiCi stare xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:55 am
Rin_Youkai revcat ...nie pchaj sie ja to dla Nas biore... stressed * siada na kolanach i przytyka palec do ust nieswiadoma co zrobila zle * no dobra >.> * wyglada zza jego ramienia * i to! i jeszcze to! i wez to! xd Ładne imię >3 Mój ma Astaroth- dla zwaly go tak nazwalam rofl ale i tak reaguje na CiCi stare xd ...*bierze co pokazuje*... xd ...dziekuje smile Twoj tez ma fajne, takie wladcze mrgreen ale cici wymiata ponad wszystko... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:57 am
revcat ...*bierze co pokazuje*... xd ...dziekuje smile Twoj tez ma fajne, takie wladcze mrgreen ale cici wymiata ponad wszystko... mrgreen WHeeeeeeeeeeeee 4laugh * cieszy sie z lupow * Taaa , tylko uslyszy CiCi i dostaje sprinta do mnie xd Musze isc - zganiaja mnie ._. Narazie wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 9:58 am
Rin_Youkai revcat ...*bierze co pokazuje*... xd ...dziekuje smile Twoj tez ma fajne, takie wladcze mrgreen ale cici wymiata ponad wszystko... mrgreen WHeeeeeeeeeeeee 4laugh * cieszy sie z lupow * Taaa , tylko uslyszy CiCi i dostaje sprinta do mnie xd Musze isc - zganiaja mnie ._. Narazie wink whee ...no trzymaj sie... whee biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:00 am
*zerknęła na rabunek swojej lodówki* cóż xD
@Bee - wtedy wali rybą :,)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:03 am
Rynn the Vampire *zerknęła na rabunek swojej lodówki* cóż xD
@Bee - wtedy wali rybą :,) ...coz moja droga trzeba sie dzielic no nie... *mowi zajadajac sie ryba* ...ale musze przyznac ze dobre... mrgreen *zapija bimbrem* noooo to sie nazywa uczta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:08 am
revcat Rynn the Vampire *zerknęła na rabunek swojej lodówki* cóż xD
@Bee - wtedy wali rybą :,) ...coz moja droga trzeba sie dzielic no nie... *mowi zajadajac sie ryba* ...ale musze przyznac ze dobre... mrgreen *zapija bimbrem* noooo to sie nazywa uczta... Jak mus to mus xD I pyszne. Właśnie jem wędzonego pstrąga z odrobiną cytryny. <3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:18 am
Rynn the Vampire revcat Rynn the Vampire *zerknęła na rabunek swojej lodówki* cóż xD
@Bee - wtedy wali rybą :,) ...coz moja droga trzeba sie dzielic no nie... *mowi zajadajac sie ryba* ...ale musze przyznac ze dobre... mrgreen *zapija bimbrem* noooo to sie nazywa uczta... Jak mus to mus xD I pyszne. Właśnie jem wędzonego pstrąga z odrobiną cytryny. <3...smacznegoooooo.... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:24 am
Rynn the Vampire *przeciągnęła się szczęśliwa i wskoczyła na fotel*
Mam całą lodówkę wędzonej ryby..Grenadier, pstrąg, dorsz <333 'nienawidze' Cie crying *ma pusta lodowke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 10:40 am
Omega Sun Rynn the Vampire *przeciągnęła się szczęśliwa i wskoczyła na fotel*
Mam całą lodówkę wędzonej ryby..Grenadier, pstrąg, dorsz <333 'nienawidze' Cie crying *ma pusta lodowke* przynajmniej zbędę kilogramy Cię nie dopadną blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|